Dodaj do ulubionych

co ta NUDA robi z ludźmi:P

09.06.05, 16:06
hehe ja to zaczelam ogladac wszystkie seriale i nowe i stare odcinki nawet
tasiemce brazylijskie ( a to juz nie dobrze:P) siedze na forum eksperymentuje
w kuchni ( na razie wszyscy zywi:P) ostatnio nawet wyciagnelam maszyne do
szycia i oznajmilam wszystkim ze naucze sie szyc ( nie wiem czemu zaczeli sie
smiac przeciez serio sie naucze!!:D) i co ta nuda ze mna zrobila:(a wy co
robicie zeby sie nie nudzic?? moze ktos zainspiruje mnie do czegos:) czekam
an wasze propozycje:)
Obserwuj wątek
    • kaja86 Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P 09.06.05, 16:11
      hehe ja właśnie też ucze się gotować ;) umiem już nawet ciasto upiec ;) Poza tym
      czytam, lektury do egzaminu na razie. Ponadto ciągle włóczę się po miescie i
      zajmuje sie organizowaniem jakichś tam wyjazdow i imprez. No i na piwo sie
      wyjdzie czasem. Teraz pora pozałatwiac takie rzeczy jak dokumenty i zdjęcia na
      uczelnie ;) Poza tym oczywiście net w tym bardzo ważne gg, a no i jeszcze się
      zakochuję w międzyczasie :)jeszcze sobie musze jakiejś pracy poszukać. serieali
      jak na razie nie ogladam :)
      pozdrawiam :)Kaja
    • Gość: kinia_86 Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:11
      Daj spokój :) Mam podobnie, seriale, tasiemce itd :p
    • Gość: frania Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:13
      radzę do książek zajrzeć- to stary wypróbowany sposób na nudę ;)
    • Gość: lukasz Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:15
      To ja zacząłem "Przyjaciół" oglądać:) Zaraz się zmywam:) No i nie wiem czemu
      ciągle trzymam piwo w ręce. ooops, czy to oznaki nałogu?;D Muszę isć szybko na
      studia, tam mnie oduczą pić:DDD
      • Gość: kinia_86 Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:17
        Tam się właśnie nauczysz!!! :)))
        • Gość: lukasz Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:19
          ;D Tylko czy głowa wytrzyma? Muszę już się hartować;p
          • Gość: khamill Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.05, 16:20
            Głowa głowa.....Watroba:)
            • Gość: lukasz Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:23
              Co prawda to prawda. Ma ktoś wątrobę do odstąpienia na wszelki wypadek?;p Ale
              za to piwo jest dobre na nerki:D Oj moje biedne nereczki, zaraz się napijemy,
              nie martwcie się:p
              • ratyzbona Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P 09.06.05, 16:24
                Myślicie że sięgneliście dna? Ja oglądam ,, Przystanek Alaska" i od dwóch
                tygodni nie przegapiłam odcinka. To straszne!!!!!!!
                • Gość: kinia_86 Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:26
                  eee nieee...Przystanek? Moda na sukces is the best :DDD :)))
                  • Gość: lukasz Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:36
                    "Friends" rulez:p Chociaż nie, forum rulez. Ślęcze tu non stop i się nie mogę
                    oderwać. Czy już jestem nienormalny, czy może jeszcze nie do końca?
                    • Gość: kinia_86 Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 17:02
                      Ja tez siedzę na forum i piszę w ciekawych dla mnie wątkach :p czasem inne tez
                      poczytam - z nudów ;)
                • Gość: fanka przystanku Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.06.05, 19:36
                  Ej, przystanek alaska jest ekstra!! Absurdalny do granic możliwości:) Ale mnie
                  też to zaczyna przerażać :)
    • Gość: urty Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 18:45
      Ja wpadłam w nałóg komputera. Cały dzień na nim siedze. Albo w necie, albo
      gram... w THE SIMS 2- koleżanka mi pożyczyła i normalnie prawdziwy nałóg. I
      pozatym też trochę eksperymentuję w kuchni:). U mnie też wszyscy JESZCZE żyją
      • Gość: kinia_86 Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:55
        Tez zagrywam w simsy 2, od kumpeli sobie pożyczyłam :)) Wciągające!
        • Gość: ktosik Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.68.66.117.kutno66.tnp.pl 09.06.05, 21:32
          A moze simcity4:)tez dobre:)ale simsy lepsze:)pozatym tasiemce i książeczki i
          dzien zleci:)
        • Gość: ktos Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: 80.51.226.* 11.06.05, 17:32
          HeHe, wiecie, ja też w to gram :)I zgadzam się, wciągające strasznie :) Ale
          oczywiśćie i to się w końcu kiedyś tsm znudzi, jestem pewna... Heh, ja sie cały
          czas staram nie nudzić :)
    • mootya inteligentny człowiek się nie nudzi 09.06.05, 18:48
      a niech mnie, ale powtorzę się- inteligentny człowiek się nie nudzi

(a jak nuda doskwiera to zapraszam do mnie na wieś do pielenia chwastów a
      zobaczycie, że jeszcze zatęsknicie za nudą)
      • Gość: Stokrotka Re: inteligentny człowiek się nie nudzi IP: *.magma-net.pl 09.06.05, 18:57
        eee tam :P ja pracuje, odpoczywam przy książce, chodze na kurs prawka i chór,
        troche ucze sie do egzaminów i spotykam ze znajomymi wakacje rulez :P
    • Gość: nati35 Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:35
      hej ja tteż eksperymentuje w kuchni i też jeszcze wszyscyżyją, poza tym
      wybieram się na kurs na UJ do Krakowa i zapowiada się fajnie jade z kumpelą,
      poza tym organizuje biwak dlaa znajomych na działce, zaczęłam czytać książke i
      zamierzam nauczyć się troszke języka obcego np niemca bo jestem z niego
      słaba... no i może do berlina do pracy pojade, a teraz spadam lece na basen
      pozdrowionka i buziaczki pa robaczki
    • Gość: optiMISTIC Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:53
      heh ja oprócz czytania książek, siedzenia na gg, ściągania muzy :), wychodzenia
      gdzieś ;) wziełam się za ...robótki ręczne. Sama się dziwię, że to mnie
      wciągneło <lol>. Ale miłe to że można się odprężyć nawet i zobaczyć efekty
      swojej pracy ;). Polecam robótki !!! ;D Trzeba wskrzeszać zapomniane tradycje
      <lol>!
    • Gość: Justyna Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.icpnet.pl 09.06.05, 20:04
      Ja się raczej nie nudzę! Od 1 czerwca odbywam staż w Urzędzie Skarbowym i must
      wstawać przed 6 !!! a za to potem wieczorem wcześnie chce mi się spać. Jednak
      jak wracam z pracy zjadam obiadek, a około godzinkę później zaczynam
      wciągający seans filmowo-serialowy. I w ten sposób jakoś mi życie i wakacje
      mijają...Jest to jakiś sposób na zabicie nudy, w dodatku codziennie zdarzają
      się jakieś śmieszne rzeczy w urzędzie, więc jest całkiem ciekawie, no i
      oczywiście pozanję wielu nowych ludzi, bo sporo ich tam pracuje, co więcej
      sporo jest osób przed 30 rokiem życia :-) papatki!
      • Gość: heidi19 Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 11:55
        A W JAKIM MIESCIE? MOZE KRAK? I CO ROBISZ W TYM URZEDZIE? JESTES PO LO I CIE PRZYJELI? SORKI ZA TYLE PYTANEK ALE SAMA CZEKAM NA JAKIS STAZ... :)
    • Gość: Justyna Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.icpnet.pl 09.06.05, 20:04
      a wolnych chwialch słucham radia i przesiaduję w necie i na gg! pa
    • Gość: Osiedle CO WY TYLE FAJNYCH RZECZY DO ROBOTY np. IP: *.pl / 80.48.247.* 09.06.05, 20:09
      ja jako,że chciałem zgubić pare kg bo przytyłem podczas nauki to ide z kumplem
      na osiedle domków i ścigamy się np. do jakiegoś punktu, ale to nie jest zwykły
      wyścig bo mamy ochraniacze i rękawiczki i biegniemy przez czyjeś podwórka,
      najpierw przez płot potem przez podwórko i znów płot do sąsiada i znów podwórko
      i ulica i znów płot itd. np. 3 przecznice tak biegniemy. zajebista sprawa daje
      full andrenaliny tylko trzeba uważać na psy i właścicieli. wow dzisiaj już nas
      4 biegło, jeden koleś to krzyczał że ma spluwe w domu jak we dwóch wpakowaliśmy
      się na jego działke, nie zdążył spuścić psa ha ha-POLECAM
    • Gość: Marek ButELKA Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.zamosc.mm.pl 09.06.05, 21:13
      to idź se pobiegaj
    • Gość: Mela Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.devs.futuro.pl 09.06.05, 21:24
      Ja się potwornie nudzę!! Teraz codziennie oglądam seriale "Nikita" i "W11",
      siedzę na necie i na gg. Czytając inne posty pocieszam się bo myślałam że tylko
      moje życie jest takie nudne:) ale spoko.
    • Gość: lalalaa Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 09.06.05, 21:30
      ja tez postanowilam ze naucze sie robic ciast i wogole gotowac, ale jakos nikt
      nie chce jesc..;p wszystkie seriale oczywiscie, nawet lektury takie
      normalniejsze postanowilam nadrobic trzeba jakos zapelnic czas do wieczoru.. a
      wieczorem impreza!!:D
    • Gość: tomek Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 21:32
      genramlnie to już się uzależniłem od komputera, ale mogę!!! cały rok
      zapieprzałem :D:D:D:D
    • Gość: lajla Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 23:57
      ja też się nedzem
      zaczęłam czytać alchemika, a oprócz tego wetuję nałogowo gazety,
      od wyborczej do (o zgrozo) tele tygodnia :)))))
      właśnie zamierzam szukać w necie gdze by tu pojechać z koleżanką
      czas jakoś mija :/
    • Gość: ccc Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:51
      ja na prawko zdaję;)
    • Gość: mała Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:08
      jak zabijam nude?? na poczatek, długo spie:D potem odwiedzam starych znajomych
      których dawno nie widziałam, wieczory spedzam z ukochanym chłopakiem. czasami
      jakas imprezka albo browarek z kumpelami :D ...........ale jak ostatnio dopadła
      mnie wszechogarniajaca nuda to postanowiłam ufarbowac włosy:D zmiana wygladu to
      zawsze jakis sposób na poprawe samopoczucia :P
      pozdrawiam :*
      • Gość: sandi Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 11.06.05, 18:30
        Ja też właśnie zmieniłam kolor włosów:) A poza tym to śpioe do 11, czytam
        książki i na gg albo na necie siedzę. No a poza tym to prawie codziennie
        szykuję dla mojej rodzinki cos ciekawego:) Na szczęście nikogo nie otrułam
        jescze.Pozdrwiam!!
    • Gość: ewcia Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:18
      Jesli chodzi o TV to polecam MTV, po 22 leca tam naprawde pozytywne pierdolki a
      teraz jeszcze weekend z bogatymi.Przyjaciele w siodemce o 19.40 zawsze
      rozweselaja.Spotkania z polowka.Weekendziki nad jeziorkiem albo na
      wiosce.Ukladanie ciuchow pod kolor i exmisja ksizek jeszce z 3 klasy liceum
      ehh... kiedy to bylo hehe.Braxik wsrod babskich pogaduszek w centrum, w
      dzien.Czasem mozna pobiegac rano.I zamierzam jeszcze raz Zbrodnie i kare
      Fiodorka sobie czytnac bo to moja ulubiona ksiażeczka:D
    • Gość: ....... Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 16:55
      .......
    • Gość: iwonka Nie nuda ,ale WIELKIE LENISTWO :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:28
      ja ostatnio zorganizowalam niezgorszą imprezke :D:D:D I planuje jeszcze niejedna
      w te dlugasne wakacje :)
      A w dzien powszedni: spanie, ksiazki, pomoc w domu... I to prawko przydaloby sie
      zdac wreszcie, ale lenia zlapalam :P
      W moim przypadku to raczej nie nuda tylko Wielkie Lenistwo :) Troche chyba
      zasluzone :P
      • Gość: chuderlak :)) IP: *.chello.pl 11.06.05, 17:10
        a ja jem, zeby przytyc, bo inaczej sie w kostiumie nie pokażę!!
        • Gość: ja Re: :)) IP: *.olsztyn.mm.pl 11.06.05, 18:42
          to ci zazdroszcze.zazwyczaj dziewczyny maja odwrotny problem
        • Gość: heidi19 Re: :)) IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 11:58
          NO I JAKIES REZULTATY?? BO U MNIE NIE... :(
    • Gość: plosiacek NUDY TOTAL !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.05, 19:07
      nie jestes sama!ja tez sie przerazliwie w domu nudze.Z nudów to codziennie
      sprzątam w domu chociaż już po dwóch sprzątaniach nie było co sprzątac ale i
      tak coś znajduje,albo sama nabrudze zeby posprzątac,praktycznie to juz u mnie
      błyszczy!!Przeczytałam wszystkie zaległe gazety jakie kupiłam jakis czas temu a
      nie miałam czasu przeczytac wcześniej...poszłam nawet do biblioteki i
      wypożyczyłam pare książek żeby było co porobić.A za szycie to i ja sie wziełam!!
      Dostałam wcześniej maszynę do szycia a teraz próbuję coś uszyć ciekawego...ale
      nie zabardzo mi to wychodzi...pozatym jeżdze jeszcze do mojego niunia to jakoś
      czas leci...już mam dosyć tego wolnego!!Kiedyś chciałam miec go duzo ale teraz
      to juz mam przesyt i to totalny!!!!!!!!!Pozdrawiam.
    • Gość: hehe Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P IP: 213.17.233.* 12.06.05, 08:46
      A ja jadę na Mazury z paczka znajomych :D
    • gosia86r Re: co ta NUDA robi z ludźmi:P 12.06.05, 12:40
      Jejciu ja to się dopiero nudzę. Mieszkam w małym miasteczku gdzie zero
      jakiejkolwiek rozrywki:(:( Wiec siedze w domu przed kompem, oglądam jakieś
      pierdoły w tv np. M jak miłośc albo Pierwsza miłość;);), odwiedzam chyba z 5
      razy codziennie sąsiadki z bloku;) i czytam książki i tak mija dzień za dniem.
      Echhh już myśle czy czasem nie przejechać się do Krakowa za poszukaniem jakieś
      pracy....:|
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka