d0ml 20.06.05, 13:57 Mam pytanko... rejstrujecie sie teraz czy czekacie na wyniki? bo w jednej z rubryk trzeba wpisac swoje wyniki z matury tak? Jakby sie ktos wczesniej rejstrowal to bede wdzieczna za jakies wskazowki :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sffet Re: REJSTRACJA NA UWr 20.06.05, 14:05 No wlasnie. chodzi Ci o Wroclawski? ja tez sie teraz tam rejsestruje. poprpstu zostawilam rubryki puste. potem mozna edtytowac dane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: REJSTRACJA NA UWr IP: 85.219.136.* 20.06.05, 14:51 a czy może mi ktoś powiedziec w ktorym miejscu na stronie uniw.wroclawskiego znajduje sie ten kwestionariusz do rejestracji ?? ja tego niegdzie nie widze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dOmI Re: REJSTRACJA NA UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:41 www.uni.wroc.pl/STRONAPOL.HTM <- jest taki duzy napis rejstracja i rekrutacja po lewej stronie takie kolorowe :-) mam andzieje ze pomoglam :-) papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: REJSTRACJA NA UWr IP: 85.219.136.* 20.06.05, 15:59 pomogłaś wielkie dzięki !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: REJSTRACJA NA UWr 20.06.05, 20:56 dOmI z sucharka?? ;-) jeśli tak to pozdrawiam!! P.s. nie wiesz jak u nas z wynikami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mek Re: REJSTRACJA NA UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:20 Ja się dziś zarejestrowałem. Dane można przecież edytować i dowolnie zmieniać:) Więc wyniki matury zmienię sobie 28-ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urty Re: REJSTRACJA NA UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:58 Ja się właśnie rejestrowałam i nic nie widziałam zeby trzeba było wpisywać wyniki matur... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mek Re: REJSTRACJA NA UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 19:48 Na niektóre kierunki nie trzeba. Ja zarejestrowałem się na kierunek X i na rezerwowy dziennikarstwo, na którym nie trzeba wpisywać wyników :) Odpowiedz Link Zgłoś
queenfan1 rejestracja banał - i wy zdawaliscie mature ech 20.06.05, 22:22 ja na biotechnologie - wszystko co powiecie podajcie a potem po wynikach zmienic - kwestionariusz i druk przelewu na konto sa w postaci linkow w ostatnim oknie rejestracji - dosc wygodne rozwiazanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsc zdawalam i nie wiem czy zdalam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 12:35 > kwestionariusz i druk przelewu na konto sa w postaci linkow w > ostatnim oknie rejestracji no kwestionariusz mozna wydrukowac ale druku przelewu nie widze ni w zab nigdzie a myslama ze z niego dowiem sie ile wynosi oplata rekrutacyjna a moze wy wiecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: refek Re: zdawalam i nie wiem czy zdalam IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 22.06.05, 13:16 zdaje się, że 80 zł Odpowiedz Link Zgłoś