indianalana 05.07.05, 22:42 IDZIE KTOS TAM? JAK TAK TO Z JAKIMI WYNIKAMI? :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aredhela Re: INDIANISTYKA UJ??? 07.07.05, 18:49 ja tam ide :) moje wyniki: polski 94, niemiecki 98. a tobie jak poszla matura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoskwinija Re: INDIANISTYKA UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:36 ja tez sie tam wybieram... chociaz to za duzo powiedziane; zlozylam tam papiery, poniewaz najprawdopodobniej nie dostane sie na moj wymarzony kierunek- UJ. Moje wyniki polski 97% , niemiecki 100% (mowa o poziomach podstawowych rzecz jasna). Choc sadze, ze skoro jest 15 miejsc to pewnie znajdzie sie 15 osob z setkami;P ale by bylo! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no nie.. Re: INDIANISTYKA UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:40 to jak mam 73%z pol i 86 z ang to nie mam szans.ale i tak juz złozyłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no nie.. Re: INDIANISTYKA UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:08 pytam juz drugi raz: to jak mam 73%z pol i 86 z ang to nie mam szans.ale i tak juz złozyłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
mootya Re: INDIANISTYKA UJ??? 07.07.05, 19:41 i bedziecie sie tam o indianach uczyc? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzix Re: INDIANISTYKA UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:22 bedziemy sie uczyc o indiach:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoskwinijach Re: INDIANISTYKA UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:10 ale o tych docelowych, czyli nie tych o ktorych kolumb myslal ze są INDIAnami;) co najciekawsze widzialam juz tam na wydziale wycieczke 'indie maly tybet' mmmm:) (jedyne 2,5 tys;P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelkaa Re: INDIANISTYKA UJ??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.07.05, 12:57 aha...a ja myslalam, ze wy bedziecie sie uczyc o indianach tych z ameryki i wlasnie nie wiedzialam o co chodzi w tym kierunku:P a skoro o indiach to super...moze zloze w przyszlym roku jak sie nigdzie w tym nie dostane;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoskwinija Re: INDIANISTYKA UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:06 uhm to "cudownie". nie dostalam sie na historie sztuki.. pozostaje nadzieja na indianistyke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoskwinija CZY KTOS WIE ILE OSOB NA MIEJSCE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:18 jw. a jesli ktos z was wie, ile os na miejsce na indianistyke to prosze, podajcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aol Re: CZY KTOS WIE ILE OSOB NA MIEJSCE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 23:02 heja, wiem, że na na arabistyke ok 16 tak ... z indianistyką bedzie podobnie, myślę, że z Twoimi wynikami się dostaniesz ... pewno wolałaś hist sztuki tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoskwinija Re: CZY KTOS WIE ILE OSOB NA MIEJSCE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:46 owszem, ale wyznaje zasade 'ze widocznie tak mialo byc':) indianistyka jest niesamowice ciekawa jak dla mnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoskwinija Re: CZY KTOS WIE ILE OSOB NA MIEJSCE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:51 1 6 osob na miejsce? jest 15 miejsc i 16 osob na miejjsce?? to znajdzie sie kurcze 15 z dwiema setkami procent... ooo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aol Re: CZY KTOS WIE ILE OSOB NA MIEJSCE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:14 aż tak zle nie bedzie ... mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_tutaj Re: CZY KTOS WIE ILE OSOB NA MIEJSCE?? 09.07.05, 14:29 ej, nie moze być az tyle...na pewno jest mniej.mam nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoskwinija Re: CZY KTOS WIE ILE OSOB NA MIEJSCE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:38 och gdyby bylo tak zle to okazaloby sie... ze brzoskwinija nie studiuje w tym roku.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_tutaj Re: INDIANISTYKA UJ??? 10.07.05, 11:52 ja tym bardziej, chociaz teraz chyba tez juz nie ma szans... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aol Re: INDIANISTYKA UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:13 wszystko okaże sie w poniedziałek wieczorem albo we wtorek, tak mnie poinformowano w sekretarcie orient, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoskwinija Re: INDIANISTYKA UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 20:58 jesli dozyje do tych wynikow... ;) jesli jest tyle osob na miejsce, to.. (jakos nie moge uwierzyc w takie zatrzesienie!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale kapa Re: INDIANISTYKA UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:32 mnie się wydaje, ze to nie mozliwe..pewnie sie okaze ze jest gdzies z 4-5 osob/miejsce.ale coz tego?i tak sie nie dostane..nigdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panda Re: INDIANISTYKA UJ??? IP: *.aster.pl 10.07.05, 21:36 a wiecie moze gdzie jest podane ile os na jaki kierunek na uj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aol Re: INDIANISTYKA UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 22:23 30.VI. ok godz 11 jak składałem moje dokumenty to usłyszałem od pewnej pani w sekretariacie, że na arabistyke, jest już ok 16 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olinka Re: INDIANISTYKA UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 23:24 a mozna widziec jak poszla wam matura???bo ja czarno widze to swoje dostanie sie na uj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoskwinija Re: INDIANISTYKA UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 09:51 ale arabistyka jest o niebo bardziej "modna" niz indianistyka... jeszcze w zatrzesienie na arabistyce uwierze ale na indianistyce? zawsze tam i na iranistyce bylo najmniej ludzi na miejsce z filologii orientalnych. wyniki? podawalam wczesniej. trzymajcie ssie i powodzenia! jak tylko bedzie ogloszona lista dajmy wszyscy znac! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_tutaj Re: INDIANISTYKA UJ??? 11.07.05, 10:23 ej, kurna o której beda wyniki?bo chce juz wiedziec ze sie nie dostałam...nie chce zyc dłuzej w niepewnoscii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aredhela Re: INDIANISTYKA UJ??? IP: 195.82.167.* 11.07.05, 12:18 w sekretariacie twierdza ze wyniki wywiesza o 16:00. potem beda wprowadzac je do systemu co pewnie troche potrwa. czyli w sumie bog raczy wiedziec o ktorej sie dowiemy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavenda Re: INDIANISTYKA UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:49 no i co z tymi wynikami? sa juz? bo na koncie erk nie ma nic a chetnie bym sie dowiedziala czy mi sie udalo... czy ktos wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_tutaj Re: INDIANISTYKA UJ??? 11.07.05, 19:08 wyniki juz są..ja sie nie dostałam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYNIKI Re: INDIANISTYKA UJ??? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 19:50 Kto się dostał?? Z jakimi wynikami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavenda Re: INDIANISTYKA UJ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:23 ja sie dostalam pol podst 86 roz 40 niem pods 100 roz 96 czyli nie bylo tak ciezko sie dostac podsumowujac: startowalam na trzy kierunki dostalam sie na dwa - germanistyka i indianistyka nie dostalam sie na historie sztuki na ktorej najbardziej mi zalezalo i ktora chyba eksternistycznie bede studiowac... no ale moze pojde na ta indianistyke jeszcze nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aredhela Re: INDIANISTYKA UJ??? IP: 195.82.167.* 11.07.05, 20:31 tez sie dostalam :))))) polski: 94,78 niemiecki: 98,70. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoskwinija Do tych, ktorzy sie DOSTALI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:57 jesli tylko mozesz odezwij sie do mnie, mardzo chcialam sie skontaktowac z przyszlymi wspolstudentami:) pozdrawiam! brzoskwinija@gazeta.pl lub gg 2905493 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoskiwnija dostalam sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:22 z wynikami 97 % z polskiego 100 % z niemieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
wigandi Re: INDIANISTYKA UJ??? 11.07.05, 20:29 Tak więc jesteś pierwszą osobą, która napisała, że się dostała na jakiś orientalny kierunek na podstawie punktów z matury. Gratuluje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wnka Re: INDIANISTYKA UJ??? 05.08.05, 21:38 tez gratuluje wszystkim co sie dostali i proszeodezwijcie sie do mnie jesli mozecie i napsizcie jak mniej wiecej wygladaja te studia i czy wam sie podoba bo tez chce sie wybrac na ten kierunek. maila macie juz podanego. Odpowiedz Link Zgłoś