usmiechnij_sie 09.07.05, 19:44 Burza mózgów. Pamiętacie pytania, odpowiedzi. Macie jakieś wątpliwości. Piszcie. Możemy sobie wzajemnie pomóc:) Hmm..co było z tą Ukrainą i UE? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edyta wariant B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:30 Ja bym podyskutowala ale WARIANT B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamba Re: wariant B IP: *.acn.waw.pl 09.07.05, 20:44 to dajesz na wątku o calym teście, założonym przez joka. jest on (na razie) kilka linijek niżej od tego. Odpowiedz Link Zgłoś
k3m Re: wariant B 09.07.05, 21:08 yy.. daj spokój, ludzie ( NAPEWNO JA) juz sie nie chcą tym denerwowac, wyniki za 3 dni , nie wytrzymasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnij_sie Re: wariant B 09.07.05, 21:22 nie wytrzymam bo za dużo od tego zależy i chociaż chcę się jakoś nastawić... PS NIKT nie pisał wariantu A z ludzi na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pregmetor Zbrodnia czy wystepek?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:11 jak macie tego goscia ktory za popełniłzbrodnie zagrozona 8lat lub 28lat, a pozniej sad skazal go na 2 lata 9mies (wystepek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: EGZAMIN-PRAWO UW-wariant A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:06 hej grupaA jak odpowiedzi??? z bierzącej?? w pierwszym mam juszczenke choc to chyba janukowycz w drugim mam d a chodzilo o rezolucje izrael i autonomia palestyńska po raz pierwszy od 4 lat spotkali sie partia demokratyczna to Nałęcz a sontag to pisarka i logika ścieżek mam 14 perfumy gurlain w braciach mam jacka studenci 4lub 5 w sylogiżmie mam odp B piszcie jestem ciekawa szczególnie pierwszego pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: EGZAMIN-PRAWO UW-wariant A IP: *.chello.pl 10.07.05, 12:13 Hmm..:)W pierwszym mam Janukowycza. Póżniej rezolucje, spotkanie po 4 latach, Nałęcza, Grrr..z tą Sontag się pomyliłam..już jeden punkt mniej. Z logiki mamy te same odpowiedzi.eee..chyba w perfumach zaznaczyłam coś innego, ale nie jestem pewna. Ścieżek 14, brat Jacek, 4 albo 5, sylogizm b..W kazusach mam, że to zbrodnia, kodeks karny z 1903, posłów musi zagłosowac 126, prezydent Rzeszy- mógł nie podpisać ustawy i zarządzić referendum, posłowie w podanej sprawie powinni się zgłosic do innego urządu..Mam dobrą pamięć..Nawet:))) Odpowiedz Link Zgłoś
k3m Re: EGZAMIN-PRAWO UW-wariant A 10.07.05, 12:45 Janukowycza. ? ja tez tak mam, ale nie jestem pewna. moze ktoś pamięta jak dokładnie brzmiało to pytanie ? Alebo - inaczej, jezeli jesteście pewni ze to ta odpowiedzć, to potwierdzcie to , prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: EGZAMIN-PRAWO UW-wariant A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:15 Nalecz to Socjaldemokracja Polska ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gos Re: EGZAMIN-PRAWO UW-wariant A IP: *.chello.pl 10.07.05, 12:56 Hmm..Kto wygrał wybory w XII 2004 Donieck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: EGZAMIN-PRAWO UW-wariant A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 14:09 kandydat opozycji w wyborach prezydenckich; po sfałszowaniu wyników II tury z 21 XI przewodził „pomarańczowej rewolucji”; w powtórzonym 26 XII głosowaniu wybrany na prezydenta Ukrainy; I 2005 ... tyle znalazłam w komie wygląda mi ze to chyba był juszczenko ale nie jestem pewna prosze piszcie jaka jest prawidłowa odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: EGZAMIN-PRAWO UW-wariant A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 14:35 i wracając do Ukrainy czy był podany miesiąc przy miejscowosciach i oprucz doniecka jak nazywała sie ta druga. ludzie piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
k3m Re: EGZAMIN-PRAWO UW-wariant A 10.07.05, 15:51 nie pamietam dokładnie pytania, ale wybrałam janukowycza, bo BYŁAM przekonana ze to prawidłowa odpowiedź ( pozatym.. juszczenko to byłoby za proste). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: EGZAMIN-PRAWO UW-wariant A IP: *.radman.pl 10.07.05, 19:22 donbas chyba a te perfumy to dior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_86 Donieck- Janukowycz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 20:36 ja pisałam wariant b ale w Doniecku wygrał Janukowycz na bank.... chyba, ze sie myślę, ale raczej nie powinnam:)Robili dużo szumu o tym i w gazetach i w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
k3m Re: Donieck- Janukowycz 10.07.05, 23:19 DZIĘKUJE... UFF.. TERAZ MOGE IŚĆ SPAĆ :-)) Odpowiedz Link Zgłoś