Dodaj do ulubionych

<Próg_Prawo KUL>

13.07.05, 23:35
Zdaję sobie sprawę,że pytanie Was o progi jest przedwczesne,ale czy moze
orientujecie się ile on bedzie wynosil. Swoje propozycje ulozone na podstawie
wynikow podawanych na tym forum czy z "nieoficjalnych przeciekow" beda mile
widziane dla podtrzymania mojej wygasajacej nadzei na stuiodwanie dzienne
wymarzonego kierunku.
Obserwuj wątek
    • Gość: tommy Re: <Próg_Prawo KUL> IP: 80.51.249.* 13.07.05, 23:38
      ja bym chciał żeby top było ze 50 pkt .... ale ktoś mi powiedział na forum ze
      moje 52 pkt w pierwszym naborze pewnie nie wystarczy :( zobaczymy jak
      bedzie ... ty jaki próg obstawiasz??
      • cherryf1 Re: <Próg_Prawo KUL> 13.07.05, 23:40
        jesli chodzi tylko i wylacznie o mnie-kazdy ponizej 63,9:-),ale widze,ze Tobie
        takze cholernie zalezy ,sadzac po liczbie postow na forum,a własnie takich osob
        chce poznac jak najwiecej(tj. pasjonatow-chyba ze sie myle,co do Ciebie)wiec
        niech bedzie to 50:-)
        • Gość: ja Re: <Próg_Prawo KUL> IP: 80.51.249.* 13.07.05, 23:43
          no mnie chyba mozna w pewnym sensie pasjonatem nazwać :P z tymi pkt napewno sie
          dostaniesz .... ja mysle że duzo osób zrezygnuje na rzecz UMCS albo
          odwrtonie ,,, zobaczymy jeszcze ale napewno nie bedzie po odwoalaniach takiego
          wielkiego tłoku.
        • madzia2905 Re: <Próg_Prawo KUL> 13.07.05, 23:44
          ja mam 55,275 to może byc próg50 zgadzam sie ale watpie czy tak bedzie.Ale mam
          nadzieje ze KUL bedzie bardziej miłosierny niz UMCS
          • Gość: ja Re: <Próg_Prawo KUL> IP: 80.51.249.* 13.07.05, 23:45
            ja tam bym chciał żeby ziewkszyli nabór o jakieś 50 osób co wy na to :) a co do
            tego progu ... módlmy sie wszechmogacy boze żeby tak było z tymi 50 pkt
            • madzia2905 Re: <Próg_Prawo KUL> 13.07.05, 23:47
              tak BOŻE WSZECHMOGĄCY
              • cherryf1 Re: <Próg_Prawo KUL> 13.07.05, 23:49
                ciesze sie,ze moj watek ma wziecie. nie wiem czy wynika to z samego kierunku o
                ktory pytam, z uczelni na ktorej bedziemy(prawda?) go studiowac, a moze
                okolicznosci(tym razem na pewno NIEłagodzących,a raczej stawiającyh pod murem).
                Ja jednak mowie wszem i wobec i pewnie naiwnie-chce studiowac prawo:-)
              • Gość: ja Re: <Próg_Prawo KUL> IP: 80.51.249.* 13.07.05, 23:50
                a wezcie dajcie sie zbierzemy i przbierzemy w jakies łachamny i staniemy przed
                budynkiem rektoratu KUL i zaczniemy krzyczeć wody i studiów :) to wkoncu
                ksiedzowska uczelnia wiec powinni sie zlitowac :) na wode beda mieli a studia
                teżmoga załatwic <lol>
                • cherryf1 Re: <Próg_Prawo KUL> 13.07.05, 23:58
                  mysle,ze podazac za np. Machivellim,warto nasz cel probowac osiagnac nawet za
                  pomoca takiego srodka. jeszcze do tych dwoch rzeczy dorzucilbym...jakies
                  C2H5OH,co by nie usnac;-/
                  • Gość: ktos Re: <Próg_Prawo KUL> IP: 80.51.249.* 14.07.05, 00:01
                    ja już traktuje to troche bardziej na luzie bo naprawde przejechałem sie juz na
                    2 uczelniach i nie chce żeby yło tak za kolejnym razem :/
                    • cherryf1 Re: <Próg_Prawo KUL> 14.07.05, 00:04
                      ja wlasnie z powodu tego,ze przejechalem sie na 2 uczelniach nie tratuje tego na
                      luzie,chociaz mam "plecy" w postaci zaocznych na UŚ/\
    • Gość: max Re: <Próg_Prawo KUL> IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 00:16
      mi wychodi 61,625, ale ja nie chce na prawo, chce na ekonomie - tutaj mam 59 pkt

pozdro i powodzenia!
      • Gość: a Re: <Próg_Prawo KUL> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:57
        jak nie chcesz na prawo, tylko na ekonomię, to po co tam składałeś papiery
        blokując niepotrzebnie
        miejsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: max Re: <Próg_Prawo KUL> IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 11:58
          nie złożyłem na prawo tylko na ekonomie, a podaję tylko ile wychodzi mi punktów

powodzenia!
    • Gość: majka Re: <Próg_Prawo KUL> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:10
      Jak mozna sprawdzić ilośc punktów? Jest to gdzieś napisane, czy trzeba samemu
      policzyć?
      • Gość: don kamillo Re: <Próg_Prawo KUL> IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:17
        podaj mi sowje wyniki to ci policze
        • Gość: słonko tutaj nasi koledzy ślicznie liczą :) IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:42
          wiec bez obw mozesz podac swoje wyniki. Kurcze, ja zlozylam na prawo i coraz
          bardziej sie przekonuje do tej decyzji. Mam nadzieję ze sie wszyscy dostaniemy :)
          • Gość: cherryf1 Lublin pazdziernikiem IP: *.telpol.net.pl 14.07.05, 10:51
            ciekawe jak bedzie wygladal:-)i ciekawe czy bedzie dane nam go zobaczyc...
            • Gość: don kamillo Re: Lublin pazdziernikiem IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:56
              ja już mam wprawę w liczeniu tych punktów. Ja wedlug ich przelicznika mam 52 i
              nie wiem czy powinienem mieć jakąś nadzieję??? Co wy o tym myślicie??
              • Gość: słonko Re: Lublin pazdziernikiem IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:00
                trudno powiedziec, ale jak dotąd mniej wiecej wszyscy maja wyniki w granicach
                50-60 :) wiec nadzieja jest.
                • Gość: cherryf1 Re: Lublin pazdziernikiem IP: *.telpol.net.pl 14.07.05, 11:10
                  Na forum spotykam sie z wynikami,ktore oscylują w granicach 50-60,zdarzaja sie
                  tez ewenementy jak np.69 czy 70. Sam nie wiem,co myślec
    • Gość: Savo Re: <Próg_Prawo KUL> IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 14.07.05, 11:16
      mam 56,5 ale wydaje mi sie ,że próg wyniesie około 62 niestety...
      Nie martwcie się jednak bo bardzo wiele osób zrezygnuje z kulu na rzecz
      umcs ,innych uczelni i kierunków także myślę ,że próg po drugim naborze będzie
      wynosił jakieś 52-53
      • Gość: marika Re: <Próg_Prawo KUL> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:54
        ja mam 50. i mam nadzieje, ze jak nie za pierwszym razem to za drugim. musimy
        się dostać, bo jak nie to ja nie wiem co to będzie:(
        • Gość: majka Re: <Próg_Prawo KUL> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:09
          Ochrona środowiska
          biol podst.86,roz. 60
          chem. podst 87 roz. 45.
          Policzcie mi te punkty.
          • Gość: Blaszak Re: <Próg_Prawo KUL> IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 14.07.05, 14:20
            Ja nie wiem dokładnie jak się liczyło na ochronie środowiska, ale mogę Ci
            policzyć analogocznie do Prawa, tyle, że tam liczył się jeszcze angielski i
            polski, więc myślę, że tu też to się liczy.
            Ale licząc te dwa przedmioty to by wyszło: 62,7
        • Gość: Twixi Re: <Próg_Prawo KUL> IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.07.05, 12:10
          ja też mam 50 i w KULu moja ostatnia nadzieja. Dzwoniłam dziś do KULu i pytałam
          jak z odwołaniem. I czego się dowiedziałam? Że jest 7os./m-ce, uczelnia jest
          przepełniona więc z odwołaniem nawet nie zawracać sobie głowy ;/ Pochlastać się
          można.
          • Gość: marika Re: <Próg_Prawo KUL> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:17
            no tak Twixi, ale sie zwolnia jak Ci najlepsi dostali sie na umcs. W pierwszej
            turze może być cienko, ale potem moze sie uda:)
            • Gość: Twixi Re: <Próg_Prawo KUL> IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.07.05, 12:21
              miejmy nadzieję. Choć jak znam swoje szczęście, to biednemu i tak zawsze wiatr
              w oczy ;/
    • Gość: słonko Re: <Próg_Prawo KUL> IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:12
      chyba nam wątek wypadl, więc go podnoszę :o)
      • Gość: max Re: <Próg_Prawo KUL> IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 13:20
        dl amnie KUL też jest ostateczną nadzieją... ale nie dlatego, że jets to zła
        uczelnia, wręcz przeciwnie - uważam, że jest bardz dobra i będę miał powód do
        dumy jak się dostane. Probowałem dostać się na uczelnią bliższą, ale nie udało
        się, więc próbuję na KUL.... a mieszkam na Mazurach ;)
        • Gość: marika Re: <Próg_Prawo KUL> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:07
          dzwoniłam i powiedzieli, że odwołania będą przyjmować na papierku na KULu czyli
          już myslcie jak napiszecie jacy Wy to genialni;)
          • Gość: max Re: <Próg_Prawo KUL> IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 14.07.05, 14:16
            ja na razie żyje nadzieją, że sie dostane... o odwołaniu nie myśle.
    • tommy.100 Re: <Próg_Prawo KUL> 14.07.05, 14:31
      no to powli kul zaczyna sie stawac moją ostatnią deską ratunku .... jeszcze nią
      niejest ale powoli i systematycznie sie nią staje ... :/
      • Gość: Baniak Re: <Próg_Prawo KUL> IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 14.07.05, 14:34
        Już mnie to czekanie wqrza. Kolega zdawał na dwa kierunki i już zna wyniki, a
        ja na cztery i nic nie wiem:(
    • Gość: zyczliwy Re: <Próg_Prawo KUL> IP: *.telpol.net.pl 14.07.05, 16:35
      up...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka