korka3 03.06.05, 11:36 Hej!!!Chciałabym się dowiedzieć, czy mozna złozyc na UMCS odpis notarialny świadectwa nowej matury(od 1 do 8 lipca)?????Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: don kamillo Re: REKRUTACJA NA UNIWERSYTET W LUBLINIE IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 13:40 hmmmm ja mam takie samo pytabnie, bo na sam umcs chce zlozyc na 3 kierunki i m i zabraknie. A jak nie to bedzie trzeba zadzwonic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: REKRUTACJA NA UNIWERSYTET W LUBLINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:05 Dzwonilam tam i powiedzieli mi,ze przyjmuja od notariusza :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riannona Re: REKRUTACJA NA UNIWERSYTET W LUBLINIE IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 03.06.05, 20:42 naprawde? powaga? 100 %???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riannona Re: REKRUTACJA NA UNIWERSYTET W LUBLINIE IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 03.06.05, 20:44 Ale to pewnie prawda? bop na stronie internetowej pisze ze odpisy lub oryginały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dv Re: REKRUTACJA NA UNIWERSYTET W LUBLINIE IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 03.06.05, 21:09 a mi odpisali, ze odpisy wydane przez szkole srednia, a nie notarialne... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia_86 Re: REKRUTACJA NA UNIWERSYTET W LUBLINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 21:25 Jak tam dzwoniłam to nie mogłam przetłumaczyć tej kobitce, że szkoła żadnych odpisów nie wydaje (tak mi w moim lo powiedzieli). Więc nie wiem jak z tym zrobicie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M odnosnie odpisow notarialnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 21:58 Kobieta (z wielka laska zreszta) powiedziala mi,ze przyjmuja odpisy notarialne. Pytalam nawet drugi raz,aby upewnic sie,czy rzeczywiscie. Powiedziala,ze tak. Ale wiecie,jaki tam wszedzie jest balagan... ;/ Ta kobieta,co odbiera te telefony mowi zupelnie na odwrot niz odpisuja w mailach... i to nie tylko o tych swiadectwach :[ Wiec nie wiem,komu tu wierzyc :/ Moze niech ktos jeszcze raz zadzwoni i sie wypyta,i dajcie znac... Bo juz kur...cy mozna dostac ;[ pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
korka3 Re: odnosnie odpisow notarialnych 03.06.05, 22:00 Hej!!!!!!!!Mi opisali mailem ze respektują notarialne ospisy wynikow z matur, więc spoko:) pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: odnosnie odpisow notarialnych IP: 83.238.57.* 04.06.05, 13:42 Byłam wczoraj na UMCSie i babka powiedziała (dokładnie na psychologii) że można składać odpisy notarialne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrona Świadectwo ukończenia Lo IP: *.devs.futuro.pl 04.06.05, 14:05 A jak to jest ze świadectwem ukończenia liceum? Ono jest wogóle gdzies potrzebne? Chyba nie trzeba go składac? A co do świadectwa maturalnego, to na bank można składac notarialnie potwierdzone odpisy, mi tak odpisali na maila więc jakby co to nawet się moge znimi kłocić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuka Re: REKRUTACJA NA UNIWERSYTET W LUBLINIE IP: *.globsat.com.pl 04.06.05, 17:15 To fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś