Dodaj do ulubionych

WYNIKI WOSU W WOJ. LUBELSKIM ZWLASZCZA

27.06.05, 12:21
hej,. podawajcie swoje wyniki z wos (inne przedmioty rowniez oczywiscie ale
wos najbardziej mnie ciekawi) ja sama nie hestem zadowolona. myslalam ze
bedzie ciut lepiej mam 65 podst 64 rozszerz. ...
piszcie swoje!
Obserwuj wątek
    • Gość: jean Re: WYNIKI WOSU W WOJ. LUBELSKIM ZWLASZCZA IP: 217.17.37.* 27.06.05, 12:48
      ja tez myslalam ze bedzie lepiej..
      poziom podst. - 67%
      poziom rozszez. - 57% (na probnej mialam 78 :(( )
      • mgg555 Re: WYNIKI WOSU W WOJ. LUBELSKIM ZWLASZCZA 27.06.05, 12:52
        powiedz moze gdzie sie wybierasz? na jaka uczelnie? Ja zlozylam na umcs
        dziennikarstwo i socjologia... na tym pierwszym zalezy mi bardziej...
        Ciekawa jestem jak tam konkurenci stoją...
        • Gość: jean Re: WYNIKI WOSU W WOJ. LUBELSKIM ZWLASZCZA IP: 217.17.37.* 27.06.05, 12:55
          zadna ze mnie konkurencja... ide na architekture gdzie wogole nie patrzan a
          wyniki matury.. wiec tak wiec zalu wielkiego nie mam - liczy sie ze zdalam :)
      • mgg555 Re: WYNIKI WOSU W WOJ. LUBELSKIM ZWLASZCZA 27.06.05, 12:54
        a powiedz jeszcze na jaka uczelnie, kierunek sie wybierasz? ja dziennikarsywo,
        socjologia umcs... ciekawe jak tam stoi konkurencja... w tym roku na 1 miejsce
        na dziennikarstwie jest 11,7 osob...
      • Gość: Manni Re: WYNIKI WOSU W WOJ. LUBELSKIM ZWLASZCZA IP: *.isb.com.pl 27.06.05, 16:05
        Hehe, tez 67 z podst. ;)
    • Gość: clarice Re: WYNIKI WOSU W WOJ. LUBELSKIM ZWLASZCZA IP: *.zetosa.com.pl 27.06.05, 12:57
      Dziewczyno! 64% to bardzo dobry wynik! Sama jestem z jednego z lepszych LO w
      Malopolsce, gdzie najlepsze wyniki z historii rozszerzonej to 60 - 65%!
      • Gość: MTV_GIRL Re: WYNIKI WOSU W WOJ. LUBELSKIM ZWLASZCZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:03
        No cze Wam, Wy sienie przejmujcie wynikami,ja z WOSU mam po 57 i 60% z
        rozsz.wiec nie jest rewelacyjnie,liczyłam na więcej.. a tak poza tym to polski
        67% pods rozsz nie pamietam ale cośnieźle, angielski 95,80 a matma hehe ta
        matma :) jako 4-0ty przedmiot 30 i 12 % :) respecta - czy myslicie ze mam
        szanse na umcs na socjo,polit albo stosunki? bo ja myśle że nie ...a na KUL np
        na anglistykę??? ale lipa ;/
        • mgg555 Re: WYNIKI WOSU W WOJ. LUBELSKIM ZWLASZCZA 27.06.05, 13:07
          nic nie mow...ja tez swoje szanse oceniam jako minimalne... zlozylam na
          dziennikarstwo i socjologie jak juz mowilam.... Ale nic to, zobaczy sie... ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka