Dodaj do ulubionych

AR KRAKÓW-próg!!!!!!!1

15.07.05, 18:25
Ludzie blagam napiszcie mijakie mieliscie wyniki na poszczegolne kierunki i
sie dostaliscie!!! jaki byl prog na zarzadzanie i marketing???? prosz o pomoc
bo chyba tak czekajac zwarjuje.........:-(
Obserwuj wątek
    • Gość: calvado Re: AR KRAKÓW-próg!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:30
      trzeba było pójść i sprawdzić na moją ochronę środowiska było ok 250 ale się
      wypisalem bo dostalem sie na medycynę na
      Zarządzanie......... nie pamiętam :-)
      • Gość: iza Re: AR KRAKÓW-próg!!!!!!!1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:54
        Aleś mądra, jak mieszkasz w tym mieście. Nie każdy ma tak blisko.
        • Gość: sokol Re: AR KRAKÓW-próg!!!!!!!1 IP: *.skarzysko.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 21:03
          ja tez zwariuje!!!
          • Gość: h2o_hcv Re: AR KRAKÓW-próg!!!!!!!1 IP: 83.17.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:10
            Szczerze mowiac to Ar chyba sobie w kulki leci :P lol

Ile osob do nich dzwonilo tyule wersji o ogloszeniu wynikow

Napierw mowia ze beda w necie, poniej mowia ze nie bedzie, a pozniej znowu ze
            beda, tylko cos im nie idzie

Parodia :(
          • aarricia Re: AR KRAKÓW-próg!!!!!!!1 15.07.05, 21:12
            ja juz zwariowałam mdywfGWEVQ3 NMCFDVWKGUJLRT4VJN,MDFN
            ILEZ MOZNA CZEKAC JAK MÓWILI ZE DZIS MAJĄ BYC TO CZEMU ICH NIE MA W INTERNECIE
            NIE KAZDY MIESZKA W KRAKOWIE :(
            • Gość: .. Re: AR KRAKÓW-próg!!!!!!!1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:24
              Ja wysłałam maila, że chcę wyniki i napisali;]
              • Gość: kkk Re: AR KRAKÓW-próg!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:41
                ja mam na ochorne srodowiska 321 pkt ale prawdopodobnie rezygnuje a wyniki byly
                w sopbote wieczorem dostepne na kontach :) i meilu :)
                • Gość: michal Re: AR KRAKÓW-próg!!!!!!!1 IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 17.07.05, 21:37
                  464 pkt taki byl prog na biotechnologie, wczoraj dostalem informacje na swoje
                  konto i na maila, na szczescie pozytywna, stwierdzilem ze zostaje na rolniczej
                  a wyciagam papiery z analityki na CMUJ, pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka