Dodaj do ulubionych

JUTRO PO FRANCU ROBIĘ MIESIĘCZNĄ GŁODÓWKĘ...

IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 23.05.05, 20:45
Kto się na to pisze???
Chcę pokazać ja bardzo zniszczyła mnie tegoroczna matura i przygotowania do
niej :D Jak bardzo mnie to kosztowało :D Co o tym sądzicie?? :D Piszcie...
Zobaczymy, czy dożyjemy... hehe
pozdro dla odważnych :]
Obserwuj wątek
    • Gość: Mała Re: JUTRO PO FRANCU ROBIĘ MIESIĘCZNĄ GŁODÓWKĘ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:52
      Kurcze tez jutro piszę farncuski, a z tym twoim pomysłem to s ię zgadzam:)
      • Gość: @ Re: JUTRO PO FRANCU ROBIĘ MIESIĘCZNĄ GŁODÓWKĘ... IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 23.05.05, 21:06
        też mi się podoba dlatego go wymyśliłam... hehe :)
        3mta się :***
    • Gość: ehh Re: JUTRO PO FRANCU ROBIĘ MIESIĘCZNĄ GŁODÓWKĘ... IP: *.net.autocom.pl 23.05.05, 21:08
      coraz gorzej z wami ludzie

ta matura wyżarła wam mózgi
    • Gość: Triskel Re: JUTRO PO FRANCU ROBIĘ MIESIĘCZNĄ GŁODÓWKĘ... IP: *.netcontrol.pl 23.05.05, 21:39
      ja z tego wszystkiego mało jadłam a teraz nadrabiam zaległości :D
      • Gość: ^ * ^ Re: JUTRO PO FRANCU ROBIĘ MIESIĘCZNĄ GŁODÓWKĘ... IP: .251:* / 80.51.236.* 23.05.05, 22:32
        tez zdaje fr, ale nie chce robiz zadnej glodowki, szczerze mowic to sie w ogole
        nie uczulam i niech tak zostanie, zobaczymy na wyniki, ale kurcze ... .co sie w
        Wami dzieje??
        • Gość: xyz Re: JUTRO PO FRANCU ROBIĘ MIESIĘCZNĄ GŁODÓWKĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:50
          Myślałam,że jest nas mniej z francuskiego.

Mam nadzieje,że żądna z was nie wybiera się do torunia ani do Gdańska!!!

p.s. ja żądnej głodówki nie będę robić-zamierzam odpoczywać i cieszyć się
          wolnością.:)
        • Gość: gabi Re: JUTRO PO FRANCU ROBIĘ MIESIĘCZNĄ GŁODÓWKĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:51
          Ja tez zdaje francuski.A glodowki nie bede robic,przez maturke schudlam 3,5
          kg :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka