Dodaj do ulubionych

REJSTRACJA NA UWr

20.06.05, 13:57
Mam pytanko... rejstrujecie sie teraz czy czekacie na wyniki? bo w jednej z
rubryk trzeba wpisac swoje wyniki z matury tak? Jakby sie ktos wczesniej
rejstrowal to bede wdzieczna za jakies wskazowki :-)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sffet Re: REJSTRACJA NA UWr 20.06.05, 14:05
      No wlasnie. chodzi Ci o Wroclawski?
      ja tez sie teraz tam rejsestruje. poprpstu zostawilam rubryki puste. potem
      mozna edtytowac dane.
      • Gość: mmm Re: REJSTRACJA NA UWr IP: 85.219.136.* 20.06.05, 14:51
        a czy może mi ktoś powiedziec w ktorym miejscu na stronie uniw.wroclawskiego
        znajduje sie ten kwestionariusz do rejestracji ?? ja tego niegdzie nie widze :/
        • Gość: dOmI Re: REJSTRACJA NA UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:41
          www.uni.wroc.pl/STRONAPOL.HTM <- jest taki duzy napis rejstracja i
          rekrutacja po lewej stronie takie kolorowe :-) mam andzieje ze pomoglam :-) papa
          • Gość: mmm Re: REJSTRACJA NA UWr IP: 85.219.136.* 20.06.05, 15:59
            pomogłaś wielkie dzięki !! :)
          • pina-colada Re: REJSTRACJA NA UWr 20.06.05, 20:56
            dOmI z sucharka?? ;-) jeśli tak to pozdrawiam!! P.s. nie wiesz jak u nas z
            wynikami?
    • Gość: mek Re: REJSTRACJA NA UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:20
      Ja się dziś zarejestrowałem. Dane można przecież edytować i dowolnie zmieniać:) Więc wyniki matury zmienię sobie 28-ego.
      • Gość: urty Re: REJSTRACJA NA UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:58
        Ja się właśnie rejestrowałam i nic nie widziałam zeby trzeba było wpisywać
        wyniki matur...
        • Gość: mek Re: REJSTRACJA NA UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 19:48
          Na niektóre kierunki nie trzeba. Ja zarejestrowałem się na kierunek X i na rezerwowy dziennikarstwo, na którym nie trzeba wpisywać wyników :)
          • queenfan1 rejestracja banał - i wy zdawaliscie mature ech 20.06.05, 22:22
            ja na biotechnologie - wszystko co powiecie podajcie a potem po wynikach
            zmienic - kwestionariusz i druk przelewu na konto sa w postaci linkow w
            ostatnim oknie rejestracji - dosc wygodne rozwiazanie
            • Gość: wsc zdawalam i nie wiem czy zdalam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 12:35
              > kwestionariusz i druk przelewu na konto sa w postaci linkow w
              > ostatnim oknie rejestracji

no kwestionariusz mozna wydrukowac ale druku przelewu nie widze
              ni w zab nigdzie
              a myslama ze z niego dowiem sie ile wynosi oplata rekrutacyjna
              a moze wy wiecie ?
              • Gość: refek Re: zdawalam i nie wiem czy zdalam IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 22.06.05, 13:16
                zdaje się, że 80 zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka