knowly 09.07.05, 11:48 a przynajmniej bądźmy tkiej myśli;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Re: Ludziska!!!!!Dostaniemy się!!!!!!!!:D:D:D:D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:59 masz chyba jakiś niekontrolowany przypływ optymizmu :P ? Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: Ludziska!!!!!Dostaniemy się!!!!!!!!:D:D:D:D 09.07.05, 15:19 popieram, wlasnie dowiedzialem sie ze sie nie dostalem na kierunek na ktory bylem pewien ze sie dostane. Coz... "do kawalerii wstapic chcialem" I gdzie tu optymizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Ludziska!!!!!Dostaniemy się!!!!!!!!:D:D:D:D IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.05, 16:05 nie zalamuj sie moze jeszcze jakoś sie dostaniesz mase osób bedzie rezygnowac bo kazdy skladal na kilka kierunków Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: Ludziska!!!!!Dostaniemy się!!!!!!!!:D:D:D:D 09.07.05, 16:34 Czy ja wygladam na zalamanego???? No dobra... jestem zalamany, ale kogo z tych komisji to obchodzi, ze stracilem nerwy i wiare w to co umiem, bo tak naprawde to chyba g**** umiem... Odechcialo mi sie wszystkiego :( ale olac... moze wypali cos innego, chociaz nie sadze. Wiele osob porezygnuje... ale nie wiem czy dla mnie starczy miejsca... dla wielu z nas na pewno nie. Trudno... najwyzej sie przeczeka na zaocznych i za rok, dajemy jeszcze raz :):):) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 bo zbyt duża pewność siebie 09.07.05, 16:19 stawia nas od razu na przegranej pozycji. podobnie jak niepewność siebie. Odpowiedz Link Zgłoś