Dodaj do ulubionych

PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wyniki

10.07.05, 11:33
hej mam prośbe do ludzi którzy składali na prawo do rzeszowa. chciałbym
wiedziec jakie mieliscie wyniki z matury histy i z wosu albo ewentualnie z
geografii. dodatkowo tam biorą chyba jeszcze wyniki na świadectwie z histy i
wosu a wiec też wpisujcie. Moje wyniki to : świadectwo- hista i wos po 5,
matura- hista PP 72% PR 44%, WOS PP 71% i PR 67%. Z góry dzieki za
odpowiedzi. Mam nadzieje zę sie spotkamy razem na jednym roku :) pa
Obserwuj wątek
    • Gość: blanco19 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: 213.199.194.* 10.07.05, 12:52
      Nom ja mam przekret bo mam z Histy 5 a zWOSu tylko 4 dodam ze matura z WOSU to
      73 z podstawy i 77 z rozszerzonej.Moze mi sie uda moze nie kto to wie :d jedno
      jest pewne ludzie którzy mają ponaciągane oceny a w glowie niewiele mogą sie
      dostać a ja nie ....
      • Gość: tommi Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: 80.51.249.* 10.07.05, 13:17
        powiem ci zę najpierw chyba biorą wyniki ze świadectwa ukonczenia szkoły,co dla
        mnei est śmieszne i godne pozalowania. Mysle że z tą jedną 4 powinieneś jakoś
        sobie poradzic bo wyniki masz całkiem dobre ... chociaz na stronie jest
        napisane żę najpierw patrzą na oceny koncowe <smiech> naprawde ich pogieło ale
        co zrobisz. pozdro
    • Gość: Helmut Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 13:23
      Też mam nadzieje że się spotkamy Historia i WOS 6
      matura hist - 82
      wos - 83
      Pozdrowienia
    • karciaaa Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik 10.07.05, 13:50
      oni glownie patrza na oceny koncowe a pozniej jesli duzo osob ma takie same
      wyniki to biora mature z wosu lub histy ja mam 5 z wosu i histy a z matury wos-
      63%podst i 83%rozsz, mam tylko nadzieje ze duzo ludzi nie ma 6:P
      • Gość: blanco19 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: 213.199.194.* 10.07.05, 14:00
        Mysle ze nie a jak mają to 6 to pewnie są na lepszych uczelniach bo tacy to
        pewnie są po olimpiadach i na pewnie na Rzeszów sie nie wybierają :) Niewiem no
        mysle ze ta jedna 4 nie przekresla szans moge sie wbic na koniec pewnie pare
        jest takich ale jak wezmą tą mature pod uwage to powinienem sobie
        poradzić ...Bior w końcu lepszą mature z histy lub WOSu oby sie udało bo jak
        tam sie nei dostane to juz pewnie nigdzie :(
        • tommy.100 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik 10.07.05, 14:03
          ja mysle że wszystko bedzie dobrze ale ja sie najbardziej boje korupcji która
          tam niby wystepuje. Dla mnie rzeszowski to miała być taka jakby alternatywa ale
          widze że i tam bedzie problem z dostaniem sie :/ piszcie wyniki dalej
          zobaczymy i porównamy ... a tak swoją drogą to ile tam jest osób na prawo ????
          średnia polska to chyba jakieś 5 a wiec tam jest jak sie domyslam podobnie. jak
          sie myle prosze o poprawe i zweryfikowanie. narka
          • Gość: Helmut Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 15:00
            Podobno jest około 4 chętnych na miejsce. Nie wiecie kiedy bedą ostateczne
            wyniki i czy ogłoszą je w internecie ? Piszcie.
            • Gość: tommi Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: 80.51.249.* 10.07.05, 15:11
              ja mam nadzieje że ogłoszą w necie ale na stronie nie ma żadnych informcji a w
              czasie rekrutacji i składania papierów to przyjmujący je nie byli specjalnie
              dokwalifikowani i nie wykazywali sie specjalnie wielką wiedza na ten temat :)
              jednym słowem jakieś jedno nieporozumienie .... wyniki bedą napewno wywieszone
              na uczelni i wydaje mi sie że też bedą przysyłać do domu bo wypełniałem tam u
              nich druk na listy polecone... tyle mi na ten temat wiadomo :/ narka
              • Gość: kasia Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:16
                ja mam 5 z histy i 6 z wosu
                wyniki podobno 11 w poniedziałek na wydziale prawa, nie w internecie tylko
                wywieszona lista
                osób 4-5 na miejsce, w tamtym roku było 10 o0sób na miejcse
    • Gość: ania Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: 213.199.193.* 10.07.05, 19:19
      Ja mam z historii 5 z wosu 4 chyba się nie dostanę bo z tego co czytam to same
      geniusze, a Rzeszów to ostatnia moja nadzieja.
      • Gość: dap19 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: 213.199.194.* 10.07.05, 20:08
        Tak samo jak ja chociaż jedna ale pozostaje mieć nadzieje może nas przyjmą
        hehe .Z Drugiej strony nie rozumiem jak mozna opierac sie na ocenach
        końcowych... NA przykładzie mojej szkoły i wielu innych wiecie zapewne jak to
        czasem wygląda .. żenada : (
        • Gość: Helmut Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 20:21
          Głowa do góry, spotkamy się wszyscy w październiku.
          • anka.g1 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik 10.07.05, 21:00
            Wyniki podobno mają być jutro na uczelni. O tym żeby były w necie nic mi nie wiadomo. URz pod tym względem jest zdecydowanie do tyłu. Zresztą nie tylko pod tym. Zasady przyjęcia na prawo są strasznie mętne i łatwo o przekręty. A słyszałam że korupcja to ma się tam dobrze:/
            • tommy.100 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik 10.07.05, 21:14
              Ja też słyszałem sporo o przekretach i korupcji na tej uczelni ... niestety :/
              Mysle że w dużym komplecie jak nie wszyscy spotkamy sie na jednym roku i ...
              trzeba już myslec o wieczorku zapoznawczym lub jak kto woli integracyjnym ;)
              ale to tak ku woli rozluźnienia tematu ... piszczcie dalej swoje wyniki
              • Gość: Rysiul Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:34
                Bardzo dobrze, podtrzymujcie wątek to jedyna szansa że nie zaginął wsród wielu
                innych.
                • anka.g1 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik 10.07.05, 21:57
                  Dla podtrzymania wątku jeszcze raz ja. Tym razem bez komentarza ale z wynikami;)
                  Historia - 4
                  WOS - 5
                  maturka(p.rozszerzony)
                  hista - 56%
                  wos - 64%

Chyba nie mam wielkich szans:-/
                  • tommy.100 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik 10.07.05, 22:06
                    no to wyniki masz całkiem dobre chociaz te oceny ze swiadectwa nie sa chyba
                    wymarzone nie? ale bedzei dobrze :)
                    • Gość: Hipolit Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 22:11
                      Piszcie skąd jesteście. Ja jestem z libiąża(małopolskie), piszcie czy w razie
                      gdybyście się dostali macie załatwione już jakieś mieszkania czy będziecie
                      dopiero szukać. Orientujecie się jakie są ceny za wynajęcie mieszkania w
                      Rzeszowie ?
                      • Gość: Agata Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: 80.55.238.* 10.07.05, 22:17
                        moj chlopak przez ten rok wynajmowal mieszkanie za 250zl+woda gaz itp.
                        mieszkanie bylo jakies 5min. od dworca wiec w zasadzie dogodne miejsce, tylko
                        troche babka w ciula leciala, pozdrowionka:) A tak poza tym jestem z
                        Jarosławia(ok.50km od Rzeszowa)
                    • Gość: Agata Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: 80.55.238.* 10.07.05, 22:15
                      wprawdzie ja nie na prawo a na politologie! ehh tam tez biora oceny
                      koncoworoczne pod uwage, mam nadzieje ze przynajmniej tam sie dostane bo to moja
                      ostatna nadzieja:( na politologie wyniki sa 12 lipca jakby ktos sie
                      interesowal:) a tak btw. skad jestescie???
    • anka.g1 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik 10.07.05, 22:14
      No własnie to świadectwo mnie dołuje. Z tego co zauważyłam to ludzie z gorszymi wynikami maturalnymi startują na lepsze uczelnie, a mnie pewnie nawet do Rzeszowa nie przyjmą. Eh...jak ja uwielbiam te uczelnie...:-/
      • tommy.100 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik 10.07.05, 22:25
        jestem z okolic białj podlaskiej ... ale pkt jak mozecie piszcie bo wkoncu to
        najwazniejsze nie ?? :)
        • anka.g1 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik 10.07.05, 22:29
          A wiecie o której mogą być te listy??
          • Gość: -:) Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 22:32
            wiemy ale nie powiemy ;)
            • tommy.100 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik 10.07.05, 22:37
              wiecie co najgorsze jest to ze nie bedzie wyników na stronie. Co to im za
              robota zamiescic, wrzucic raptem na serwer i juz. Ja mam do rzeszowa jakies 270
              km i raczej nie wyobrazam sobie tam jechac po wyniki a okres czekania na nie
              troche mnie przeraza bo na innych uczelniach daty w których nalezy doniesc
              swaidectwa sa wczesniejsze niż otrzymanie wyników z URz. Głupie to wszystko
              jest ale co poradzicie :/
              • Gość: Agata Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: 80.55.238.* 10.07.05, 22:41
                ojoj! az stamtad Cie przywialo?:) Ja jade we wt do Rzeszowa bo w sumie mam
                blisko, aaa i do kina sie rozerwac!:)
                • tommy.100 do Agaty!!!!!!!! 10.07.05, 22:48
                  wiesz co podam ci moje gg a ty jak mozesz to sie ze mną skontaktuj oki? mój
                  numer 4187523
                • anka.g1 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik 10.07.05, 22:49
                  Ja mam jedynie 30km i jadę jutro. Tylko właśnie nie wiem o której się wybrać.Podobno można zadzwonić i też powiedzą.
    • tommy.100 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik 10.07.05, 23:45
      ejj lepiej żeby ten post nie zniknął :P
      • anka.g1 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik 11.07.05, 00:48
        Jak juz wczesniej wspomniałam jutro jadę do Rzeszowa po wyniki. Może komuś sprawdzić czy jest na liście??
        • Gość: Agata Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: 80.55.238.* 11.07.05, 01:06
          mi nie trzeba bo u mnie dopiero we wtorek, a sama i tak jade:) a z tommym juz
          sie zgadalam:) papa pozdrowionka!
    • mentirosa1 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik 11.07.05, 10:59
      cześc wam;) ja tez skałdałam na prawo na U Rz. Dzwoniłam tam w piatek i
      powiedzilei mi ze przesuneli wyniki dopiero na czwartek , poniewaz duzo podan
      im przychodzi poczta i nie wyrobia sie do poniedziałku.No to do zobaczenia w
      czwartek a wyniki maja byc koło 10. wiec mam nadzieje ze sie dostaniemy;)
      Pozdrawiam
    • anka.g1 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik 11.07.05, 11:51
      Kurcze, dodzwonić się tam nie mogę;-/
    • anka.g1 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik 11.07.05, 14:46
      Ludzie wątek nam przepada!!
      • Gość: tommy Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: 80.51.249.* 11.07.05, 14:51
        własnie przepada bo ludziska cośwyników nie chcą pisac z niewiadomych
        przyczyn :/ ja napisałem swoje ale mało kto idzie w moje slady!!!!
        • Gość: sto.2 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:23
          no wlasnie przepada...wiec wpisze cos zeby go podtrzymac
          no btw podam takie info (moze kogos zainteresuje)
          dzwonilem dzisiaj do nich i powiedzieli ze wyniki dopiero w czwartek
          no i podadza je tez przez tel
          aha no i wyniki oceny: hist 6 wos 6 matura z hist 92
          • Gość: Ryś Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:19
            piszcie dalej
            • anka.g1 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik 12.07.05, 00:09
              Pisać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
              • Gość: Rysiu Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:57
                no i znowu trzeba odświerzać wątek, ludzie wykażcie odrobinę dobrej woli ;)
              • Gość: miska:)) Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:31
                ja mam z historii 5 i z wosu 5 ale wynik z historii nie bardzo 61%!
                powodzenia dla wszystkich!bo jutro koło 12 wyniki
                • tommy.100 Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik 13.07.05, 21:06
                  ale z historii podstawowej te 61% czy roz?? Bo jak to drugie to masz swietny
                  wynik :)
    • Gość: karola Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: 82.177.98.* 13.07.05, 22:32
      ehh ja mam 5 i z histy i wosu, slyszalam ze w zeszlym roku jak ktos nie mial
      chociaz jednej 6 to raczej nie mial szans, no ale zobaczymy jutro:P
      • tommy.100 do karoli !!!! ----------------- 13.07.05, 22:37
        ja tez mam tak samo ... mozesz podac wyniki z matury z hiry i z wosu?
        • Gość: karola Re: do karoli !!!! ----------------- IP: 82.177.98.* 14.07.05, 15:27
          tommy no ja sie niestety nie dostalam:( dostali sie ludzie co mieli 6
          tylko:|zaluje bardzo wolalabym egzaminy a matura ehh...wos 65p i 83rozsz
          • tommy.100 Re: do karoli !!!! ----------------- 14.07.05, 15:29
            wyniki miałem troche gorsze od ciebie ale na podstawie matur też pewnie bym sie
            dostał. składałas gdzieś jeszce oprócz URz? Jak tak to gdzie i z jakim
            skutkiem?
            • Gość: karola Re: do karoli !!!! ----------------- IP: 82.177.98.* 14.07.05, 15:34
              no skadalam jeszcze na UW podobno dzis wyniki ale jeszcze na necie ich nie ma,
              ale nie wierze w to ze sie dostane,a na UR pisze odwolanie bo nic mi nie
              zaszkodzi...ale sie wkurzylam troche ze sie nie dostalam tu na prawo...a Ty
              gdzies sie dostales?
              • anka.g1 Re: do karoli !!!! ----------------- 14.07.05, 15:39
                Ej, żeby ludzie z takimi dobrymi wynikami z matury się nie dostali to już są kpiny:-/ No przeboleć nie mogę tej ich głupoty...
                • tommy.100 Re: do karoli !!!! ----------------- 14.07.05, 15:44
                  ja jeszcze czekam na odezw z białegostoku i KULu ... mysle ze tam mnei
                  zechca... z tym odwoalaniem na URz to ja jeszcze poczekam , po tym co mi na
                  rekrutacji pokazali nie sadze aby był tam baaardzo wysoki poziom jak wskazują
                  rankingi :/
                  • tommy.100 Re: do karoli !!!! ----------------- 14.07.05, 15:45
                    a jeszcze do anki mam pytanie ... a ty ile miałas pkt?? z hiry bądz z wosu
                    • Gość: S. Re: do karoli !!!! ----------------- IP: *.fobos.net.pl 14.07.05, 15:48
                      Czy wy mówicie że prawo na Uniwersytecie Rzeszowskim jest na wysokim
                      poziomie??? Czy wy gazet nie czytcie...Jeszcze nie dawno mieli zamknąc ten
                      wydział, bo sie okazało, że istnieje nielegalnie..
                      • Gość: karola Re: do karoli !!!! ----------------- IP: 82.177.98.* 14.07.05, 16:37
                        ja nie mowie ze jest na wysokim poziomie...bo widac po samej rekrutacji zamiast
                        zrobic egzaminy to przyjmuja na podstawie ocen ze szkoly:|
    • karciaaa Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik 16.07.05, 18:28
      ehh...niestety przyjmowali ludzi z 6 :|i w wiekszosci po znajomosci...
      • Gość: Senor Ding Dong Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: *.karpaty.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 19:19
        Ja miałem 5 i 6 i się dostałem. Bez łapówek. A pani, z którą rozmawiałem
        telefonicznie powiedziała mi, że przyjomwali od średniej 5.5.
    • Gość: :> Re: PRAWO na Uniwerystecie Rzeszowskim!!!!! wynik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 18:46
      Prestizowa uczelnia. HAHAH...ja nie moge. Na rankingu ostatnie miejsce. Nawet z
      rekrutacja sobie nie poradza!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka