Dodaj do ulubionych

test predyspozycji na AM

30.06.05, 15:06
jak myslicie jakie moga byc pytania?
Obserwuj wątek
    • Gość: *** Re: test predyspozycji na AM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.05, 15:08
      nikt nic nie wie....wszystko się wyjaśni za tydzień o 8:00:(((
      • Gość: M. Re: test predyspozycji na AM IP: *.devs.futuro.pl 30.06.05, 15:11
        super już się nie moge doczekać :( zwłaszcza że istnieją dalej tacy którzy
        twierdzą że ma być to praca z tekstem i tacy co mówią że będzie to test a b c d
        do jakiś krótkich pytań i zadań
        • Gość: *** Re: test predyspozycji na AM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.05, 15:28
          DOBRZE, ŻE TO COŚ jest tylko na 10 ptk...jakby coś to się dużo nie straci; moim
          zdaniem o wszystkim i tak będą decydowały wyniki matur...
          • wdowka19 Re: test predyspozycji na AM 01.07.05, 12:24
            nie martwcie sie ;)troszke wiary w siebie i optymizmu a bedzie dobrze;)nawqet
            jeslisie wam nie uda ppatrzcie na to z tej strony ze los szukuje dla was inną ,
            lepsza droge;)Także główki do góry i duzo usmiechu;)
        • Gość: finnabair Re: test predyspozycji na AM IP: *.tomaszow.mm.pl 30.06.05, 15:31
          a ja po lekturze strony: www.amwaw.edu.pl/~hreband/rekrut2005/komunikat2.htm
          mam 3 pytania:
          1. jeżeli egzaminy zaczynają się o 9 to biorąc pod uwagę że tego samego dnia jest też fizyka dla staromaturzystów, która trwa dwie godziny, to o której zaczyna się egzamin z predyspozycji? ktoś wie?
          2. kiedy dostaję zawiadomienie które mam ze sobą przynieść, przeca dokumenty składa si do piątego lipca...
          3. po kiego mi długopis i gumka? czy oni się nie pomylili i czasem ołówka nie trza? jakby ktoś znał odpowiedź to byłabym bardzo dźwięczna, pzdr
          • Gość: mika Re: test predyspozycji na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:59
            w Gdańsku też trzeba być o 8.00 i z tego co zrozumiałam to właśnie wtedy się
            zaczyna...;) mam nadzieję że ne będzie to test z czytania ze zrozumieniem;p

no i do Gdańska tżeba ze sobą zabrać czarny długopis(spodobał im się pomysł z
            tym czarnym kolorem... może jakieś lobby producentów czarnego tuszu do
            długopisów zadziałało;p;p) ołówek 3B!!! gumkę i temperówkę;)
            poza tym jeszcze dowód osobisty, zawiadomienie o dopuszczeniu do egzaminu(ale
            może to tylko na AMG) i podpiasny regulamin który przysłali razem z
            zawiadomieniem

ale w wawie mogą wymagać czegoś innego choć moim zdaniem lista niezbędników
            egzaminacyjnych będzie podobna;)
          • Gość: ania Re: test predyspozycji na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 22:08
            do finnabair:
            na pyt 3
            Za moich czasow... czyli trzy lata temu... am w wawie rozdawala takie gadzety
            jak olowki ;) Zeby wszyscy mieli takie same, bo trzeba bylo kwadraciki
            zamalowywac i komuter mial problemy ze zroznicowaniem kolorow...
            Powodzenia!
    • Gość: demolkaaa Re: test predyspozycji na AM IP: *.crowley.pl 30.06.05, 15:33
      najpierw jest test predyspozycji o 9, a dopiero pozniej o 10 egzamin z fizyki
      dla staromaturzystów.
      • collenn test na AM - nierówne szanse czy pomyłka? 30.06.05, 15:37
        Piszecie, że test predyspozycji zaczyna się o 9.00 <
        • Gość: demolkaaa Re: test na AM - nierówne szanse czy pomyłka? IP: *.crowley.pl 30.06.05, 15:43
          ja idę do zabrza i u mnie trzeba się stawić o 8 ale test rozpocznie się o 9,
          tak mam napisanie w liście z akademii.
        • Gość: tyka Re: test na AM - nierówne szanse czy pomyłka? IP: 80.51.242.* 02.07.05, 21:56
          W calej Polsce zaczynaja wpuszczac na sale o 8.00, a test rozpoczyna sie o 9.00
      • Gość: lily864 Re: test predyspozycji na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 15:39
        wlasnie po co gumka??????????
        bylam wczoraj na am w wawie tragedia........
        • Gość: ahgsd Re: test predyspozycji na AM IP: *.lublin.mm.pl 30.06.05, 15:42
          w lublinie tez o 8 swoja drogqa kretynska pora
          • collenn Re: test predyspozycji na AM 30.06.05, 15:44
            też bym sobie dłużej pospała ;)
            • Gość: bb Re: test predyspozycji na AM IP: *.iig.pl / 195.205.214.* 30.06.05, 15:46
              wszedzie pewnie tyrzeba byc o 8 a zaczyna sie o 9 ! ja slyszalam ze to ma byc
              czytanie tekstu ze zrozumieniem i 20 pytan do tego! bioli i chemii ma nie byc i
              oby nie bylo bo wiekszosc dawno wywietrzala z glowy;)
              • lily864 Re: test predyspozycji na AM 30.06.05, 15:53
                to jest glupie, przeciez czytanie tekstu ze zrozumieniem byllo na maturze z
                polaka, jak chca to niech wezma punky z polskiego pisemnego i ustnego, a nam
                niech dadza spokoj(ten tesst jest tylko po to by poprzestawiac osoby na liscie
                i wciagnac swoich)
                • Gość: superminiek Re: test predyspozycji na AM IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 30.06.05, 16:29
                  Faktycznie ten test bedzie przypominal mature z polaka. 10 pkt moze jednak duzo
                  zawazyc - nie kazdy kto ma mniej niz 150 jest debilem, ja tam mam i wcale sie
                  nim nie czuje. Mysle osobiscie ze byc moze beda brali tylko test pod uwage...
                  bo niby po co by w ogole robili ten tes? przeciez nie dla picu! Ci lepsi jak
                  dostana 0 pkt z testu maja sie niby dostac///a co, ten gorszy napisze na 10 -
                  kto bedzie mial pierwszenstwo - we will se.
                  Moim zdaniem listy beda zaczynac sie od 10 i dalej: 10, 10, 10., 9 ,9 itd
                  Ale to moje zdanie
                  • Gość: no comments Re: test predyspozycji na AM IP: *.devs.futuro.pl 30.06.05, 16:47
                    aleś wymyślił!!!!!!!! ten pomysł jest tak debilny jak debilny jest Twój wynik z
                    matur na medycynę, chciałbyś żeby tak było bo może by Ci nawet wymazali złe
                    odpowiedzi zaznaczone ołówkiem i zaznaczyli poprawne dzięki czemu miałbyć 10 pkt
                    i niby miał się dostać????????!!!!!!!!!!!!! z 150 pkt na medycynę!!!!!!! spadaj
                    na drzewo, osobiście sama nigdy bym tego nie wymyśliła buhahahahah
                    • Gość: superminiek Re: test predyspozycji na AM IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 30.06.05, 18:38
                      No widzisz, nie wpadlabys na to bo za niski poziom reprezentujesz. Napisalem ze
                      to moje zdanie debilu, nie musisz sie z nim zgadzac. Czytalem twoje posty - ty
                      chyba masz jakies problemy psychiczne, idz do lekarza - swoja droga wstyd jakby
                      taka osoba sie jednak dostala na medycyne i leczyla ludzi. Opanuj sie, nie
                      obchodzi mnie co myslisz ale przynajmiej zachowuj sie normalnie jak czlowiek,
                      widac ze chyba daleko ci do czlowieka. Twoj problem. Nie odpisuj juz nic bo
                      chyba nie ma sensu sie klocic i wrzucac na siebie...potraktuj to jako zdanie
                      kogos innego, bardziej czlowiekowatego niz ty. Pozdrawiam
                      • Gość: zzz Re: test predyspozycji na AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:55
                        ten test jest po to aby nie było bałaganu na AM. sytuacja wygląda następująco; wiele osób złożyło na wiele AM, ale test napiszą na jednej. dzięki temu uczelmnie zgarnęły pieniądze za rekrutację i jednocześnie nie ma możliwości że ktoś złożył na kilka akademii. dzięki temu nie bedzie dużego odpływu przyjętych.
                    • Gość: Zosia Re: test predyspozycji na AM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:46
                      To ty spadaj na drzewo geniuszu. Może jest lepszy od ciebie. Ciekawe, jakie ty
                      masz wyniki?
    • stoopka Re: test predyspozycji na AM 30.06.05, 21:44
      rozejm ;) liczba punktow z testu bedzie sumowana z wynikami z matur i dopiero
      ta suma bedzie decydowala o kolejnosci na liscie;) wiec jesli ktos ma dobrze
      napisana mature to ten test zbyt wiele nie zmieni w jego wyniku, ale w wielu
      przypadkach moze okazac sie decydujacy ;) pozdrawiam ;*
      • Gość: thg Re: test predyspozycji na AM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.05, 12:05
        ale jestescie odkrywczy!!!
    • lily86 Re: test predyspozycji na AM 01.07.05, 13:32
      jeszcze pytanie: ubieracie sie na ten test elegancko czy normalnie? juz kiedys
      pytalam ale w sumie odpowiedzi nie uzyskalam:P hm?
    • stoopka Re: test predyspozycji na AM 01.07.05, 13:45
      chyba na elegancko;P co nie znaczy, ze na bialo-czarno:P
      • Gość: bb Re: test predyspozycji na AM IP: *.iig.pl / 195.205.214.* 01.07.05, 21:42
        chyba tez na elegancko ale nie jak na mature! bez przesady za wyglad pktow nie
        dostaniemy;)
    • Gość: agata Re: test predyspozycji na AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 22:11
      ja osobiscie ubieram sie na biało-czarno.elegancko jak na przyszłego lekarza
      przystało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka