magda432 09.07.05, 21:20 moze ktos skladal papiery na turystyke do Poznania?? albo jest ktos, kto juz skonczyl taki kierunek :) chcialabym sie dowiedziec jak jest na takim kierunku i czy warto to studiowac z gory dzieki wielkie :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aska Re: kto na turystyke?? Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 10:47 Tez tam skladalam i bardzo chetnie dowiedzialabym sie czegos o tym kierunku.ludzie piszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: kto na turystyke?? Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 12:19 temat turystyki przewija sie w nieskończonej ilości wątków na tym forum. Patrzcie pod sggw - tamduzo ludzi o tej w poznaniu też się wypowiada. Ja już isę dostałam, wam życze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
magda432 Re: kto na turystyke?? Poznan 10.07.05, 15:57 Aska a do ktorej dokladnie szkoly skladalas dokumenty?? Moze sie gdzies tam spotkamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: kto na turystyke?? Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 23:33 ja tez skladalam do Poznania:)))wie ktos kiedy winiki?? Odpowiedz Link Zgłoś