Dodaj do ulubionych

UKSW-kilka pytan

02.06.05, 16:52
1. Na co skladacie?
2. Macie informator?
3. Jakie przedmioty zdawaliscie?

Powiedzcie bedzie latwiej sie zorientowac ile osob na jaki kierunek.
Obserwuj wątek
    • Gość: m. Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 23:21
      hmm?
      • Gość: natalie86 Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 23:29
        1.Na politologię.
        2.Mam informator.
        3.Zdawałam j.polski,j.angielski,historię i WOS-wszystko na poziomie
        rozszerzonym. A Ty??
        • Gość: m. Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:31
          1. Też na politologię :) I na coś jeszcze, tylko chciałam się zorientować nie
          tyle w liczbie chętnych co w tym czy zdawali przedmiot główny, bo jak nie to
          liczą polski (a to by był absurd bo osoba z gorszymi wynikami mogłaby się
          dostać)
          2. Czy są tam jakieś inne informacje niż na stronie?
          Na czym polega rozmowa na socjologii?
          3. Zdawałam te same przedmioty, też rozszerzone.

A to może ktoś wie czy liczą tylko rozszerzoną część czy też podstawową. Bo
          jest większy przelicznik dla rozszerzonej, ale nie jest napisane czy liczą
          podstawową...
          No i czy na serio liczą ten polski zamiast przedmiotu głównego, jak ktoś nie
          zdawał.
          • Gość: beata Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:35
            Czy ktoś może wie, co obowiązuje na rozmowie kwalifikacyjnej na wydział
            historii i archeologii chrześcijańskiej? Czy może są to jakieś dodatkowe
            lektury? Z góry dziękuję.
            • Gość: aga_86 Re: UKSW-kilka pytan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:10
              JA też na politologię..kurcze tyle chętnych a miejsc tylko 80:((
              zdawałam te same przedmioty co Wy też na rozszerzonym. Ja jesazcze może spróbuję
              na prawo...mam informator, komplet informacji jest na stronie:)
              • Gość: xxx Re: UKSW-kilka pytan IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.06.05, 11:16
                Tak jeśli nie masz zaliczonego na maturze przedmiotu przewodniego - liczą
                j.polski. Także nie ma co same huany tam sie dostaną :P
                • Gość: m. Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 13:21
                  No ale za przeproszeniem to jest kretynizm. Na przyklad "ja" bede miec 95% z
                  polskiego, a ktos 90%, oprocz tego bede miec 80% z wosu a ta osoba nie zdawala
                  wosu.
                  W takim przypadku ta osoba ma wieksze szanase sie dostac niz ja, chociaz
                  mozliwe ze z wosu mialaby o wiele mniej procent. Z polskiego tez ma mniej, ale
                  ten swietny wzor wlasnie wprowadza cos takiego.

A ja mam jeszcze raz prosbe do osob z informatorem, bo na stronie nie znalazlam:
                  Na czym polega rozmowa na socjologie?
                  I czy licza tylko czesc rozszerzona lub podstawowa czy obydwie? Wzor tego nie
                  wyjasnia...
                  • Gość: m. Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:45
                    Dziekuje :)
                    Mam jeszcze kilka pytan wiec zadzwonie.
                    Ale z tym polskim jako przedmiotem glownym to jakas glupota. Jak ktos matmy nie
                    zdawal tez mu policza polski?
                    Ja sie zastanawiam nad administracja ale w sumie historia mi poszla
                    najgorzej... Trudna decyzja, wybrac musze 2 przedmioty a zastanawiam sie nad
                    czterema...
                  • Gość: marcia Re: UKSW-kilka pytan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 11:22
                    Rozmowa kwalifikaCYJNA na SOCJOLOGIE:
                    -autoprezentacja, uzasadnienie wyboru kierunku studiow
                    - wielcy ludzie, wazne wydarzenia w historii Polski
                    - test pamieci
    • Gość: m. Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 16:08
      up
    • Gość: m. Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 23:23
      Hm no plissss o informejszyn ;)
      Zajmie Wam kilka minutek odpisanie na moje wczesniejsze pytania a dla mnie to
      wazne ;)
      • Gość: GM Re: UKSW-kilka pytan IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 04.06.05, 12:35
        Dzwoniłem. Liczą obie części. Ja na adm. i nie mam inf.
        • Gość: m. Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 10:42
          Od jutra mozna sie rejestrowac. Jestem antytalenciem w wypalnianiu druczkow.
          Nazwa odbiorcy to 'uksw' czy moze pelna nazwa, albo uksw i adres...?
          A 'Tytulem' to oplata rekrutacyjna czy trzeba tez podac jaki kierunek sie
          wybralo?
    • Gość: m. Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:49
      Chetni na UKSW sa slabo zorganizowani chyba ;) Czy nikt nie wie jak sie
      wypelnia ten druczek?
      • Gość: aga_86 Re: UKSW-kilka pytan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 11:50
        Ja wpisałam nazwe odbiorcy uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego i adres. A
        w miejscu" tytułem: wpisałam opłata rekrutacyjna
    • Gość: m. Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:46
      Wielkie dzieki tym co odpowiedzieli ;)
      Zarejestrowal sie juz ktos? Na co? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka