Dodaj do ulubionych

EGZAMIN-PRAWO UW-wariant A

09.07.05, 19:44
Burza mózgów. Pamiętacie pytania, odpowiedzi. Macie jakieś wątpliwości.
Piszcie. Możemy sobie wzajemnie pomóc:) Hmm..co było z tą Ukrainą i UE?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: edyta wariant B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:30
      Ja bym podyskutowala ale WARIANT B
      • Gość: mamba Re: wariant B IP: *.acn.waw.pl 09.07.05, 20:44
        to dajesz na wątku o calym teście, założonym przez joka. jest on (na razie)
        kilka linijek niżej od tego.
        • k3m Re: wariant B 09.07.05, 21:08
          yy.. daj spokój, ludzie ( NAPEWNO JA) juz sie nie chcą tym denerwowac, wyniki
          za 3 dni , nie wytrzymasz ?
          • usmiechnij_sie Re: wariant B 09.07.05, 21:22
            nie wytrzymam bo za dużo od tego zależy i chociaż chcę się jakoś nastawić...

PS NIKT nie pisał wariantu A z ludzi na forum?
            • Gość: pregmetor Zbrodnia czy wystepek?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:11
              jak macie tego goscia ktory za popełniłzbrodnie zagrozona 8lat lub 28lat, a
              pozniej sad skazal go na 2 lata 9mies (wystepek)
              • usmiechnij_sie Re: Zbrodnia czy wystepek?? 09.07.05, 22:19
                Zbrodnia:)
    • Gość: aha Re: EGZAMIN-PRAWO UW-wariant A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:06
      hej grupaA jak odpowiedzi??? z bierzącej??
      w pierwszym mam juszczenke choc to chyba janukowycz
      w drugim mam d a chodzilo o rezolucje
      izrael i autonomia palestyńska po raz pierwszy od 4 lat spotkali sie
      partia demokratyczna to Nałęcz
      a sontag to pisarka
      i logika
      ścieżek mam 14 perfumy gurlain
      w braciach mam jacka
      studenci 4lub 5
      w sylogiżmie mam odp B
      piszcie jestem ciekawa szczególnie pierwszego pytania

• Gość: Gosia Re: EGZAMIN-PRAWO UW-wariant A IP: *.chello.pl 10.07.05, 12:13
        Hmm..:)W pierwszym mam Janukowycza. Póżniej rezolucje, spotkanie po 4 latach,
        Nałęcza, Grrr..z tą Sontag się pomyliłam..już jeden punkt mniej. Z logiki mamy
        te same odpowiedzi.eee..chyba w perfumach zaznaczyłam coś innego, ale nie
        jestem pewna. Ścieżek 14, brat Jacek, 4 albo 5, sylogizm b..W kazusach mam, że
        to zbrodnia, kodeks karny z 1903, posłów musi zagłosowac 126, prezydent Rzeszy-
        mógł nie podpisać ustawy i zarządzić referendum, posłowie w podanej sprawie
        powinni się zgłosic do innego urządu..Mam dobrą pamięć..Nawet:)))
        • k3m Re: EGZAMIN-PRAWO UW-wariant A 10.07.05, 12:45
          Janukowycza. ? ja tez tak mam, ale nie jestem pewna. moze ktoś pamięta jak
          dokładnie brzmiało to pytanie ? Alebo - inaczej, jezeli jesteście pewni ze to
          ta odpowiedzć, to potwierdzcie to , prosze!
      • Gość: jac Re: EGZAMIN-PRAWO UW-wariant A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:15
        Nalecz to Socjaldemokracja Polska !
    • Gość: Gos Re: EGZAMIN-PRAWO UW-wariant A IP: *.chello.pl 10.07.05, 12:56
      Hmm..Kto wygrał wybory w XII 2004 Donieck
      • Gość: aha Re: EGZAMIN-PRAWO UW-wariant A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 14:09
        kandydat opozycji w wyborach prezydenckich; po sfałszowaniu wyników II tury z
        21 XI przewodził „pomarańczowej rewolucji”; w powtórzonym 26 XII głosowaniu
        wybrany na prezydenta Ukrainy; I 2005 ...
        tyle znalazłam w komie wygląda mi ze to chyba był juszczenko ale nie jestem
        pewna prosze piszcie jaka jest prawidłowa odpowiedz
    • Gość: aha Re: EGZAMIN-PRAWO UW-wariant A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 14:35
      i wracając do Ukrainy czy był podany miesiąc przy miejscowosciach i oprucz
      doniecka jak nazywała sie ta druga. ludzie piszcie
    • k3m Re: EGZAMIN-PRAWO UW-wariant A 10.07.05, 15:51
      nie pamietam dokładnie pytania, ale wybrałam janukowycza, bo BYŁAM przekonana
      ze to prawidłowa odpowiedź ( pozatym.. juszczenko to byłoby za proste).
      • Gość: jacek Re: EGZAMIN-PRAWO UW-wariant A IP: *.radman.pl 10.07.05, 19:22
        donbas chyba a te perfumy to dior
        • Gość: aga_86 Donieck- Janukowycz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 20:36
          ja pisałam wariant b ale w Doniecku wygrał Janukowycz na bank.... chyba, ze sie
          myślę, ale raczej nie powinnam:)Robili dużo szumu o tym i w gazetach i w telewizji
          • k3m Re: Donieck- Janukowycz 10.07.05, 23:19
            DZIĘKUJE... UFF.. TERAZ MOGE IŚĆ SPAĆ :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka