Dodaj do ulubionych

.:: Kandydaci na AE Kraków - pytania ::.

05.06.05, 18:08
Po pierwsze
Liczba kandaydatów w roku ubiegłym
www.aci.pl/uczelnie.php?id=301
i pytania...

Z informacji na stronie wynika, że dokumenty przyjmowane są do 8 lipca. Czyli
nie musimy nic składać przed ogłoszeniem wyników matur?

Jak myślicie... Czy z niezbyt dobrym wynikiem z matur są szanse dostać się na
mniej oblegane kierunki? (tym bardziej, że w formularzu piszę się trzy - od
tego najbardziej do najmniej chcianego)

No to chyba tyle narazie :-)
Obserwuj wątek
    • rodzynia Re: .:: Kandydaci na AE Kraków - pytania ::. 06.06.05, 13:05
      Nikt nie wie? :/
    • Gość: aska Re: .:: Kandydaci na AE Kraków - pytania ::. IP: *.zamosc.mm.pl 06.06.05, 14:45
      ja tez tam chce,ale nie mam pojecia jak to z tymi dokumentami...nawet nie moge
      sie zarejstrowac,bo tam trzeba nr swiadectwa dojrzalosci podac,a my jeszcze
      przeciez nie mamy:/ a jakimi kierunkami jestes zainteresowana????
      • rodzynia Re: .:: Kandydaci na AE Kraków - pytania ::. 06.06.05, 22:33
        Kierunki? Jeszcze się nad tym dokładnie nie zastanawiałam. Tam wszystkie są
        właściwie ekonomiczne, więc mogłabym nawet na takie mniej popularne...
        Najbardziej bym chciała na informatykę i ekonometrię specjalizacja: zarządzanie
        informacją, ale nie wiem czy bym sobie poradziła na imfie :/ Od babki z AE
        słyszałam, ze to ma dużo wspólnego z dziennikarstwem, więc dlatego myślę, że to
        coś dla mnie :-)

Pozdrawiam
        również Aśka :-)
        • rodzynia up :) 07.06.05, 18:46
          up
    • Gość: dajing Re: .:: Kandydaci na AE Kraków - pytania ::. IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 19:19
      taak, dokumenty do 8 lipca.. maja byc kompletne, wiec na razie zlozyc nie mozna
      :] zarejestrowac sie tez nei mozna, bo nie znamy wynikow matury [suuuuper.. ;|]
      wiec pozostaje czekac.. ;]
      hmm.. szanse zaaawsze sa, bo nie wiadomo przeciez, jak innym poszlo ;] wiec
      probowac warto ;] i wlasnie - podaje sie az 3 kierunki.. mysle, ze na ktorys sie
      dostane ;] a potem sie mozna przeniesc ;D lol
      • Gość: Bartek Re: .:: Kandydaci na AE Kraków - pytania ::. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 19:22
        Rodzynia a masz może ten wzór podania i CV? Bo mi odpisali, że można to dostać w
        ich księgarni...to dziękuje, bo z Krk nie jestem :)
        • Gość: dajing Re: .:: Kandydaci na AE Kraków - pytania ::. IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 19:23
          hmm.. tylko ze musisz kupic u nich specjalna teczke, w ktorej to wszystko jest..
          i tylko w tych teczkach przyjmuja dokumenty.. :/ zadzwon, moze Ci ja wysla ;]
          • rodzynia Re: .:: Kandydaci na AE Kraków - pytania ::. 08.06.05, 12:17
            No niestety trzeba zamówić specjalną teczkę. Można chyba przez neta. Zaraz
            poszukam tej stronki.
            Ja też nie z Kraka, a z Rzeszowa. A Ty Bartq? :-)

Jestem zdegustowana :/ Prawie we wszystkich uczelniach trzeba donieść oryginał
            do 8 lipca i zastanawiam się jak mogę donieść oryginał do trzech miejsc
            jednocześnie? ;/ Chyba, że można składać dokumenty tylko do jednej uczelni, ale
            to byłoby bez sensu. Zawsze trzeba gdzieś jeszcze złożyć żeby się
            zabezpieczyć :>
            • rodzynia Teczka 08.06.05, 12:25
              kangur.ae.krakow.pl/Biblioteka/Ksiegarnia/index.php?Link=kandydaci
              Na tej stronie pisze:
              Teczki dla kandydatów na studia.
              Aby otrzymać teczkę trzeba wpłacić przekazem pocztowym sumę 12 zł (5 zł teczka
              + 7 zł wysyłka) na adres:
              Akademia Ekonomiczna
              Księgarnia
              ul. Rakowicka 27
              31-510 Kraków.
              Po otrzymaniu pieniędzy wysyłamy teczkę listem poleconym. Proszę na przekazie
              wyraźnie podać swój adres.
              Teczkę można również zakupić bezpośrednio w Księgarni AE - cena 5 zł

Możliwe, że u nas w Rzeszowie na WSZ też można kupić taką teczkę, ale to się
              jeszcze muszę popytać.

pozdrawiam :)
              • rodzynia up 08.06.05, 18:18
                up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka