ssman1 29.06.05, 10:22 CZY MA KTOS NA TYM FORUM PODOBNE WYNIK OK. 160 PUNKTOW CZY TO TUTAJ JEST NIEMOZLIWE I PRAWNIE ZABRONIONE?!?!?!?! A JAK KTOS TAKI SIE ZNAJDZIE CHOC W TO WATPIE TO JAK OCENIACIE NASZE SZANSE???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:19 ja mam 177 i uwazam ze i Ty i ja mamy szanse!! Na AM nie ida tylko geniusze....a nasz wynik jest dobry, pozdawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzaro_m Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 11:24 a gdzie idziecie? tj na jaka AM ? /ja mam wiecej, ale w szkole wyniki niskie, takich jak tu bryluja na forach ani widu ani slychu w realu, wiec glowa do gory/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:26 ja do Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssman1 Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:38 ja gdansk a dokladnie mam 161 biola 70% chemia 63% fiza 28% rozszerz oczywiscie pozdro dla zwyklych ludzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosmar2 Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:37 a ja mam 118 :/ i nie wiem dlaczego mam z cheimii tylko 40% naprawde sporo umiem... i troche mnei zdziwil ten wynik.. teraz jednak nadzieji na stomatologie jzu nie mam- [przy waszych wynikach.... i bede ja porpawiac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thg Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.05, 13:44 widzisz i tu sie roznimy. ja mam z chemii 95% i nigdy nie bede obwieszczal ze jestem z niej dobry, Ty za to masz tylko 40% i choc twierdzisz ze umiesz to nie wykorzystales jakos tej swojej wiedzy na dosc latwej maturze z chemii (latwej bo z zadaniami na podstawianie do wzoru) Odpowiedz Link Zgłoś
gosmar2 Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 13:47 hmm czy dlatego ze jeden egzamin mi nie poszedl mam siebie neidoceniac?? wiem ile umiem-i tyle. wiem w jakich warynkach pisalam- niestety jestem za obowiaskowoa.. i uznalam ze pojde na mature z pewna niedyspozycja. i wiem ze zaraz zaczniesz mi wyrzucac ze "trzeba bylo isc do lekarza a nei teraz tak gadac" ale chyba nie powinno sie atakowac czlowieka nei wiedzac nic o nim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:52 gosmar2 nie przejmuj sie, ja maturke z chemii i fizy pisałam z gorączką 40 stopni... no i coś tam poknociłam, pomimio tego, ze dużo umiałam... łacznie mam 120... Będzie dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosmar2 Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 13:56 milo ze ktos mnie rozumie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:41 hm, okazuje sie , ze najłatwiej zepsuc najprostsze pytania, a ta matura nie pokazuje niczyjego stanu wiedzy ( mała sonda wśród znajomych, same zdolniachy. to troche jak loteria :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:47 Ja mam 120 ;( i właśnie jestem strasznie rozczarowana chemią, bo mam tylko 32%, a myślałam, że napisałam dużo lepiej... tym bardziej, że dużo z chemii umiałam... no ale cóż zoabczymy co to bedzie :-) Głowa do góry, nie wszyscy są takimi geniuszami jak na tym forum :P Pozdrawiam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thg Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.05, 13:57 a jednak dobrze jest znac regulamin, gdybys pomyslala to pisalabys w pozniejszym terminie (pocztaek czerwca- bo wtedy byl czas dla wypadkowiczow). sory ale ta matura nie wymagala az takiego skupienia (i nie byla podchwytliwa) i jesli ktos mial z niej 30-40 niestety nie powinien zwalac na swoje niedyspozycje zdrowotne ale na duze zaleglosci programowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinafalko Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 14:01 Nie, nie, to nie o to chodzi, ja z zalozenia nie pisalam fizyki :) i tak czysto teoretycznie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosmar2 Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 14:02 widzisz... wypadki losowe-> zatrzyma cie policja, trafisz do szpitala.. to jest moim zdaniem taki przypadek kiedy przeklada sie mature. a jesli masz anemie, i wlasnie dostas okres, masz 35 stopni - bo tak sie to wlasnie objawia... to gwarantuje ci ze i zwykle czytanie polecen meczy. a nie przyjsc na mature bo dostalo sie miesiaczke? wydaje mi sie przegieciem Odpowiedz Link Zgłoś
macyska Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 14:06 Oj wspólczuje i podziwiam!!! Takich ludzi jak TY powinno się doceniać, a nie prawić im jakieś bezsensowne kazania... Na pewno będziesz świetnym lekarzem :-) Bo ten zawód wymaga bycia odpowiedzialnym, a nie że zrobi się później... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thg Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.05, 14:09 nie zachowujcie sie jak jakies ciotki. bedziesz lekarzem i wydasz zla diagnoze, skrzywdzisz pacjeta i potem tez powiesz: "dostalam miesiaczki, ale trak poza tym to jestem dobrym lekarzem" gratuluje myslenia, nie chce sie leczyc w polsce za te 30-40lat Odpowiedz Link Zgłoś
macyska Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 15:58 no to się nie lecz, nikt Ci nie każe :P i coś mi się wydaje, że pewnych rzeczy nie jesteś w stanie zrozumieć... a szkoda, bo w końcu jesteśmy tylko ludżmi i różne przypadki się zdażają... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gingerka Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:01 no ja tez coś nei wierzę w te wyniki ja mam 170. W tym z chemii 78%, a resztę zawaliłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evil Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.06.05, 13:54 Ja mam w sumie 163 pkt., ale one sie uzbieraly tylko z chemii i biologii, bo fizyki nie zdawalam... myslicie ze sa w ogole szanse?? Odpowiedz Link Zgłoś
macyska Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 14:00 To zależy gdzie chcesz iść i na jaki kierunek?? Bo jak na lekarski lub stome to tylko do Pozania bo tam nie byla obowiązkowa fiza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:37 Powiedzcie mi jak Wy liczycie te punkty? Tylko z rozszerzeń czy ogólnie? Ja wybieram się do Gdańska? Dostaliście już te listy z AMG z regulaminem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:49 tylko wyniki % z rozszerzonych matur się dodaje.... ja dostałam;) ale w cale się ne ucieszyłam bo z tego wynika że ne mogę zdawać na farmację i na medycynę naraz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assamita Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:18 Nie wiem czy to was pociesz, ale mi maturka poszla super (mam 233pkt), jednak chcialem wam powiedziec ze nie slyszalem zeby ktos z moich znajomych mial wiecej, wyniki moich znajomych wahaja sie pomiedzy 170 a 225 (tych wyzszych jest znacznie mniej) , wiec nic sie nie martwmy wszystko bedzie dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssman1 Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:26 Gość portalu: assamita napisał(a): > Nie wiem czy to was pocieszy, ale mi maturka poszla super a jak mylisz pociesza nas to??????? bo ja mysle ze jednak niebardzo :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:34 ja mam 172, sądze że na AM wawa to za malo, zlozylam tez do gdanska i sie zastanawiam gdzie isc na egzamin??? Mysle ze trzeba wziać pod uwage jeszcze staromaturzystów którzy bedą pisac biol/chem/ fiz na uczelni, bo my sobie tu mozemy pisać i przewidywać a oni napiszą super hehe i zajmą wszystkie miejsca:) bo mieli wiecej czasu naprzygotowanie i mniejszy stres bo oni nie zdają matury tak jak my tylko kolejne egzaminy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abgrund Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:50 było by całkiem ciekawie gdyby się nikt z nowomaturzystów nie dostał z tego powodu iż staromaturzyści tak dobrze wypadną. Ale oni podobno piszą też takie coś podobnego do nas stworzone przez cke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: collenn Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 29.06.05, 16:54 wydaje mi się, że tak nie może być z tymi "staromaturzystami". Podobno na uczelniach mogą się oni ubiegać tylko o określoną ilość miejc - np. 20% ze wszystkich - tak ma być podobno na AM w Lublinie... Nie ma się co martwić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abgrund Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:15 z kąd masz taką fajną informację?? na am lublin 50% podań to staromaturzyści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:02 justyna nie byl bym pewien gdzie bedzie ciezej sie dostac bo do gdanska jest wiecej nowo maturzystow a do warszawy jest wiecej kandydatow na miejsce ale wiekszosc to staromaturzysci ale lepiej probowac na wymazona uczelnie niz potem 6 lat pluc sobie w brode ze to nie jest to co chcialas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 233 tez 233 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:04 tez mam 233 i dochodze do wniosku ze duzo nas z takim wynikiem ;/ i w naszym przypadku bdzie decydowal ten test predyspozycjii.... :[ Odpowiedz Link Zgłoś
pink_hamster Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 17:07 ja mam troche inne pytanie: czy ktos wie jak licza te punkty na ślam w katowcach/zabrzu? wydzial lekarski - nie jestem pewna, czy biora pod uwage TYLKO czesc rozszerzona, czy rowniez czesc podstawowa? i jaki jest przelicznik? bo fizyka poszla mi niespecjalnie i nie wiem czy sie tam wybierac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pscolka Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:31 Tez skladam do Zabrza. Liczy sie niestety tylko rozszerzenie, ale nie martw sie z tego co slysze to nikomu nie poszla fizyka dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blania Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:40 blagam tylko mnie tu z blotem nie zmieszajcie:) zdaje na am poznan moja punktacja to 158 wiem ze pewnie was to wkurza ale musze zadac to pytanie: jak sadzicie czy to starczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
chicchita Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 18:27 to moze glupio zabrzmi ale jak sie przelicza punkty?? ;P moglby mi ktos pomoc nigdy nie bylam dobra z matmy :)) jest jakas skala przeliczeniowa? czy wystarczy dodac wyniki - punkty czy procenty.... serio nie mam pojecia biologia roz.70% chemia roz 485 tylko Odpowiedz Link Zgłoś
chicchita Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! 29.06.05, 18:29 ehh pomylka tam nie ma 485 tylko 48% :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blania Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 18:39 po prostu dodajesz prorcenty z rozszerzonej matury z bioli i chemii tewz idziesz do poznania?jak tak to pozdrawiam jedziemy na tym samym wozku hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala~ AM WA-WA IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:15 ja w sumie mam 190 pkt sadze,ze to za malo jak na wa-we ale i tak skladam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blania Re: AM WA-WA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:19 nawet nie macie wszyscy pojecia jak sie ciesze ze normalni jeszcze istnieja:) pozdrawiam spotkamy sie wsztscy na studiach predzej czy pozniej hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thg Re: AM WA-WA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.05, 19:35 naprawde doluja mnie takie komentarze w stylu: "nie martw sie, bedziesz dobrym lekarzem" albo "spotkamy sie w pazdzierniku". ludzie opanujcie sie! medycyna nie potrzebuje ignorantow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no comment Re: AM WA-WA IP: *.devs.futuro.pl 29.06.05, 19:40 medycyna nie potrzebuje takich debilów co mają poniżej 200 pkt bo to oznacza że są słabi z tych przedmiotów maturalnych i prawdobodobnie będą ledwo ciągnąć na studiach jeżeli jakimś cudem ( albo jeżeli mówimy o tych najgorszych AM) dosytaną się na medycynę. To że się im marzy to nie wszystko bo niektórzy są za głupi na medycyne i ich wynik mówi za siebie więc dobrze że jest selekcja najlepszych którzy mają największe szanse na bycie kompetentnymi lekarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgh Re: AM WA-WA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.05, 19:42 zgadzam sie z przedmowca, chociaz moze i nie jestem taki radykalny bo uwazam ze jest sporo madrych i zdolnych ludzi ktorzy nie przebili sie ponad 200pkt mimo to badzmy troche bardziej samokrytyczni: na medycyne pojda najlepsi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgh Re: AM WA-WA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.05, 19:43 pseidointeligentom mowimy NIE :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala~ Re: AM WA-WA IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 20:32 ty pseudointeligencie ile masz punktow ze sie tak madrzysz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgh Re: AM WA-WA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.05, 20:39 hehe, mam 220 i wcale nie uwazam ze przyjma mnie z otwartymi rekami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgh Re: AM WA-WA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.05, 20:49 tak w ogole to po co sie pytasz ile mam pktow? lepiej ci sie zrobi jesli mialbym mniej od ciebie? poza tym to jest tylko interenet: moze mam 220 moze 190 moze 300 a moze wszystko zmyslam... ludzie dajcie spokoj bo to co sie tu dzieje jest naprawde smieszne! ps: chcialem tylko sprzeciwic sie tym zalosnym probom dowartosciowania sie. co z tego ze sie uczyliscie? wazne jest to, co napisaliscie na egzaminie, teraz kazdy ma wszystko inne w dupie wiec radze sie uzbroic w cierpliwosc i poczekac z pokora na wyniki bo jesli chcecie przetrwac na studiach to musicie kochane dziewuszki nauczyc sie, ze zycie daje nie raz po dupie i nie wszystko idzie po Waszej mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssman1 Re: AM WA-WA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 20:50 i pewnie jestes zyciowym nieudacznikiem a cale twoje zycie toczy sie wokol biologi i chemi ale tym szacunku u ludzi nie wzbudzisz ani nikt cie zato niepolubi. zostan sobie tym lekarzem ale to ci gowno da bo napewno nie pieniadze!!!!!!!!!!!!! nie ten kierunek!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgh Re: AM WA-WA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.05, 21:57 a rany ale mi pojechales. czlowieku, ja tak pisze otwarcie bo to jest tylko internet i moge sobie na to pozwolic - normalnie takich ludzi marudzacych i bezkrytycznych omijam szerokim lukiem a ich puste zale po prostu wystarczy ze przemilcze. skad wiesz ze startuje na lekarski? znamy sie? -to co wypisujesz na tym forum a juz szczegonie o kasie - pokazuje wlasnie Twoje oczekiwania wobec tych studiow i pozniejszego zawodu lekarza, wiec prosze pozostaw te swoje ciche frustracje dla siebie. co? Ty tez nie mozesz sie pogodzic z tym ze za malo masz pkt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja191 do tgh IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:11 sluchaj smieszny czlowieczku te 220 pkt to ty pewnie bedziesz miec ale w przyszlym wcieleniu jestem pewna ze jestes jednym z desperatow co wchodza tu tylko tutaj aby pognebic i tak juz wystraszonych ludzi nieoszukujmy sie bedzie malo osob co osiagna prog 250 pkt i wzwyz sadze ze nawet 200 to bedzie rzadkosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja191 Re: do tgh IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:15 ja mam 230 i nie zamierzam nikogo gnebic kazdemu sie moze nie powiesc stres przecierz naprawde zzera, pozdrawiam wszystkich ;D dozobaczenia w Wa-wie 7 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: do tgh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:21 nie wam oceniac ludzi i ich poziom. dla mnie o wiele więcej znaczy ten kto jest świetny z jednego przedmniotu niz osoba która jest przeciętna z wszystkiego, mimo ze zdobyła więcej punktów. poniżaci innych aby ich zniechęcić o przekonać że kariera medyczna nie jest dla nich przeznaczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ja191 Re: do tgh IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.05, 22:37 nie wiem co we mnie smiesznego, po prostu pisze gorzka prawde. co do ilosci pktow... no coz, nawazniejsze ze ja jestem tego ile ich mam, a ciebie za przeproszeniem mam w dupie :* nie wiem z ktorej wsi jestes moja droga, u mnie w szkole (a nie jest to szkola wyzszych lotow) powyzej 200 pktow ma wiele osob tyle ze sie tutaj tym nie chwala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssman1 Re: AM WA-WA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:31 widzisz ja rzadko bywam taki agresywny ale niektorzy ludzie nie zasluguja na inne traktowanie a co do pieniedzy to chyba normalne ze czlowiek chce je miec wiec nieudawajze cie one nie obchodza bo to jest bardzo nieszczere i populistyczne ze niby ktos sie niekieruje zarobkami. i pamietaj ze AGRESJA BUDZI AGRESJE a ty nie jestes zbyt przyjazny w tych swoich postach wiec niedziw sie ze spotykasz sie z takimi ripostami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thg Re: AM WA-WA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.05, 22:43 agresywny? nigdy, ewentualnie cyniczny - to juz lepiej brzmi i calkowicie sie do tego przyznaje. nigdy nie krylem tego ze zarobki mnie interesuja ale aktualnie jestem w okresie kiedy w ogole o tym nie mysle (moze najpierw tak by sie dostac?) agresja budzi agresje? to odnosi sie chyba do zwierzat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thg Re: AM WA-WA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.05, 22:47 widzisz kolego... ja tu sobie robie zwyczajna polewke a wy sie tak denerwujecie. wystarczy rzucic haslem do pseudointelektualnych desperatow i juz sie obruszaja! uderz w stol a nozyce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thg Re: AM WA-WA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.05, 22:51 aaa zapomnialem. riposta o ile wiem jest krotka, wiec nie mozna tak nazwac ty Twoich wypocin. ps: nie obrazaj sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssman1 Re: AM WA-WA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:10 1)dlaczego riposta ma byc krotka?! 2)czlowiek tez nalezy do krolestwa zwierzat 3)ja sie wcale nie obrazam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thg Re: AM WA-WA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.05, 23:16 1. okej 2. rozumiem ze ty nalezysz do tego gatunku poslugujacego sie nizszym instynktem a nie jak czlowiek rozumem (ps: alez mnie zaskoczyles z tymi zwierzetami LOL) Odpowiedz Link Zgłoś
truso [...] 30.06.05, 13:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. AM Poznan Re: AM WA-WA IP: *.icpnet.pl 29.06.05, 22:53 najlepsza koleżanka na roku(lub jedna z najlepszych) na wstępnych ledwo przekroczyła próg. Odpowiedz Link Zgłoś
re.lee Re: AM WA-WA 30.06.05, 10:44 To, ze maja malo punktow nie znaczy, ze sa glupi. Oczywiscie beda mieli problemy z dostaniem sie, ale u lekarza zdolnosc wrypania czegos na pamiec przydaje sie glownie podczas studiow. Potem liczy sie tez empatia i inne cechy ktorych nie sprawdza matura. Ja mam 244 pkt, licze na to ze sie dostane, ale wcale nie twierdze ze bede lepszym lekarzem od kogos kto mial 189 i ledwo sie zalapal. System selekcji jest potrzebny, ale nie oszukujmy sie, ze jest idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no comments Re: AM WA-WA IP: *.devs.futuro.pl 30.06.05, 14:03 buhahahaha ale szlachetna jesteś to może nie trzeba było tyle ryć żeby mieć 244 pkt jeżeli na przyjęcie na studia wystarczy ok 150 pkt i będzie się tak samo dobrym lekarzem. Dla mnie wynik z matury świadczy o szacunku do nauki a nie jej olewaniu, poświęceniu oraz o zdolnościach, więc nie usprawiedliwiaj mi debili którym nie chciało się uczyć lub są za głupi że teraz zasługują na szacunek i miejsce na studiach za to kim są bo naszczęście na studia biorą tylko punkty z matury re.lee napisał: >u lekarza zdolnosc wrypania czegos na pamiec przydaje sie > glownie podczas studiow. jeżeli Ci debile nie umieli nauczyć się nawet na mature to już na pewno nie wrypią materiału na studiach a jeżeli tego nie zrobią to niech sobie wsadzą empatie i inne cechy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moŻe Re: AM WA-WA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:08 nie sądzę, to nie tak.... np. moja koleżanka nie dostała się na lekarski za pierwszym podejściem, więc poszła na płatną.. jak starzy zabulili 15tyś, to jej się podejście do zycia diametralnie zminiło, zaczeła sie uczyć,a by wyciągnać tę średnią 4,5 i się jej udało przeniść na dzienne!! Mówiła, że była jedną z najlepszych na roku! Poprostu różnie to bywa, niektórzy się stresują, inni nie mają motywacji, albo się uczą w słabym liecum, albo nie mają ksy na korki, ale to jesczez nie przesądza o ich życiu! Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moŻe Re: AM WA-WA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:10 dodam tylko, że - fakt, były w mojej klasie osoby powyżej 220, ale na pewno to nei była ich zasługa - większośc z nich chodziła na korki z 3 przedmiotów i się dostali... A jak będą ciągnąć na studiach - nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thg Re: AM WA-WA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:00 > dodam tylko, że - fakt, były w mojej klasie osoby powyżej 220, ale na pewno to > nei była ich zasługa - większośc z nich chodziła na korki z 3 przedmiotów i się > > dostali... i oto przejawia sie twoja zawisc i zazdrosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moŻe Re: AM WA-WA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:23 to tylko prawda, a nie zazdrośc, nie ma się czym kwalić :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia, poznań Re: AM WA-WA IP: *.icpnet.pl 01.07.05, 12:04 Dokładnie, u nas na AM też dużo ludzi miało super wyniki dzięki temu że rodzice płacili kupę forsy za korki a teraz ledwo ciągną, bo na studiach nie ma korków i trzeba się uczyć samemu. Wiekszość zajęć, m.in. biochemia polega na tym że najpierw się uczysz a potem idziesz na zajęcia właściwie tylko po to żeby być odpytanym. Poza tym to czego się uczymy ma się kompletnie nijak do wiedzy na wstępnym. Odpowiedz Link Zgłoś
re.lee Re: AM WA-WA 30.06.05, 14:38 Jak juz cos to jestem szlachetnY. Nie ma jednego rodzaju lekarza. Jak chce byc swiatowej slawy specjalista to musze sie caly czas uczyc i doksztalcac. Ale jak chce byc pediatra to i tak bede sie stykac tylko z biegunka i zapaleniem ucha - zeby to leczyc nie trzeba byc geniuszem. A pacjenci bardziej docenia to, ze lekarz troszczy sie o ich samopoczucie i pociesza niz to ze byl pierwszy na liscie na AM i wyrypal wzystkie naczynia krwionosne w klatce piersiowej. Naprawde zdaza sie tzn powolanie lekarskie - i to nie zawsze wsrod geniuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: AM WA-WA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:12 w zupełności sie z tobą zgadzam.przecież wielu jest lekarzy do których nigdy byś nie poszedł bo burczy coś pod nosem a pacjenta traktuje jak zło konieczne. moja mama 5 lat temu zachorowała na raka. od tamtej pory zrodziło się we mnie pragnienie pomocy innym i za tym podążam. wiem jak dla chorego człowieka ważny jest uśmiech lekarza i choć kilka minut uwagi. pewnie nie byliście w klinice onkologicznej na usynowie tam ludzi sie trakuje hurtowo, masowo się przyjmuje, masowo odsyła. iwem jaka jest rzeczywisość, marne pieniądze, a rodzina na urzymaniu, ale pamiętajcie o jakimi lekarzami będziecie, okaże się po ilości pacjentów i nie mówie tylko o wiedzy choć ona jest priorytetową sprawą, ale przede wszystkim o trakowaniu człowieka. a jeśli teraz mówi się że ktoś jest debilem tylko dlatego że ma troche punktów mniej, to jak taki lekaż porakuje i nazwie, sprzątaczkę, czy bezdomnego, którzy wymagają takiej samej uwagi. na szczęście jest na studiach taki kierunek jak etyka i ją też można oblać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 20:47 widzę, że rekord tego forum należy do mnie - mam 110. ;) na szczęście w zanadrzu mam dobrze zdaną matmę i politechnika mnie ratuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:28 -------------------------------------------------------------------------------- napiszcie coś o AMG, nie jestem z gdańska i niewiele wiem, jak jest umiejscowiona uczelnia, jak sie tam studiuje, co mówia studenci, jakie sa warunki, jakie byly progi w ubieglych latach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssman1 Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:42 no budynek niewyglada zbyt ciekawie profesorowie to ponoc straszne ko**y a studenci biedni i zestresowani przez tych profesorow (tak mi mowi moj kuzyn ktory jest na 2 roku)ale poziom ksztalcenia jest ponoc ok. i jeszcze nie zaciekawe sa akademiki (bardzo cienkie sciany i jak ktos ci slucha muzyki to ty tez se posluchasz, chyba ze zainwestujesz w zatyczki do uszu to sie moze pouczysz;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.182.25.* 30.06.05, 17:31 Nie bardzo rozumiem ludzi mieszajacych z blotem wszystkich tych ktorzy mieli nizszy wynik.Jezeli to jakas proba dowartosciowania siebie to ok ale odpowiedz sobie wtedy kolego na pytanie kto tu tak naprawde jest zalosny?Osobiscie wybieram sie na AM do Wawy mam 215pkt podejrzewam ze to powinno wystarczyc moze nie na czolowke ale na miejsce w srodku bedzie w sam raz.Decyzje o pojsciu na lekarski podjalem dokladnie 9 miesiecy temu zaczalem sie uczyc biologii i chemii bedac w mat-fizie,oczywiscie z odpowiednimi dodatkowymi lekcjami(sorry ale biol i chem skonczylem w LO w drugiej klasie na poziomie podstawowym:)) Male pocieszenie do "zwyklych ludzi"-z mojego liceum ( III LO w Lublinie),ktore jest uznawane za jedno z najlepszych na lubelszczyznie i najlepsze w Lublinie od dawna uczniowie bio-chemow dostawali sie na akademie medyczne wlasciwie w komplecie,na lodzie zostawaly pojedyncze jednostki i nie widze powodu dla ktorego w ym roku mialoby byc inaczej.Pisze to dlatego ze wyniki bio chemu ksztaltuje sie na poziomie 185-205 punktow(Zdarzaja sie oczywiscie ludzie z wyzszymi wynikami ale z tego co wiem najwiecej ma moja kolezanka-226pkt)wiec pulap ktory wiekszosc osob stad osiagnela.Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thg Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.05, 18:45 ja nikogo nie szykanuje za to ze ma nizsza punktacje ani tez nie twierdze ze bedzie przez to zlym lekarzem. ja zwyczjanie potepilem kolezanke ktora z chemii uzyskala tylko 40% i twierdzi "ze jest z niej dobra". przykro mi, ale to czysta hipokryzja (dla mnie bo uwazam ze ta matura byla prosta) i zalosna proba dowartosciowania sie. co do relacji: wynik matury & bycie dobrym lekarzem. wszyscy tak stawiacie na to powolanie i empatie wobec pacjetow. Te i inne sprawy etyczne pozostawcie w spokoju gdyz wynikaja one z wlasnych przekonan i systemu wartosci. te zdolnosci ksztaltuje sie od urodzenioa w domu. Ale na litosc boska ta matura ma WYSELEKCJONOWAC. mam mase znajomych ktorzy marza o medycynie i niesieniu pomocy podczas gdy nie rozumieja podstawowych praw nauki (mowie tu ogolnie o przedmiotach ktore pisalismy), ucza sie na blache i zapominaja, nie umieja wyciagac wnioskow, analizowac, stawiac hipotez... Jak taki chetny i spragniony pracy czlowiek ma postawic dobra diagnoze w szpitalu?!!! ja naprawde wole oschlego ale rozsadnego lekarza ktory poprawnie rozpozna moja choroba niz przesiagnietego empatia ignoranta. nie oszukujmy sie, coprawda zaden egzamin nie jest w stanie odzwierciedlic naszych prawdziwych umiejetnosci i wiedzy, nie jest do konca sprawiedliwy ALE mimo wszystko pokazuje w pewnym stopniu nasz umyslowy potencjal. matura z chemii byla wyjatkowo dobrym egzaminem. nie bylo tam udziwnionych zadan, ale byly takie ktore jednak sprawdzaly czy ktos sie uczyl czy nie. nawet nieszczesny dla wielu iloczyn rozpuszczalnosci (ktory choc jest trudnym tematem w zadaniach) byl wytlumaczony jak dla malpek z zoo i wystarczylo uwaznie czytac zeby poprawnie rozwiazac. Odpowiedz Link Zgłoś
re.lee Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! 30.06.05, 20:05 Wiadomo, ze trzeba selekcjonowac. Ale medycyna to nie jest taka nauka, ze jak sie jest dobrym to sie leczy i juz pacjent jest zdrowy. W polowie przypadkow leczenie polega na polozeniu pacjenta w szpitalu i wmawianiu mu, ze bedzie mu lepiej, bo medycyna nie bardzo wie co mu jest and jak to leczyc. I jezeli sie go nie przekona, ze bedzie mu lepiej to on nie wyzdrowieje i tu nie pomoze cynizm podparty duza wiedza. Wiadomo, ze kretynow na AM nie chcemy, ale wyniki z matury to nie wszystko. A matura z chemii chyba faktycznie byla "najnormalniejsza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:11 przestaćie obrażać osoby które napisały na mnirej niż 200 punktów. co myślicie że jestreście genialni bo macie 230 czy 220. jesteście marni i tyle, nie wiem co chcecie zyskać poniżając innych. wynik 180-200 jest dobrym wynikiem, szczególnie jeśli jeden przedmiot zdany jest świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
indjanka Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! 30.06.05, 20:18 racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzArRoWnIcA Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:40 ja mam 205 i od wczoraj sie przygladam Waszej dyskusji... zastanawiam sie co napisac bo wsumie moje przemysenia zostaly juz po czesci wypisane przez thg... starsznie na niego naskakujecie a On w wielu aspektach ma racje... Osobiscie nie jestem dumna ze swojego wyniq, wiem, ze z biologi bylo mnie stac na wiecej, ale wyszlo jak wyszlo, jesli sie nie dostane bede probowac za rok bo medycyna jest moim marzeniem i chce je zrealizowc, nie widze siebie w innym zawodze, zabardzo przesiaknelam tym "Srodowiskiem" :) skladam na cmuj, i tylko tam, prosze niech ktos poptzyma z amnie kcuki, bo ja trzymam za Was wszytskich :) tylko prosze bez zadnych komentow ze jestem Matka Teresa bo wiem ile ja pracy w to wlozylam, wiec wiem ile Was to musialo kosztowac :) dlatego tzrymam kciuki :) a i jesio slowko o chemii, faktycznie byla najnormalniejsza :) i to byl moj czarny kon i sie udalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:10 Moim osobistym skromnym zdaniem 160-180 pkt to malo, no nie wiem moze AM Gdansk Bydgoszcz Lublin czy Bialystok bedzie brak takich ludzi ale nie sadze aby byly szanse na Warszawe czy Krakow, nie wspominajac o Poznaniu bo tam bedzie sieczka, mysle ze 170 na 200 to minimum zeby tam sie dostac przy tylu chetnych, no ale moze sie myle.. Poza tym wydaje mi sie ze matura choc troche swiadczy o wkladzie pracy jaki zostal w nia wlozony, ja nie twierdze zeby pisac od razu na maksa ale chyba z 80% z chemii czy biologii to nie taki wielki problem, no oczywiscie ze ktos moze miec zly dzien. Nowa Matura ma takie zalozenia zeby wyrownac poziom i wylapac najlepszych, prawda ejst taka ze biologia np nie potrzebowala zbyt duzo wiedzy, a myslenia, a przyszli lekarze naprawde powinni umiec myslec. Co wiecej nie sadze abym byla lekarzem z powolania. Poprostu wydaje mi sie ze jestem niezla, szybko sie ucze i mam wyniki i dlatego powinnam zrobic cos dla innych. Co z tego ze bedzie mnie leczyl usmiechniety czlowiek ktory nie wie jaka diagnoze postawic. Przykro mi ale tacy moga dzieci w przedszkolu bawic. I pewnie zostane wyzwana za moje slowa ale nic, trudno. Dostancie sie na swoje wymarzone studia, ale pomyslcie czy napewno tego chcecie i czy sie nadajecie. Bo z tego co wiem to wielu idzie na medycyne po to zeby w przyszlosci sie dobrze ustawic i wlasnie wiekszosc tych ludzi ma po 160-180 pkt, choc nie bierzcie tego do siebie bo was moze to sie nie tyczyc. Ale ja naprawde mam nadzieje ze prog bedzie conajmniej 200pkt, chcialabym miec swiadomosc ze studiuje z najlepszymi, a chyba 300 osob znajdzie sie na AM WAWA co tyle pkt bedzie mialo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:10 wydaje mi się, że masz rację; ja osobiście nie chciałabym sięuczyć z bandą ludzi, którzy nie wiedzą po co przychodzą do sql :P Odpowiedz Link Zgłoś
re.lee Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! 30.06.05, 20:44 Ja obrazam? Moim zdaniem osoby, ktore maja kolo 200 pkt pewnie dostana sie na medycyne a co potem to juz od nich zalezy. Mozna sie wziac do roboty nawet jak sie mialo 160, a mozna olac studia bedac pierwszym na liscie. "Kretyni" bylo o kretynach. A kretynow naprawde nie chcemy na AM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:51 myślisz że wszyscy zadli na 200 i więcej? na pewno nie. a te wszystkie posty z wynikami na tym forum trzeba wziąć z dystansem. wiele osób pisze, że niewiedomo jak im dobrze poszło, a innym w ich szkole jeszcze lepiej tylko po to, aby zniechęcić innych, do złożenie świadectwa w akademii na którą startują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:11 nie sądzisz? oj a ja sądzę, zobacz: www.ilo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:59 masz racje! matura z chemii rozszezona powinna byc wzorem dla matur z innych przedmiotów w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.spray.net.pl 01.07.05, 07:50 Hej a czy wie ktoś moze ile osób jest do wawy, a ile do wrocławia? Dzięki i pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thg Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.05, 11:48 co za bzdury! chyba mowisz o klinice onkologicznej w ktorej 50% konczy swoje zycie! wiekszosc przypadkow to powazne i mniej powazne schorzenia ktore trzeba rozpoznac. Z tego co napisalas wynika ze malo kiedy trafialas do szpitala (i tego ci zycze przez cale zycie) bo gdybys miala stycznosc z tym calym balaganem ktory dzieje sie w polsce to wiedzialabys ze lekarze musza byc cholernie wyksztalceni i bystrzy. niestety, nie ma tam miejsca dla "maturalnych" sredniakow (sam sie nie uwazam za nikogo lepszego) . Wiem ze prawda to okrutna i ze wielu bardzo przezywa aktualny proces rekrutacji ale niestety progi na AM beda conajmniej od 200. pomyslcie o tym ze oprocz wielu nowych maturzystow ktorzy maja ponad 200 sa jescze ci starzy ktorzy ucza sie juz drugi czy nawet trzeci raz tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.149.* 01.07.05, 09:47 A ja troche z innej beczki: jak myslicie, co bedzie 7.07 na tescie? przygotowujecie sie jakos? :) Pozdrawiam przyszlych lekarzy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:05 a ja wlasnie porzeczytalam na interii ze po pierwsze, mamy pisac OŁÓWKIEM !! ( litosci i niech mi ktos powie, ze sie nie bedziemy dostawac z plecami :/ ) a poza tym to maja podobno byc pytania z wiedzy ogolnej ... co to oznacza, zabij mnie, nie wiem. mam nadzieje ze historie sobie odpuszcza :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:17 Głupie to strasznie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.149.* 01.07.05, 10:23 hehe...pozostaje miec nadzieje ze ten test nie bedzie odgrywal wiekszej roli w procesie rekrutacji :PP Mi szczena opadla jak przeczytalam na zawiadomieniu o tecie z am poznan, cytuje: Na egzamin powinna Pani oprócz niniejszego zawiadomienia przyniesc nastepujące dokumenty i przedmioty: 1.dowod osobisty 2.olowek 3B, dlugopis 3.gumke do mazania, i uwaga!! ew. KALKULATOR NIEPROGRAMOWALNY Z KASOWANA PAMIECIA ...o zgrozo...po co ten kalkulator........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.149.* 01.07.05, 10:23 hehe...pozostaje miec nadzieje ze ten test nie bedzie odgrywal wiekszej roli w procesie rekrutacji :PP Mi szczena opadla jak przeczytalam na zawiadomieniu o tecie z am poznan, cytuje: Na egzamin powinna Pani oprócz niniejszego zawiadomienia przyniesc nastepujące dokumenty i przedmioty: 1.dowod osobisty 2.olowek 3B, dlugopis 3.gumke do mazania, i uwaga!! ew. KALKULATOR NIEPROGRAMOWALNY Z KASOWANA PAMIECIA ...o zgrozo...po co ten kalkulator........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdsf Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:41 co ty pier..niczysz??? dostałam kartkę z AM, że możemy pisać czarnym długopisem tylko, a nie piórem! A katrki i tak pewnie będa podmieniać potem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ez Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 01.07.05, 10:59 ja też mam podobne wieści co do przedmiotów piszących - i bynajmniej nie mam tu na myśli ołówka, lecz długopis z czarnym wkladem; ciekawe czy staromaturzyści mają podobne wymagania, bo dawniej uzywano na wstępnych tego pierwszego narzędzia do przelewania swoich mysli na papier - stąd machlojki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily86 Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.149.* 01.07.05, 11:00 ja? nic nei pier...nicze:D Przepislam to co bylo na mojej kartce z am (dodam ze AM Poznan) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdgsadg Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 01.07.05, 11:08 a ja dostalam (am lublin) ze tylko olowek i gumke trzeba miec i nic o kalkulatorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ez Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 01.07.05, 11:11 u mnie kalkulator jest czarno na białym, ale z kolei brak ołowka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.149.* 01.07.05, 11:31 hehe...nie no boskie to wszystko jest, dobrze ze za ten test max 10 pkt mozna dostac, bo czarno to zaczynam widziec :P tak sie zastanawiam co tam trzeba bedzie liczyc tym kalkulatorem :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ez Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 01.07.05, 11:33 może ilość kandydatów na sali ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.149.* 01.07.05, 12:00 o widzisz! dobre... :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ez Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 01.07.05, 12:42 a swoja droga jak może wyglądać test predyspozycji, bo jak na razie słyszałam różne komentarze na ten temat - niektórzy sugerowali zagadki podobne do focusowych, ale szczerze watpie, na tym lisciku nasmarowali, że ma to być uzupełnianie luk i sprawdzenie "myślenia przez analogie" => podpowiedź niezwykle rozwiała moje wątpliwości nie powiem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufvycf Re: DO ZWYKLYCH LUDZI IDACYCH NA AM!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:50 nie martwcie się , ten kalkulator pewnie okaże sie zbędny , ja też dostałam takie zawiadomienie, że mam zabrać ołowek , długopis i kalkulator . Moja siostra(staromaturzystka),zdaje ten egzamin na am,dostała identyczne zawiadomienie(kalkultor jest jej potrzebny na fize np.).pewnie nie chciało in sie robić dwóch różnych druków.proponuje dla rozgrzewki porozwiązywać testy mensy;P Odpowiedz Link Zgłoś