Dodaj do ulubionych

ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW???

01.06.05, 13:57
Hej wam1! Mam do was pytanko! Znacie ile bylo osob na jdeno miejsce w
zeszlych latach na dane kierunki na UW?? Mnie interesuja glownie stosunki
miedzynarodowe
Obserwuj wątek
    • uskrzydlonaa Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? 01.06.05, 14:11
      mam dwie liczby 9,5 albo 13... ale zeby sie upewnic zapytam sie jeszcze kolegi
      bo zdawal rok temu i szczesliwie sie dostal :)
      pozdrowionka
      • Gość: don kamillo Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:35
        dowiedz sie prosze!!! To wazne. Jakie jest twoje zdanie ile trzeba miec z nowej
        zeby sie dostac??? Ja wszystko zdawalem na rozsz. Odp jesli mozesz
        • Gość: kasiao Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:33
          Gdzieś spotkałam się z opinią, że trzeba będzie mieć około 75% punktów, żeby
          się dostać. Ale to tylko szacunkowe dane.
          • Gość: don kamillo Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:49
            kasiao a mozesz mi powiedziec czy to 75 % to z podst czy rozszerzonego?? Z
            gory dziekuje
            • uskrzydlonaa Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? 02.06.05, 10:43
              9,5 na bank! ja slyszalam ze ok 80% z podst. i 70% rozszerzony... ale to tylko
              plotka, informacja nigdzie niepotwierdzona :( ja juz odpadam bo z historii
              podst nie bede miala 80 :( mam nadzieje ze znam troche zawyzone liczby :)
              • miniaturka_86 Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? 02.06.05, 10:50
                ja słyszałam, że przyjmowano od 150 pkt chyba na 200, ale było mnóstwo odwołań
                i przyjmowano tych kandydatów już od 130? nie jestem pewna, kolega mi kiedyś
                coś takiego mówił
                • uskrzydlonaa Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? 02.06.05, 10:56
                  tak! dokladnie to samo slyszalam! czyli sie potwierdza! albo to ten sam
                  kolega :D
                  • miniaturka_86 Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? 02.06.05, 11:00
                    :D a nazywa się Karol??
                    • Gość: ja Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? IP: *.olsztyn.mm.pl 02.06.05, 11:04
                      słuchajcie,matury to tylko 50 %,ja zawaliłam totalnie histe ale to tylko
                      20%.moze uda sie nadrobic testem
                      • uskrzydlonaa Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? 02.06.05, 11:11
                        nie, nie KArol... Lukasz :))) hahaha
                        wlasnie badzmy dobrej mysli!!! :D
                        • Gość: ja Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? IP: *.olsztyn.mm.pl 02.06.05, 11:14
                          hej ale powiedzcie szczerze czy jak ktos serio nawalił histe ma jakies szanse?
                          jak myslicie?
                          • uskrzydlonaa Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? 02.06.05, 11:19
                            jestem w takiej samej sytuacji jak Ty- tez zawalilam :( ale wiem rozwniez ze
                            duzo jest niezadowolonych z historii... ja mysle jednak ze mamy szanse! :)
                            trzeba byc dobrej mysli!! pozdro
                            • Gość: ja Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? IP: *.olsztyn.mm.pl 02.06.05, 11:23
                              dzieki uskrzydlona.tylko ja zawaliłam histe powaznie.wos zdaje u nich.zobaczymy
                              co z tego wyjdzie
                          • miniaturka_86 Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? 02.06.05, 11:21
                            stosunki bardziej kojarzą mi się z wosem, a nie historią:/
    • rosquito Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? 01.06.05, 14:39
      www.uw.edu.pl/pl.php/kwart/rek2004.html
    • Gość: usia Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? IP: *.wavenet.pl 02.06.05, 11:16
      nie mam pojęcia, la ezdawałam wszystko na rozsz, wiec mam nadzieję, że to mi
      troche pomoże
      tak poza tym to mam jeszcze jednopytanie, czy na uw trzeba pisaś jakis swój
      zyciorys albo cosik takiego?
    • blanche-1 Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? 02.06.05, 12:22
      Może ktoś wie ile jest osób na jedno miejsce na archeologie i na europejstykę???
      • uskrzydlonaa Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? 02.06.05, 12:42
        wg moich informacji na archologie- 4,2, a na europeistyke 5,7
        • blanche-1 Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? 02.06.05, 12:59
          A na prawo ???
          • uskrzydlonaa Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? 02.06.05, 13:01
            na prawo 9,1
            • Gość: alex Re: ILE KANDYDATOW NA MIEJSCE NA UW??? IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 02.06.05, 23:23
              a ile kandydatow na germanistyke? wiecie moze?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka