Dodaj do ulubionych

DOSTAŁAM SIE NA SGGW !!!! JUPI !!!! :)))))))))

23.07.05, 17:13
echh wlasnie sie dowiedzialam, ze sie dostalam na turystyke na SGGW :) nawet
nie wiecie jaka jestem szczesliwa :) wszytskim tym ,ktorzy jeszcze czekaja
zycze cierpliwosci i wytrwalosci a tym, ktorzy juz sie dostali gratuluje z
calego serduszka :)

Obserwuj wątek
    • Gość: sołtys Re: DOSTAŁAM SIE NA SGGW !!!! JUPI !!!! :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:15
      przecierz to szkoła dla burakow!
      • Gość: delia Re: DOSTAŁAM SIE NA SGGW !!!! JUPI !!!! :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:19
        dokladnie :)))))))
        • Gość: peace Re: DOSTAŁAM SIE NA SGGW !!!! JUPI !!!! :)))))))) IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 23.07.05, 17:26
          Dla burakow to moze przesada... Uczelnia i tak wydaje mi sie nie powazna juz z
          samej nazwy ale to detal. Kierunki takie same jak na uniwerkach ale i tak
          lepszy wydaje mi sie uniwerek... jaki by nie byl i tak bedzie lepszy - moge sie
          mylic ale to moje zdanie. Pozdrowka
          • agul86 Re: DOSTAŁAM SIE NA SGGW !!!! JUPI !!!! :)))))))) 23.07.05, 17:33
            Burakiem to jest ten kto tak sadzi.

Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego- moze nie brzmi zachecajaco, ale
            wystarczy wspomniec, ze szkola ta jest NAJBOGATSZA szkola wyzsza w Polsce, ma
            najwyzsze stypendia (nawet 750 zl), stwarza swietne warunki do studiowania,
            umozliwia staze zagraniczne, i jesli ktos twierdzi ze to beznadziejna szkola,
            to chyba nie byl w campusie. Takim zapleczem nie moze pochwalic sie zadna,
            powtarzam zadna szkola w Polsce. Przejedzcie sie na wycieczke po campusie a
            szczenawam opadnie. Studenci SGGW otrzymuja bardzo gruntowne wyksztalcenie,
            wygrywaja wiele konkursow zagranica. A do tego SGGW jest zaliczona (obok UJ,
            UW, SGH) do grona 40 czolowych uczelni Europy (otrzymala jakis tam status...).

Nie jest to szkola dla burakow, tylko dla osob, ktore wiaza swoja przyszlosc z
            nowoczesnymy technikami biotechnologii, weterynarii i takich tam (nie znam sie
            za bardzo). A co do nazwy, to po prostu nie jest to kolejna Akademia Rolnicza.
            • Gość: Olka Re: DOSTAŁAM SIE NA SGGW !!!! JUPI !!!! :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:43
              Delia skąd wiesz że się dostałaś?Masz status "Przyjęty"? Ja mam na wet
              ciągle "oczekujący na przyjęcie" i już nie wiem co mam o tym sądzić.Aaa
              gratuluje buraku :)
              • Gość: Papi Re: DOSTAŁAM SIE NA SGGW !!!! JUPI !!!! :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:51
                To dziwne, ale ja dzisiaj sie dostalam na gospodarke przestrzenna. Juz okolo
                15.50 mialam status "przyjety-dzienne". Wciaz nie moge w to uwierzyc, mam
                nadzieje, ze to nie sen :)))))))))
                • Gość: Papi Re: Delia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:53
                  Jak skladalas papiery to wzieli takze twoje swiadectwo ukonczenia szkoly
                  sredniej? Czy dopiero bedziesz donosic? A dostalas juz jakiegos e-maila????
                  • Gość: P*** Re: Delia IP: *.devs.futuro.pl 23.07.05, 21:13
                    Świadectwo ukończenia szkoły średniej jest im potrzebne tylko do sprawdzenia,
                    czy rzeczywiście ukończyłeś/łaś wpisaną przez Ciebie szkołę. Niektóre komisje
                    (jeśli nie masz przy sobie świadectwa) proszą tylko o legitymację szkolną.
                • Gość: delia Re: DOSTAŁAM SIE NA SGGW !!!! JUPI !!!! :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:12
                  do tej pory maila nie dostalam :) mam nadzieje, ze moj status to nie pomylka :)
                  a ty juz dostalas maila?
                  • Gość: Papi Re: DOSTAŁAM SIE NA SGGW !!!! JUPI !!!! :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:45
                    Ja tez jeszcze nie dostalam. Towarzyszy mi to samo uczucie, zasatanawiam sie
                    czy to nie pomylka. Mam nadzieje, ze spotkamy sie w pazdzierniku.
                    • Gość: delia Re: DOSTAŁAM SIE NA SGGW !!!! JUPI !!!! :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:52
                      tez mam taka nadzieje :) jak dostaniesz maila daj znac :)
            • gdabski Re: DOSTAŁAM SIE NA SGGW !!!! JUPI !!!! :)))))))) 23.07.05, 20:55
              >szkola ta jest NAJBOGATSZA szkola wyzsza w Polsce

To należy przyznać, choć jednocześnie warto zauważyć, że nie jest to zasługa tej
              uczelni, raczej przypadek. Oczywiście dla potencjalnego studenta zazwyczaj nie
              ma znaczenia skąd wziął się ten kampus, którego widok powoduje "opadanie szczeny".

/Gdabski
      • Gość: u Re: DOSTAŁAM SIE NA SGGW !!!! JUPI !!!! :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 17:15
        p
    • Gość: ja Re: DOSTAŁAM SIE NA SGGW !!!! JUPI !!!! :)))))))) IP: 81.219.215.* 23.07.05, 20:36
      a ile mialas punktow delia ?bo ja tez oczekuje,czyli ze jeszcze caly czas to
      sie zmienia, fajnie-jakas nadzieja mi przyszla:)
      • Gość: delia Re: DOSTAŁAM SIE NA SGGW !!!! JUPI !!!! :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:10
        ogolnie tych punkcikow sggw mialam 6985. ok. godz 16 zmienil mi sie status na
        przyjety - dzienne ale na razie maila nie dostalam. mam nadzieje, ze im sie nic
        nie pomylilo :) ty tez na turystyke czekasz?
        • zakochana_zlosnica Do Delii i nie tylko 23.07.05, 22:40
          Do zobaczenia w pazdzierniku Delia!
          P.s. Denerwuja mnie ludzie ktorzy niepochlebnie wypowiadaja sie o SGGW:( Ale zlosliwosc wynika czestokroc z zazdrosci;] Jesli musicie sie wyzywac na ludziach to moze nie publicznie, co? Troche wyrozumialosci dla tych, co maja odmienne poglady...
    • Gość: xyz Re: DOSTAŁAM SIE NA SGGW !!!! JUPI !!!! :)))))))) IP: *.chello.pl 24.07.05, 09:21
      ja też się dostałem i mam te same dylematy. nadal brak informacji w poczcie.
      • Gość: gigi do tych z TiRu IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.05, 11:39
        Jedziecie na obóz zreowy? :D Skąd jesteście, szukacie mieszkania w wawie czy
        piszecie się na akademik? Dozobaczenia w październiku, nawiążmy kontakt mój nr
        gg 2447032. pozdrawiam
        • Gość: delia Re: do tych z TiRu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:27
          no ja raczej na oboz zerowy sie nie wybieram ale to jeszcze moze sie zmienic :)
          a co do mieszkanka to chyba na razie wpakuje sie do akademika. gg 3052407
          • sutra3 Re: do tych z TiRu 24.07.05, 18:00
            ja dostałam sie na zootechnike dzienną :))!!!
            mieszkam pod wawą wiec bede dojeżdżać,
            pozdrawiam wszystkich przyszłych znajomych z uczelni-udanych wakacji!!
        • Gość: delia Re: do tych z TiRu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 01:53
          gigi a tak w ogole dostalas jakis list/zawiadomienie z sggw?
          • Gość: gigi Re: do tych z TiRu IP: *.olsztyn.mm.pl 25.07.05, 08:00
            hej, mam teój nr gg ale cały czas nieaktywna jesteś, no cóż. Do tej pory
            dostałam 2 maile. Jden od razu jak się zakwalifikowałam, a drugi z 2 tygodnie
            po złozeniu papierów. W tym 2 było napisane, że jeżeli chcę wycofać papiery to
            lepiej żebym zrobiła to szybko i że pod koniec lipca przyślą mi oficjalny list
            potwierdzający przyjęcie na studia i jakieś czeczegóły ubiegania się o
            akademik. Na mój gust to spodziewam się tego listu w tym tygodniu. Jak dostane
            to nie omieszkam na forum o tym powiadomić. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka