Dodaj do ulubionych

UMK!! ARCHEOLOGIA I PRAWO

29.06.05, 14:04
ja jestem zalamana swoimi wynikami, myslalam, ze z hist. roz. poszedl mi
calkiem dobrze a tutaj tylko 40%(masakra), o podstawie od razu wiedzialam, ze
kiepsko- tylko 63%...nie wiem czy mam teraz szanse gdziekolwiek sie dosrac,
ratuje mnie jedynie to, ze pisalam wos i poszedl mi nie, az tak zle, chociaz
nie po mistrzowsku...a jak tam wasze wyniki?? i na co startujecie na UMK??
Obserwuj wątek
    • Gość: igor Re: UMK!! ARCHEOLOGIA I PRAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:15
      ale skoro juz zdawałas historie to znaczy ze na prawo i tak Ci ja wezma. Zobacz
      na ich stronie, historia to przedmiot priorytetowy. WOS moga podawac tylko ci
      którzy nie zdawali historii. U kandydatów którzy zdawali historie jest ona
      liczona automatycznie, tyle że wybiera sie na jakim poziomie
      • nelkaa Re: UMK!! ARCHEOLOGIA I PRAWO 29.06.05, 14:31
        biora wos (w moim przyp.) jako przdmiot dodatkowy, dzwonilam i sie pytalam i
        tak mi powidzieli..
        • Gość: igor Re: UMK!! ARCHEOLOGIA I PRAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:37
          w takim razie ten zapis jest bez sensu, bo ci co zdawali i wos i historie max.
          ilosc punktów beda mieli 130, a ci co tylko wos 100. Cos mi tu nie pasuje
    • dysza2 Re: UMK!! ARCHEOLOGIA I PRAWO 30.06.05, 22:09
      Ech,przeciez jest wyraznie napisane, jakie są zasady rekrutacji, więc nie mogą
      ich sobie tak zmieniać jak im sie podoba... Poza tym ja do nich pisałam jakiś
      czas temu i mi odp, że przede wszystkim historia, jeśli zdawałam hist i coś
      tam...
      • Gość: aga UMK stosunki międzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:19
        hej! ja idę na UMK na stosunki międzynarodowe. Chciałabym się tam dostać choć
        nie mam rewelacyjnych wyników, no już sama nie wiem jak to będzie...eh...ktoś
        jeszcze ???
    • nelkaa Re: UMK!! ARCHEOLOGIA I PRAWO 30.06.05, 22:59
      no chyba na str jest wyraznie napisane ze jest 2 przedmiot brany pod uwage ale
      mnie punktowany...
    • dysza2 Re: UMK!! ARCHEOLOGIA I PRAWO 01.07.05, 22:30
      Dzwoniłam na prawo na UMK jeśli ktoś zdawał wos i hist to liczą mu HISTORIĘ.
      • Gość: nb Re: UMK!! ARCHEOLOGIA I PRAWO IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 01.07.05, 22:34
        NIEEEEEEEEE!!!! tragedia~! :P
    • Gość: nb Re: UMK!! ARCHEOLOGIA I PRAWO IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 01.07.05, 22:36
      A TERAZ DAWAJCIE JAKI PROG OBSTAWIACIE!! ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka