gingersowna 29.06.05, 15:27 Kto i ile punktów? :] Ja: polski pod. 54%, rozsz.50%; Angielski pod.81%, rozsz.71%. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gingersowna Re: Anglistyka na KUL ? 29.06.05, 15:40 Nie wierze, że nie ma nikogo , pobudka !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Anglistyka na KUL ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:48 Ja się zastanawiam, czy na KUL nie złożyć tak na wszelki wypadek. Pol podst 69,rozsz 65, angielski podst 98, rozsz 100. Ale nie wiem, bo wolę inne uczelnie i możliwe, że mnie gdzieś indziej przyjmą, więc nie wiem, czy tracić pieniądze na KUL. Odpowiedz Link Zgłoś
gingersowna Re: Anglistyka na KUL ? 29.06.05, 15:52 Dzięki za odpowiedź. Mnie trochę zależy na KULu, więc to było nawet trochę pocieszające:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Anglistyka na KUL ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:01 Ja wolę kilka innych uczelni. Poza tym do Lublina mam daleko i połączenia pociągami tragiczne, więc wolę na innej uczelni studiować. Ale w innych wątkach ludzie mają gorze wyniki niż Ty, więc głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bloody86 Re: Anglistyka na KUL ? IP: *.75.61.196.ostrow61.ptc.pl 29.06.05, 16:22 ja mam tam zamiar probowac pol PP76 PR75 ang PP100 PR91 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Anglistyka na KUL ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:29 POL PP 90% i PR 86% ANG PP 100 % i 96 % Chyba się dostanę :):) Odpowiedz Link Zgłoś
gingersowna Re: Anglistyka na KUL ? 29.06.05, 16:56 Zazdroszczę Ci pewności, ja żyję w stresie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bloody86 Re: Anglistyka na KUL ? IP: *.75.61.196.ostrow61.ptc.pl 29.06.05, 17:05 nie watpie, przy dwuosobowej konkurencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Anglistyka na KUL ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:09 Naprawdę z takimi wynikami na KUL idziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
solitaire Re: Anglistyka na KUL ? 29.06.05, 19:35 Zdaje sie, ze tam biora pod uwage tylko poziom rozszerzony z angielskiego i polskiego. Ciekawa jestem, czy z 79% i 79% mam jakies szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Anglistyka na KUL ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 20:52 Nie masz szans Odpowiedz Link Zgłoś
gingersowna Re: Anglistyka na KUL ? 29.06.05, 22:16 Dlaczego? Wydaje mi się, że trudno stwierdzić kto ma, a kto nie ma. A nuż widelec się dostanie. Czego życzę :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Anglistyka na KUL ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:44 Nie rozumiem Was. 79 to dobry wynik. Na tym forum o KULu wpisują się ludzie z 50%, a Ty się zastanawiasz, czy jakimś cudem masz szansę się dostać. Masz szansę, próbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
gingersowna Re: Anglistyka na KUL ? 29.06.05, 22:46 No ja mam 50% to fakt, ale nie tracę optymizmu :D Ha!! Mam szanse, oj mam :) Nawet jak nie mam to mam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Anglistyka na KUL ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:53 Nie wiadomo ile osób złoży itp. Poza tym dużo osób składa na wiele uczelni (np ja i mama szanse na nie się dostać), a potem i tak ktoś musi zrezygnować. Więc nawet jak się w pierwszym rzucie nie dostaniecie to potem się wiele miejsc i tak na pewno zwolni. Na KULu na pewno się sporo zwolni, bo dużo ludzi składa na UMCS i KUL i wielu UMCS wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
gingersowna Re: Anglistyka na KUL ? 29.06.05, 22:58 Ja akurat nie mam wyboru, chyba ze na UMCS dostane sie na hiszpański. Angielski to alternatywa. Ale prócz optymizmu nic więcej mi nie zostaje. W końcu są wakacje. Po wakacjach mam nadzeję, że będę w Lublinie. Chciałabym, żeby było tak jak mówisz, bo na KULu mi zależy, baŁdzo :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Anglistyka na KUL ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:04 Nie masz wyboru? Musisz w Lublinie? Nie wiem, jaki masz wynik z polskiego, może Ci podciągnie. Na 1 liście się raczej (na pewno) nie znajdziesz, ale później kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
gingersowna Re: Anglistyka na KUL ? 29.06.05, 23:09 Nie tyle muszę, co chcę. Wyniki napisałam w pierwszym poście tego tematu. I nie widzę przyszłości mojej w tak czarnych barwach. Pozdrawiam gorąco ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Anglistyka na KUL ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:17 A kurcze pokopałem wszystko. Pomyliło mi się i myślałem,że masz 50% z angielskiego. Z polskiego 50% to normalny wynik. Z angielskiego masz całkiem niezły. W takim razie masz szanse na KUL nawet na pierwszą listę:) Pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
gingersowna Re: Anglistyka na KUL ? 29.06.05, 23:29 :] No pięknie, a ja już paznokcie zaczęłam obgryzać. :P Niebobry Łukaszek, niebobry :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM*** Re: Anglistyka na KUL ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:39 A czemu Ci tak zależy na KULu? Ja bym zrobiła wszystko żeby tam nie studiować Odpowiedz Link Zgłoś
gingersowna Re: Anglistyka na KUL ? 29.06.05, 23:46 Bo miła atmosfera tam panuje. Jeśli mam wybrać 5 lat na dobrej uczelni, ale w kiepskiej atmosferze to wolę KUL. Znajomi opowiadali i cenili sobie. Poza tym w Lublinie jest. A lublin jest naprawdę piękny i miłe wrażenie zrobił na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM*** Re: Anglistyka na KUL ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 00:03 No masz trochę racji :) A czy będzie wielkim nietaktem gdy spytam skąd jesteś? Nie żebym Cię zniechęcała do Lublina,broń Boże,ale wiesz,jak się ma dłużej do czynienia z Lublinem to już sie nie wydaje taki piękny..... Odpowiedz Link Zgłoś
gingersowna Re: Anglistyka na KUL ? 30.06.05, 00:05 Wiesz, tylko się nie śmiej i nie ten teges, ale jestem ze Starachowic, mieszkając tutaj wszystko wydaje się piękniejsze :D Odpowiedz Link Zgłoś
olgieslaweczka Re: Anglistyka na KUL ? 30.06.05, 19:17 ja jestem z Ostrowca a wcale nie chciałabym studiowac na KULu, żałuję że złożyłam papiery na UKSW..wszystko co katolickie jest....mało zachęcające, szczególnie procedury jakie mają przyjmując kandydatów na UKSW-oszukują jak się patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gingersowna Re: Anglistyka na KUL ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:35 Nie wiem, na UKSW nie skladalam, chociazby dlatego, ze to Warszawa. Zlozylam na UMCS na inny kierunek. Miasto bardzo mi sie spodobalo, wiec alternatywa jest dla mnie KUL. Ale dochodze do wniosku, ze to juz nie alternatywa, lecz koniecznosc, poniewaz moje wyniki nie sa tak zniewalajace, aby przyjeto mnie na UMCS. Atmosfera miasta mi sie podoba, a czy to bedzie KUL czy UMCS to juz mniejsze zmartwienie. Odpowiedz Link Zgłoś
toxic22 Re: Anglistyka na KUL ? 30.06.05, 19:59 ja polski 54%,68%....angielski 96%,63%, wos 54%,47%....:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
gingersowna Re: Anglistyka na KUL ? 30.06.05, 21:28 Nie smutkuj, dostaniemy sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fika Re: Anglistyka na KUL ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 23:53 wlasnie sie zarejestrowalam mam polak 56-68 angol 94-81 co o tym myslicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gsg Re: Anglistyka na KUL ? IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 08:35 pomimo tego,ze jestem optymistką widząc te wszystkie 100%-towe lub 90%-towe wyniki z anglika rozsz.załamuje sie,bo widze,ze tylko oni sie tam dostaną... Odpowiedz Link Zgłoś
fika86 Re: Anglistyka na KUL ? 02.07.05, 11:13 dzis trza podjac ostatezna decyzje czy skladac na KUL... i dalej nie wiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Anglistyka na KUL ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 12:06 a czy czasem na KUL nie można rejestrować się do 7 lipca? bo ja też jeszcze nie wiem czy złożyć;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszzz86 Re: Anglistyka na KUL ? 02.07.05, 12:09 Ja też sie jeszcze nie zdecydowałem. Możecie mi wytłumaczyć skąd wziąć ksero potwierdzone urzędowo? Na stronie napisali, że nie przyjmują odp notarialnych, a w szkole mi nie chcą xera podpisać. Do jakiego urzędu moge iść? Robiliście już coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gingersowna Re: Anglistyka na KUL ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 19:26 Ja mam ksero z podpisem dyrektora szkoly, nie robili zadnych problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Anglistyka na KUL ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 20:08 Jak się okazuje można bez żadnego podpisu wysłać. Tak napisali na stronce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Anglistyka na KUL ? IP: 80.51.153.* 04.07.05, 20:08 dzis zlozylam papiery na KUL. Wszystko można załatwić w jednej sali-nawet tam źerują świad. i potwierdzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Anglistyka na KUL ? IP: 80.51.153.* 04.07.05, 20:09 Xerują!!!(-sorki) Odpowiedz Link Zgłoś