greenmagda 26.06.05, 23:55 www.liceum.pl/opinie/teksty.phtml?id=105 "...ale za dwa lata na nowej maturze i tak odpytają cię z Potopu." :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sami Re: przeczytajcie sobie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:59 no nie wytrzymam...szkoda ze nikt nie znalazł tego wczesniej...chociaz i tak pewnie nikt nie potraktowałby tego powaznie... Odpowiedz Link Zgłoś
zamaskowanyatakkormorana Re: przeczytajcie sobie :) 27.06.05, 00:02 Wychodzi na to, że istnieje potrzeba douczania się w domu, jeśli ktoś chce ładnie zdać maturę. I na życie nie ma czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
anakolut Re: przeczytajcie sobie :) 27.06.05, 00:04 moze po prostu po maturze komus zachcialo sie porobic jaja? to zaden problem wrzucic na stronke fikcyjny artykul z data 30.12.2003.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-meg Re: przeczytajcie sobie :) IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 27.06.05, 00:07 tekst jest autentyczny ;) faktycznie kiedys sie pojawil w gw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: przeczytajcie sobie :) IP: *.olsztyn.mm.pl 27.06.05, 00:07 jo nam go kiedys wychowawczyni czytała Odpowiedz Link Zgłoś
greenmagda Re: przeczytajcie sobie :) 27.06.05, 00:12 mnie ten artykuł rozbawił do łez, a w szczególności owy przytoczony wyżej cytat:) pozdrowienia dla wszystkich ;) ps: u nas w szkole przerabialiśmy 'quo vadis' :P -spokojnej nocy, byle do rana, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: przeczytajcie sobie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:03 ...potop to my mamy dopiero teraz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FHFJ THANK YOOOUUUUU !!! IP: *.tele2.pl 30.06.05, 23:11 A ja dziękuję z całego serca mojej polonistce, bo chyba przeczytała ten artykuł!!! OMÓWILIŚMY WSZYSTKO - i Nie boską i Kordiana, Potop, Dziady cz.III- wszystko co chcecie! I to jak! Z dziadów to połowa klasy lachy zarobiła - nie było zmiłuj! Ale dzięki temu na maturce moglem sobie wybierać tamaciki bez stresu - oba były do napisania bez problemu. Wynik? 64 - jak dla antypolonisty super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmarra prorok jaki, czy co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:15 prorok jaki, czy co??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: przeczytajcie sobie :) 30.06.05, 23:21 Pamiętamy artykuł i dyskusję. Sam później powtarzałem, że niektóre lektury raczej się nie pojawią. I nieco się zdziwiłem zobaczywszy tematy na maturze, ale szczęśliwie wszystkie trzy pozycje miałem przeczytane. /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
angelika.k2 Re: przeczytajcie sobie :) 01.07.05, 10:46 heh, dobre, dobre :) - my przerabialiśmy 'quo vadis', :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: przeczytajcie sobie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 20:26 ten artykuł 'poprawia' humor, :-P Odpowiedz Link Zgłoś