Dodaj do ulubionych

odwołania na Prawo- UKSW

22.07.05, 17:59
Myślicie ze duzo osob zrezygnuje z tego kierunku? Jestem na bardzo odległym
miejscu rankingowej listy rezerwowej, ale zlożylam odwołanie. Myslicie ze są
jakies szanse? Dołaczyłam referencje od proboszcza,świadectwa licelane (z
czerwonym paskiem:)i świadectwo dojrzałości. Moze to cos da? co prawda
dostalam sie juz na UWM na Prawo ale wciąz mam nadzieje ze bede studiowac w
Warszawie. Piszcie czekam
Obserwuj wątek
    • Gość: justynka Re: odwołania na Prawo- UKSW IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 22.07.05, 18:05
      up
      • Gość: kasia Re: odwołania na Prawo- UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:29
        ja rezygnuje wiec jedno miejsce sie zwolni
    • Gość: justynka Re: odwołania na Prawo- UKSW IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 22.07.05, 22:35
      tak malo miejsc sie zwalnia???
      • Gość: frog Re: odwołania na Prawo- UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:45
        ja też zwalniam tam miejsce
    • Gość: justynka Re: odwołania na Prawo- UKSW IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 23.07.05, 19:42
      Moze ktos jeszcze??? myslicie ze mam szanse?
    • Gość: gosc Re: odwołania na Prawo- UKSW IP: .1.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:51
      A jakie miaals miejce w rankingu??
    • Gość: justynka Re: odwołania na Prawo- UKSW IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 23.07.05, 21:05
      wstyd sie przyznac 935:( ale matura poszla mi naprawde dobrze oprocz
      rozszerzonej historii:(
      • atomowka69 Re: odwołania na Prawo- UKSW 24.07.05, 23:11
        Sorry, czyli bedac na 900 któryms załappałas sie na rezerwowa? Bo ja na
        wydziale widziałam liste zatytuowaną "osoby które najlepiej zdały" czy jakos
        tak.I tam było do 360 miejsca bodajże i myslałam ze to jest równoznaczne z
        lista rezerwowa
    • Gość: justynka Re: odwołania na Prawo- UKSW IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 24.07.05, 23:17
      naprawde pisze, ze jestem niezakwalifikowana i znalazłam sie na liscie
      rezerowej, to pomyslalam ze co mi szkodzi zloze odwołanie.
      • atomowka69 Re: odwołania na Prawo- UKSW 24.07.05, 23:23
        Nie no spoko.Wierze Ci. Ja miałam to szczescie ze sie znalazłam na tej
        350pozycji i potem jak byłam złożyc odwołanie to zobaczyłam te listę i myslałam
        ze tylko osoby z tej listy sa na rezerwowej
    • Gość: justynka Re: odwołania na Prawo- UKSW IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 24.07.05, 23:36
      a tez składałas odwołanie??? Ja dostalam sie na UWM na Prawo ale chce isc do wa-
      wy na studia. Dołaczylam do odwołania moje swiadectwa z liceum, swiadectwo
      dojrzalosci i referencje od proboszcza:) myslisz ze to cos pomoze???:)
      • atomowka69 Re: odwołania na Prawo- UKSW 24.07.05, 23:40
        Mysle ze moze tak. Ja nic nie dołączyłam, a w odwołaniu pisałm ze zdawałm na
        parwo na UKsw tez w tamtym roku i tez mi tylko 2 punkty zabrakło, ze mam
        parwników w rodzinie i takie tam lanie wody. A ja juz studiuje filozofie na UW
        ale to raczej hobbistycznie a teraz bym chciała na cos konkretnego iśc
    • Gość: justynka Re: odwołania na Prawo- UKSW IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 24.07.05, 23:57
      ale pomysl ze jestem na 935 miejscu:( matura poszla mi naprawde dobrze, jedynie
      rozszezrona historia mi zamknela furtke na te studia:9wogole rekrutacja byla
      naprawde nizle pochrzaniona:nie wiesz kiedy maja byc wyniki odwołan?
      • atomowka69 Re: odwołania na Prawo- UKSW 25.07.05, 00:08
        Nie wiem. Mi ta kobita w dziekanacie kazała po 20 sie dowiadywac to jutro
        zadzwonie. Gdzies na innym watku ktos pisał ze na tym wydziale gdzie jest
        politologia i socjologia maja byc wyniki 29. tzn., na tym indywidualnym koncie
        w necie ma sie pojawic decyzja czy odwołanie przyjetew czy nie.To może i na
        prawie tak bedzie. A co do rekrutacji zgadzam sie ze Wam (nowym maturzystom)
        niesprawiedliwie przeliczali te punkty mimoże mi to na rękę :-) Ale spoko, mi
        sie wydaje za jesli chodzi o UKSW to sporo osób zrezygnuje i trzeba byc dobrej
        mysli
        • Gość: atomowka69 Re: odwołania na Prawo- UKSW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.05, 13:22
          No i mam zła widomość.własnie tam dzwoniłam"wszystkie podania osób powyzej
          listy rankingowej 258 rozpatrzono negatywnie" :(
    • Gość: justynka Re: odwołania na Prawo- UKSW IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 25.07.05, 15:45
      Czyli moje plany poszly sie...:(ale dalej mam nadzieje... trzeba gleboko w to
      wierzyc ze sie dostane. Moje odwołanie pewnie dzis dopiero doszło, bo wysłałam
      je poczta w piatek
      • atomowka69 Re: odwołania na Prawo- UKSW 25.07.05, 15:52
        Czyli jeszcze docieraja do nich odwołania? a nie wiesz jaki był oficjalny
        termin składania odwołan? Bo ja złozyłam jeszcze w dniu ogłoszenia wyników i
        sie nie interesowłam tym dlaej. Na mój łeb jesli jeszcze mozna donosic
        odwołania to tekst tej kobity "ze wszyscy ppo 259 miejscu negatywnie
        rozpatrzeni" to byłoby nie fair. Jeszce raz tam zadzwonie za pare dni i sie
        zapytam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka