Dodaj do ulubionych

UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM

01.07.05, 09:46
Zarejestrowalem sie na stronie uwr i jest tam link do strony
www.kandydat.uni.wroc.pl. Moge sobie sprawdzic tam rozne rzeczy. Zeby sie
zalogowac trzeba podac NIU, ktory otrzymalem podczas rejestracji i PESEL.
Probowalem juz kilkanascie razy i za kazdym wyskakuje mi komunikat o bledzie
zalogowania, ze niby podalem zly login lub pesel. A podalem na 100% wszystko
dobrze. Czy ktos tez tak ma?
Obserwuj wątek
    • paninocy Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 01.07.05, 09:48
      Ja tez tak mam....a złożyłaś już kwestionariusz/dokumenty i zapłaciłaś
      rekrutacyjne? Bo mi się wydaje, że dopiero wtedy nastąpi aktywacja... Najlepiej
      napisać do działu POMOC.

Pozdrawiam
      • bartuss86 Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 01.07.05, 09:54
        nie zlożyłEm ;) jeszcze nic i nie zapłaciłEm
        Ale ciesze sie ze nie jestem sam :)
        • zaza1985 Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 08.07.05, 09:46
          Zależy na który wydział bo jak np Wydział nauk przyrodniczych to nie sprawdzisz
          jest jeszcze kilka takich wydziałów więc jak jesteś tam na 1 stronie
          www.kandydat.uni.wroc.pl na górze są zaznaczone działy więc sprawdź
          Ja mogę się tam zalogować bo złożyłam na wns papiery ale nie mam zaznaczonej
          wpłaty a wpłacałam ponad tydzień temu!!!
      • oamdg Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 01.07.05, 09:54
        a czy przy wypełnianiu formularza on-line wszystko bło ok?? bo mi zabrakło
        iejsca w tabelce z wynikami na wpisanie pozoimu rozszerzonego przedmiotu
        dodatkoego, mimo że jest on wymagany przy rekrutacji, co mam z tym zrobić??
        • oamdg Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 01.07.05, 09:57
          aha, ja tez jeszcze ni złożyłam i nie zapłaciłam i myślę że ta strona dla
          kandydatów działa dopiero po wykonaniu tych wszystkich formalności :/
          A wiecie może czy można wysyłac pocztą dokumentu
          PS. na co składacie??
          • paninocy Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 01.07.05, 10:04
            Przepraszam za pomylenie płci bartuss :) Nie doczytałam nicka :P

Myślę (tak jak już powiedziałam), że ta strona zostanie aktywowana po dokonaniu
            formalności :)

Ja składam na kilka kierunków (w tym na wydział filologiczny i historyczno-
            pedagogiczny)

Pozdrawiam :)
            • bartuss86 Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 01.07.05, 10:20
              ja na filologie angielska
              • Gość: kastor Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 13:09
                No przecież tam jest napisane że dostęp dla "nowych maturzystów" będzie możliwy
                dopiero od 4 lipca(God Bless for America:D).
    • tricky_alias Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 01.07.05, 13:13
      Serwis działa od 4 lipca. Miał od dziś - też chciałabym się juz cos dowiedzieć.
      Próbuję na romańską filologię, profil hiszpański i niderlandzką, choć wątpliwe
      szanse. Jeżeli chcę złożyć więcej podań, mogę złożyć kopię świadectwa? Bo
      przecież dostajemy tylko 2.
      • Gość: nielubie... Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 13:37
        Przyszłam was oświecić ... hasłem nie wasz PESEL, tylko hasło zostało wam
        podane w ty6m samym momencie kiedy otrzymaliście NIU - poniżej tego numeru było
        hasło, i trzebabyło je wtedy zapisać, względnie zapamietać.
        Mam ndzieje, że nie będziecie musieli sie rejestrować od początku
        • tricky_alias Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 01.07.05, 13:42
          No sory, ale tam pisze jak byk, ze dopiero w poniedziałek bedzie mozna się
          zalogować. Wiec tak czy siak, ale nie w tym tygodniu.
          • Gość: bartuss86 Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 13:48
            kurde co oni wyprawiaja! jak sie w zeszlym tygodniu rejestrowalem to mozna niby
            bylo juz sprawdzac, potem dodali info ze nowomaturzysci od jutra (czyli to
            chyba byl 28 albo 29) od 12:00. Potem bylo od 1 lipca a teraz jest od 4????
            Faaaajnie
            • Gość: bartuss86 Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 13:49
              a poza tym jesli haslem jest haslo otrzymane przy rejestracji to po co pisza nr
              PESEL/paszportu?? Chca byc lepsi od CKE? ;)
            • tricky_alias Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 01.07.05, 13:50
              frustracja, eh.
              A jak wyglądało to wszystko jak działało?
              • Gość: bartuss86 Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 13:56
                tez chcialbym wiedziec :)
    • Gość: be Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:05
      masz na ten stronie napisane "związku z egzaminami wstępnymi dla "starych
      matur", kandydaci z "nową maturą" będą mogli się logować od 4 lipca '05.
      Przepraszamy.
      "
      • paninocy Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 02.07.05, 10:18
        Dobra dobra :) Teraz to ten napis tam jest, wczesniej go nie bylo ;)

Przecież każdy umie czytać (umie?) ;)

Pozdrawiam
        • Gość: bartuss86 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:37
          Wiecie co sie stalo? Zgadnijcie :D
          Historia lubi sie powtarzac.
          Kandydaci z nowa matura beda mogli sie logowac od 4 lipca.
          Nastepnie:
          Kandydaci z nowa matura beda mogli sie logowac od 4 lipca od godz. 12:00
          A teraz:
          Kandydaci z nowa matura beda mogli sie logowac od 4 lipca od godz. 16:00

Moze zaczniemy zaklady robic?
          • Gość: kastor Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:59
            no dobra najpierw przekladali o kilka dni, potem o kilka godzin, wiec jak
            zaczna co piec minut pisac ze za dziesiec minut bedzie sie mozna zalogowac to
            zaczne sie bardzo, bardzo denerwowac:)
            • oamdg Re: :) 04.07.05, 13:09
              ja tylko jestem ciekawa, jak oni to zrobią, skoro papiery można składac do
              jutra. To jak będzie można zobaczyć, gdzie sie jest "na liście" skkoro ta lista
              nie jest kompletna.... chyba zrobią napis że "rejestrowac sie można od jutra:/"
    • oamdg Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 04.07.05, 13:18
      no i wielka szkoda że to tylko dla niektórych wydziałów... akurat nie dla tego
      PRIORYTETOWEGO dla mnie:(
      • Gość: as Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: 80.54.200.* 04.07.05, 14:11
        czesć, mam taki sam problem co wy i nareszcie nie jestem sama, juz myślałam że nie znam swojego nr pesel :)zdaje na bibliotekoznawstwo i psychologie. Pozdrawiam
        • Gość: LOL Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.kalisz.mm.pl 04.07.05, 14:21
          jakei matoly ida do wroclawia "W związku z egzaminami wstępnymi dla "starych matur", kandydaci z "nową maturą" będą mogli się logować od 4 lipca '05 od godziny 16.00. Przepraszamy." nauczcie sie czytac...
          • Gość: bartuss86 Do LOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:37
            Ty tez sie naucz.
    • Gość: k_n Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:42
      ja mam wciaz z tym zalogowaniem problem mimo tego że jest juz 16:43
      • Gość: bartuss86 Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:43
        ja tez
        • Gość: as Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: 80.54.200.* 04.07.05, 16:51
          cześć, jesli chodzi o logowanie,to chyba zależy od wydziału, bo np składałam na wydział nauk histor i pedagog i jesli chodzi o nia to moge wejsc.Tylko mam problem z wydziałem filologocznym ale moze dlatego że można tam składac papiery do 15lip i im sie tak bardzo nie spieszy?
          • Gość: kastor Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:58
            tez to mam tylko ze mam problem z wydzialem nauk spolecznych, a zreszta tam
            tych informacji tez za duzo nie ma;(
            • Gość: as Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: 80.54.200.* 04.07.05, 17:10
              Straszny kocioł z tym wszystkim, ale mam nadzieje że niedługo to sie zmieni. Zostaje nam tylko czekać :)
              • Gość: bartuss86 Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:22
                as, a co tam w ogole jest? jest np. pozycja na liscie pod wzgledem wynikow
                matury? albo cos w tym rodzaju?
                • Gość: Kacha Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.05, 17:33
                  a ja składałam na etnologie, filologie polską, psychologię i historię sztuki...
                  i jak wchodzę to wyświetla mi się tylko : etnologia, psychologia... coraz
                  bardziej mnie to zaczyna wkurzać...
                  • dzzziewczynka Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 04.07.05, 17:44
                    napisalam im maila....zobaczymy co odpowiedza :)
                    • Gość: tng Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: 80.48.146.* 04.07.05, 17:57
                      Z autopsji wiem, że nie bardzo się kwapią, żeby odpisywać na maile ;)
                      Test na dziennikarstwo za niecałe 11 dni, a może akurat po zalogowaniu podają
                      jakieś komunikaty, hm...
                • Gość: as Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: 80.54.200.* 04.07.05, 17:51
                  do bartussa 86 były tam moje dane które złożyłam, odpowiedzi na 4 pytania(podobno najczejsciej zadawane), byly komunikaty i ogłoszenia(ale one nas nowomaturzystow nie dotyczą i to by bylo mniej wiecej wszystko
                  • wsciekla_krowa Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 04.07.05, 19:18
                    a ja bede plakac - tez chyba nie znam swojego pesela :P

(hej as -> ja tez na bibliotekoznawstwo :D:D:D)
                    • Gość: as Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: 80.54.200.* 04.07.05, 19:31
                      Super, przynajmniej wiem że nie będe sama:)i znam kogoś z kim (kto wie) spedze 3 lata na Uniwerku. Wsciekła_krowa pochwal sie jak sie dostaniesz:)
    • Gość: k_n Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:38
      Qurde a ja się wciąż nie mogę zalogować.nawet juz w kafejce bylam i taki sam
      napis mi wyskoczył "Błąd w logowaniu".bardzo mnie to denerwuje bo ja żadnego
      błedu przy wpisywaniu nie robie
      • dzzziewczynka Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 05.07.05, 09:25
        Oni w ogole chyba maja tam jakis blad na tej stronie :P
        Jednak troche mnie to niepokoi...bo wolalabym sie nie dowiedziec, ze moje
        podanie gdzies im w drodze zaginelo i dlatego sa te problemy :P
        • wsciekla_krowa Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 05.07.05, 09:54
          hahahahhaha zalogowałam się i że to tak nazwe DUPA

mam ładnie to samo logo na górze co było przy logowaniu się
          na dole napisy: WYBÓR KIERUNKU/SPECJALNOŚCI
          dostępne kierunki i specjalności

i nie mogę nigdzie nacisnąć
          no to uzyskałam wyczerpujące informacje na tej stronce

UWr powoli coraz bardziej mnie fascynuje
          • dzzziewczynka Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 05.07.05, 10:11
            ...a mnie dalej strasz, ze podalam nieprawidlowy login lub haslo i ze bede
            scigana prawem :( (co za paradoks, a wlasnie na prawo skladalam papiery) :P
    • wsciekla_krowa Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 05.07.05, 13:20
      jestem szczęśliwcem któremu udało się zalogować :D:D:D
      w końcu :P
    • Gość: k_n Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:24
      a ja sie wciaz nie moge zalogowac
      • Gość: one_more Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:30
        mam pytanko.udalo mi sie w koncu zalogowac ale w tabeli o uiszczeniu wplaty
        jest puste okienko,a papiery wyslalam w sobote.czy ktos z was ma podobna
        sytuacje?
        • Gość: bartuss86 Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:39
          ja tak mam ale jeszcze nic im nie wyslalem ;)
          zastanawiam sie czy moja pozycja w rankingu pokaze sie dopiero jak wysle
          dokumenty i oni kase dostana czy po prostu tego rankingu w ogole nie ma
          (skladam na fil. ang)
          • Gość: one_more Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:43
            ja tez na filologie angielska,swoja droga to ja nie wiem na ile dni przed
            egzaminem oni chca te 200 osob oglosic jak do 15stego podania
            • Gość: bartuss86 Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:49
              a ile masz z angla i pola? i czy nie wiesz kiedy maja oglosic liste tematow na
              rozmowe?
              • Gość: one_more Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:51
                a myslisz ze bedzie taka lista ogloszona?ja zadnych konkretow nie znam,w to ze
                sie dostane tez szczerze watpie ale sprobowac zawsze warto.ang 92%,polski 52% :/
                • Gość: bartuss86 Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:52
                  gdzies to przeczytalem ze taka lista (moze nie dokladnie tematy, ale cos co
                  moze pomoc) bedzie ogloszona najpozniej na tydzien przed rozmowa. ja tez 92,
                  ale z pola duzo mniej. zobacze jak na innych uczelniach pojdzie.
                  • Gość: one_more Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:58
                    a gdzie jeszcze skladasz?ja tylko na umk na filologie wloska,do wawy sie
                    spoznilam jeden dzien:/
                    a co do polskiego to juz zlozyl;am papiery o poprawke w styczniu,to tak na
                    wypadek gdybym sie nie dostala nigdzie
                    • Gość: bartuss86 Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:59
                      na uś (wczoraj mialem test z tlumaczenia) i na opolski. wszystko fil. ang.
                      • Gość: one_more Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:02
                        opolski to chyba raczej slaby poziom,nie chcesz ambitniej sprobowac?masz niezly
                        wynik z rozszerzonego anglika.
                        • Gość: bartuss86 Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:07
                          nie wiem jak jest. teraz juz za pozno. marzyl mi sie uś ale po wczorajszym
                          tescie nie wiem co mam sadzic :/
                          • Gość: one_more Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:10
                            ja nie myslalam nad katowicami bo jakos miasto mnie odstrasza,byc moze
                            nieslusznie.nie trac nadziei :) a noz sie uda :)
                            • Gość: bartuss86 Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:11
                              wydzial filologiczny uś jest w sosnowcu, niestety.
                              • Gość: one_more Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:14
                                a to nie wiedzialam,ale sosnowiec tez mnie nie zacheca.duzo jest chetnych?
                                • Gość: bartuss86 Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:19
                                  sporo na zwykla fil. ang. nauczycielska ponad 8 osob, na program tlum z
                                  arabskim 10, prog. tlum z niemieckim 11,9 a na kulture i literature bryt i amer
                                  tez chyba ponad 10
                                  • Gość: one_more Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:22
                                    czyli tak jak wszedzie.co sie tym ludziom porobilo ze nagle wszyscy na filologie
                                    • dzzziewczynka Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 06.07.05, 11:27
                                      Po prostu z ang. wszyscy maja niezle wyniki i dlatego mysla, ze moze sie
                                      uda..ale mi sie wydaje, ze ja mam teraz wieksze szanse na prawo we Wro, niz na
                                      filologie ang. w Opolu :P
                                      • Gość: as Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: 80.54.200.* 06.07.05, 12:44
                                        Cześć, jeśli chodzi o logowanie i o wpłate to ja mam ten sam problem, zapłaciłam ale nie mam tego zaznaczonego.Mam nadzieje,że to poprawią
                                        • Gość: Kacha Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.05, 14:15
                                          UWAGA!!!

Dostałam odpowiedź... Najpierw nakreślę Wam mój problem.
                                          A więc na stronie www.kandydat.uni.wroc.pl bez problemu zalogowałam się, ale
                                          patrzę: są tylko 3 kierunki (składałam na 4). Napisałam maila do nich i
                                          otrzymałam odpowiedź:

"! Z uwagi na błędy w konfiguracji programu rejestracji Pani dane ze
                                          wspomnianych dwóch kierunków mogły zostać uznane za błędne w systemie
                                          rekrutacji (są to dwa oddzielne systemy, stąd konieczność przerzucania
                                          danych między nimi). Proszę skontakować się z komisjami rekrutacyjnymi
                                          owych kierunków - posiadają one Pani formularz rejestracyjny i dzięki
                                          temu pomogą nam ustalić, gdzie w danych jest błąd."

Czyli błąd jest w ich programie...cudownie... :-/

Wiem napewno, że taki błąd jest z kierunkiem Filologia Polska i Historia Sztuki.

Mój chłopak dzwonił przed chwilą do nich (numery i maile są podane na stronie
                                          www.kandydat.uni.wroc.pl -> pomoc i kontakt) i potwierdzili, że są błędy, ale
                                          być może niedługo to się wyjaśni. Ale żeby poszło to sprawnie, trzeba zgłaszać
                                          problem (ZGŁASZAJCIE TELEFONICZNIE PROBLEM).

Pozdrawiam,
                                          Jeśli macie podobne błędy, piszcie tu i dzwońcie do nich!
      • wsciekla_krowa Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 06.07.05, 17:04
        uffff wiecie ja wczoraj tez mialam ten problem ze nie bylo zaznaczone ze
        zaplacilam, a teraz sprawdzam i jest tik przy zaplaceniu i przy tym ze
        dostarczylam osobiscie

wydaje mi sie ze oni po prostu staraja sie poprawaic bledy na biezaco
        pozdr
        • paninocy Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 06.07.05, 22:15
          Ja też nie mam zaznaczone, że zapłacone...hmmm...
          • Gość: :) Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 06.07.05, 23:12
            i ja tez :/ płaciłam w czwartek na 1 kierunek, w piatek zanioslam papiery i
            nic :/ a na 2 kierunek placilam w tym samym dniu co skladalam papiery na
            poczcie, ktora znjaduje sie kilka krokow od uczelni i tez nic :D
            • Gość: bajeczka19 Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:50
              dzwoniłam się spytać, okazuje się, że przelew z poczty do banku może iść sporo
              czasu. koleś powiedział, że oni dopiero zaznaczą w momencie, jak dojdą
              pieniążki. ale uspokoił mnie, że w razie czego komisja rekrutacyjna skontaktuje
              się z nami i poprosi o doniesienie dowodów wpłaty.
              • Gość: :) Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 07.07.05, 11:45
                oby.. tylko ze moj dowod wplaty znajduje się juz u nich, w mojej teczce :/
                zaczynam sie denerwowac bo rejestracje zamkneli przedwczoraj :>
    • Gość: as Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: 80.54.200.* 06.07.05, 15:49
      czy ktos z was składał moze papiery na psychologie lub na jakis kierunek na wydziale nauk historycznych i pedagog we Wrocławiu? chodzi mi o to czy podczas logowania macie zaznaczone że wpłaciliście oplate rekrutacyjna, bo ja wpłaciłam ale jeszcze nie zaznaczyli, dlatego chciałabym wiedziec czy ktos tez tak ma. pozdrawiam
      • paninocy Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 07.07.05, 10:50
        czytaj wyżej :)
        • paninocy Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM 08.07.05, 09:38
          UWAGA!

"Witam!!! Proszę jak najszybciej wysłać oryginalny dowód wpłaty do
          mnie.Pozdrawiam sekretarz WKR dr Ewa Kozak
          Poczta bardzo długo przekierowuje wpłaty, a tu liczy sie termin. Opłata musi
          wpłynąc na konto kandydata najpóźniej w dniu 09.07, inaczej traci on status
          kandydata "

To list apropo Pedagogiki (w ogłoszeniach na www.kandydat.uni.wroc.pl na koncie
          kandydata na Pedagogike)...(termin wpłaty jest do 09.07). Nie tyczy się to
          tylko Pedagogiki (tylko innych kierunków też - tylko, że termin jest inny)

Więc radzę wszystkim szybko działać i donosić dowody wpłaty do dziekanatu!!!
          • Gość: as Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: 80.54.200.* 08.07.05, 11:41
            U mnie juz wszystko ok, mam zaznaczone ,że wpłaciłam :)i nic nie musieli mi pisac ze mam cos donieść:) pa pozdrawiam
            • Gość: Sherrawedd Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:39
              A czy ktoś ma może tego rodzaju problem: opłata jest, ale okienko "dostarczył
              dowód wpłaty osobiście" nie jest zaznaczone? Gubie się juz w tej bioorokracji;)
              pozdr
              • Gość: bajeczka19 Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:42
                ja zapłaciłam a nie mam zaznaczonego okienka przy zdaniu " czy jest wpłata?"
                • Gość: Kasia Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 10.07.05, 09:55
                  uff, loguje się dzisiaj rano, byu prawdzić czy przypadkiem coś się nie zmieniło
                  (w niedzielę rano? wątpliwe;) a tam jest zaznaczona wpłata. Nareszcie :)
                  pozostaje tylko pytanie gdzie jest dowód wpłaty? bo tego nie odhaczyli... :]
                  jak myślicie podadza wyniki w tym tygodniu (do 15)? strasznie mi na tym
                  zalezy ;P bo potrzebuje zrobić odpis swidectwa (o ja głupia, trzeba bylo na
                  poczatku :() na jeszcze jedne kierunek.
                  • Gość: ja Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: 80.54.200.* 10.07.05, 12:13
                    Chcesz żeby podali wyniki w tym tygodniu, ale na jaki kierunek składałaś papiery?No i mam pytanie na jaki kierunek chcesz jszcze złożyć ?
                    • Gość: Kasia Re: UNI WROC PROBLEM Z ZALOGOWANIEM IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 10.07.05, 13:08
                      na SM. Mowili, jak dzwoniłam do nich, ze do 15 podadzą. Mam nadzieję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka