conccita 15.07.05, 18:25 Ludzie blagam napiszcie mijakie mieliscie wyniki na poszczegolne kierunki i sie dostaliscie!!! jaki byl prog na zarzadzanie i marketing???? prosz o pomoc bo chyba tak czekajac zwarjuje.........:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: calvado Re: AR KRAKÓW-próg!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:30 trzeba było pójść i sprawdzić na moją ochronę środowiska było ok 250 ale się wypisalem bo dostalem sie na medycynę na Zarządzanie......... nie pamiętam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: AR KRAKÓW-próg!!!!!!!1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:54 Aleś mądra, jak mieszkasz w tym mieście. Nie każdy ma tak blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokol Re: AR KRAKÓW-próg!!!!!!!1 IP: *.skarzysko.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 21:03 ja tez zwariuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h2o_hcv Re: AR KRAKÓW-próg!!!!!!!1 IP: 83.17.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:10 Szczerze mowiac to Ar chyba sobie w kulki leci :P lol Ile osob do nich dzwonilo tyule wersji o ogloszeniu wynikow Napierw mowia ze beda w necie, poniej mowia ze nie bedzie, a pozniej znowu ze beda, tylko cos im nie idzie Parodia :( Odpowiedz Link Zgłoś
aarricia Re: AR KRAKÓW-próg!!!!!!!1 15.07.05, 21:12 ja juz zwariowałam mdywfGWEVQ3 NMCFDVWKGUJLRT4VJN,MDFN ILEZ MOZNA CZEKAC JAK MÓWILI ZE DZIS MAJĄ BYC TO CZEMU ICH NIE MA W INTERNECIE NIE KAZDY MIESZKA W KRAKOWIE :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: AR KRAKÓW-próg!!!!!!!1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:24 Ja wysłałam maila, że chcę wyniki i napisali;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: AR KRAKÓW-próg!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:41 ja mam na ochorne srodowiska 321 pkt ale prawdopodobnie rezygnuje a wyniki byly w sopbote wieczorem dostepne na kontach :) i meilu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: AR KRAKÓW-próg!!!!!!!1 IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 17.07.05, 21:37 464 pkt taki byl prog na biotechnologie, wczoraj dostalem informacje na swoje konto i na maila, na szczescie pozytywna, stwierdzilem ze zostaje na rolniczej a wyciagam papiery z analityki na CMUJ, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś