ziokes 10.07.05, 15:11 Ktora lepsza? Ile macie pkt i na ktora sie wybieracie? Jaki przewidujecie prog na ekonomie i finanse? viva MATURA '05 jest ciekawie..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: keke Re: AE Poznan vs AE Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 15:14 od kilku lat w rankingach lepsza ae poznan...na ekonomie obstawiam prog 160 (mam 177,5) Odpowiedz Link Zgłoś
ziokes Re: AE Poznan vs AE Krakow 10.07.05, 15:17 ja uwazam iz biorac pod uwage to iz liczba osob skadajaca w tym roku na ae poznan co najmniej sie podwoila ( bedzie ok 7 os/ miejsce) zakladam prog na ekonomie 170 w I turze- co nie znaczy ze potem moze spasc np do 160 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keke Re: AE Poznan vs AE Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 15:20 liczba kandydatow sie nie zmienila wzrosla jedynie liczba zlozonych podan i to zaledwie o 50% w stosunku do roku ubieglego Odpowiedz Link Zgłoś
ziokes Re: AE Poznan vs AE Krakow 10.07.05, 15:24 prog 170 wydaje mi sie bardzo mozliwy gdyz liczba osob z geografia zajmie wiekszosc miejsc na tejze wlasnie uczelni ( sam zdawalem matematyke i nie narzekam) i dla porownania ae krakow honoruje tylko matematyke i prog wydaje sie ze bedzie nizszy co nie znaczy ze poziom uczniow spadnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keke Re: AE Poznan vs AE Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 15:47 a mi nie :D Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 Re: AE Poznan vs AE Krakow 10.07.05, 16:02 Jak się zdawało matę na maturze to lepiej iść do Krakowa. Obstawiam, że progi w Krakowie będą wynosiły odpowiednio 58 i 69 punktów dla ekonomii i finansów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keke Re: AE Poznan vs AE Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:06 dlaczego lepiej? przeciez jak sie dostaniesz na obie uczelnie to nie bedzie to mialo zadnego znaczenia co zdawales/as na maturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: AE Poznan vs AE Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:30 obyś miał racje..:) składałam i do krakowa i do poznania... poznań lepszy, kraków fajniejszy... przynajmniej wedlug mnie..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: AE Poznan vs AE Krakow IP: 212.160.111.* 10.07.05, 16:37 ja mam 73 w kraku,189,5 w poznaniu...Jezeli sie dsotane n obie,a bardzo bym chcail to ide do Kraka-niepowtarzalny klimat tego miasta jest super Odpowiedz Link Zgłoś
falqs Re: AE Poznan vs AE Krakow 10.07.05, 19:57 A ja skladam do krakowa, poznania i wrocka ;) -Wroclaw jest tylko deska ratunku. Zgadzam sie z opinia, ze Poznan ciut lepszy (rankingowo), ale Krakow fajniejszy - nie tylko miasto cudne, ale sama uczelnia i campusik tez. Ja skladam wszedzie na stosunki, w krakowie mam 75pkt a w poznaniu i wrocku rowno po 177. Wybieram sie do Krakowa jak Bog da ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: AE Poznan vs AE Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:14 mnie to wszystko zaczyna trochę przerażać, bo strasznie chciałabym do krakowa ale mam tu sporo mniej pkt niż w poznaniu (geografia) 62/90 i 175/200 to jednak jest różnica........... no i to czekanie... brrr... powodzenia dla wszystkich!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhmm Re: AE Poznan vs AE Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:16 powiedzcie: co jest lepiej studiowac w dzisiejszych czasach ( ekonomie czy finanse i bankowosc) i dalczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nightdream Re: AE Poznan vs AE Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:21 nie wiem czemu taki rzut jest na finanse (strasznie duzo ludzi) ale ja osobiscie wybralam ekonomie.... sadze ze i jedno i drugie ma spora przyszlosc a najwieksza to maja stosunki miedzynarodowe ale jak tak dalej pojdzie to bedzie wiecej pracownikow niz miejsc pracy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: well Re: AE Poznan vs AE Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:10 a ja własnie złożyłam na stosunki międzynarodowe - zobaczymy czy te czarne wizje się potwierdzą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_86 Re: AE Poznan vs AE Krakow 11.07.05, 11:38 Ja też złożyłam na stosunki i jestem optymistką :D:D Odpowiedz Link Zgłoś