Dodaj do ulubionych

ilość ODPISÓW świadectwa maturalnego

31.05.05, 16:09
Czy dostajemy oryginał i 1 odpis czy oryginał i 2 odpisy?
Kto mi może udzielić tej informacji? CKE? Liceum? A może ktoś z Was ma
potwierdzone info?
pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: aka Re: ilość ODPISÓW świadectwa maturalnego IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.05, 16:16
      oryginał i 1 odpis - niestety :-( PozdrawiaM
    • Gość: alzarka Re: ilość ODPISÓW świadectwa maturalnego IP: *.info / *.info 31.05.05, 18:35
      wysłałam emile od cke i m i odp., śe oryginał + 1 odpis
      ale zawsze możesz wziąć odis od notariusza
    • Gość: :/ Ja wysłałam maila do OKE. oto odp.: IP: *.icpnet.pl 31.05.05, 18:48
      Absolwent otrzymuje jeden orginał i jeden odpis-tak jak w "starej maturze".

Zofia Hryhorowicz

Dyrektor OKE w Poznaniu
    • Gość: natusia Re: ilość ODPISÓW świadectwa maturalnego IP: *.gdc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 09:32
      zawsze u notariusza mozesz sobie powielic ;)
      • Gość: Ann Re: ilość ODPISÓW świadectwa maturalnego IP: *.herc.net.pl / *.herc.net.pl 04.06.05, 10:28
        Możecie mnie poprawić, bo chyba czegos nie zorzumiałąm...Skoro uczelnia pisze,
        że toleruje tlyko oryginał lub odpis świdectwa dojzałości, i skoro nic nie
        nadmeinia o odpisie notarialnym to raczej nei możemy sobie powielać tego
        odpisu...Tak mi się wydaję...obym sie myliła;) bo wtedy można złozyc na wiecej
        kierunków. Pozdrawiam i dzieki za pomoc
    • Gość: help!!! Re: ilość ODPISÓW świadectwa maturalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:52
      kto mi powie do kiedy trzeba składać te podania, bo już zupełnie nie wiem :( na
      stronie rejestracji uw było takie podanko wypełnione już do ściągnięcia, ale
      nie wiem kiedy je złożyć- czy teraz czy jak już sie dostane i wtedy razem ze
      świadectwem maturalnym i innymi papierami...? pomocy!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka