Dodaj do ulubionych

śam - obóz?

25.07.05, 14:26
czy ktoś z tegorocznych nowych studentow ze śląskiej akademii medycznej wybiera sie na ten oboz wakacyjny?
Obserwuj wątek
    • Gość: demolkaaa Re: śam - obóz? IP: *.crowley.pl 25.07.05, 15:11
      ale ten na mazury czy w bieszczady??ja w zabrzu mam 5.IX egzamin kwalifikacyjny
      z angielskiego i w sumie nie wiem jak oni to zrobili ale daty wyjazdów i
      egzaminu się pokrywają, chętnie bym pojechała zobaczymy może sytuacja jakos się
      wyklaruje.
      • pink_hamster Re: śam - obóz? 25.07.05, 15:12
        hm... ja mam info tylko o mazurach, jezli masz linka to podaj prosze te bieszczady(ja jestem na lekarskim w katowicach)
        • Gość: demolkaaa Re: śam - obóz? IP: *.crowley.pl 25.07.05, 15:24
          to jest link do ich strony ale jeszce nic o tym obozie nie napisali
          www.da.przyjazn.prv.pl .Ulotkę o obozie dostałam w dziekanacie, a organizowany
          jest przez duszpasterstwo działające przy wydziale lekarskim w zabrzu więc
          pewnie dlatego w katowicach nic o tym nie wiedzą.
      • agata_85 Re: śam - obóz? 25.07.05, 17:48
        Masz 5.IX. egzamin kwalifikacyjny z angielskiego ? A czy wie ktoś może kiedy
        cos takiego jest w Katowicach? Bo jak byłam w dziekanacie, wpisać sie na
        studia, to nic mi o tym nie powiedzieli.... ?
        • Gość: demolkaaa Re: śam - obóz? IP: *.crowley.pl 26.07.05, 09:14
          nie wiem, może w katowicach mają wszystkie grupy angielskiego, w zabrzu tego
          języka można się uczyć jedynie na poziomie średniozaawansowanym i dlatego taki
          egzamin czy się nadajesz.Pozdrawiam
          • Gość: just_me Re: śam - obóz? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.05, 22:13
            W Katowicach na bank nie ma żadnego egzaminu. A Wam też babka z dziekanatu
            powiedziala, że spotykamy się na początku września po dokumenty? Jedziecie? a
            tak w ogóle to nie wiem jak Wy, ale teraz jak się trochę dokadniej tym studiom
            przyjrzalam, to mam wrażenie że to mnie przerasta... Ale nie wyobrażam sobie,
            że moglabym robić w życiu coś innego niz być lekarzem. A poza tym to są
            okrutnie drogie studia! Książki, faruchy, czacha ;) itp. strasznie dużo
            kosztują. Pozdrawiam wszystkich z lekarskiego na ŚAMie.
            • Gość: ja Re: śam - obóz? IP: 195.116.43.* 31.07.05, 09:25
              A kto z was ma zamiar mieszkac w Akademoiku?Kiedy odbywa sie ten obóz?Jedzie
              ktoś z farmacji?
            • agata_85 Re: śam - obóz? 31.07.05, 11:45
              Hej :-)
              Skąd wiesz, że w Katowicach nie ma żadnego egzaminu? W dziekanacie tak
              powiedzieli?
              Tak, babka w dziekanacie powiedziała, ze na poczatku września mamy przyjechać i
              wtedy dostaniemy legitymacje, indeks... A jedziesz może na ten obóz? :-)
              A i jesteś z Katowic czy dojeżdżająca?
              Studia mnie też troche przerażają, ale trzeba myśleć pozytywnie :-) A że
              drogie...to fakt,ale mam nadzieje, że choć jakies ksiazki z biblioteki
              dostaniemy :-)
              Pozdrawiam :-)
              • Gość: demolkaaa Re: śam - obóz? IP: *.crowley.pl 31.07.05, 13:09
                podobno jak odwiedzi się bibliotekę od razu po dostaniu indeksu to można
                wypożyczyć wszystkie książki.Mam jeszce pytanie takie mało wakacyjne, ale od
                kiedy zaczynacie się uczyć?pytam tak z ciekawości.
              • Gość: just_me Re: śam - obóz? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.05, 19:19
                Hello,
                ja jestem zdecydowanie dojeżdżającą - ze świętokrzyskiego. Ale wynajęlam juz
                sobie mieszkanie w Katowicach i we wrześniu już chcę tam trochę pomieszkać,
                żeby poznać okolicę. A Ty jesteś z KAtowic? Bo ja niestety nie znam nikogo z
                roku :( i bardzo chętnie bym kogoś poznala. Na obóz nie jadę, bo zalatuje
                maksymalnym koceniem. A poza tym chyba przyjadę na uczelnię dokladnie 1
                września i pospieszę do biblioteki. A Ty się wybierasz? A co do egzaminu z
                angielskiego, to pytalam koleżankę z drugiego roku i ona mówila, że to jest
                tylko w Zabrzu.
                Pozdrowienia
                • agata_85 Re: śam - obóz? 01.08.05, 19:27
                  Hej ;-)

Ja też jestem dojeżdżająca, choć mam bliżej :-) Bo to samo województwo co
                  Katowice :-) Ale póki co jestem na etapie poszukiwań mieszkania i nic fajnego
                  nie moge znaleźć :-( A akademik raczej odpada... No jeszcze jest troche czasu :-
                  )
                  Ja też nie znam nikogo z roku i też chętnie bym poznała kogoś wcześniej -
                  zawsze to raźniej potem. Dlatego pojade na ten obóz - bo to obóz tylko dla
                  pierwszorocznych, ze starszych studentów będą tylko "opiekunowie" hihi...:-)

A jeżeli chodzi o wrzesień to przyjade jak wróce z obozu...około 10. Nie ma
                  sensu siedzieć we wrześniu w Katowicach. Wole nacieszyć się jeszcze domkiem, bo
                  potem nie za często będą mnie tu widzieć :-) A Katowice troche już znam...:-)
    • Gość: angel Re: śam - obóz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:23
      szukam wspolokatorki.jest ktos chetny?
      • agata_85 Re: śam - obóz? 01.08.05, 19:17
        Hej :-)
        A możesz powiedzieć coś więcej na ten temat... Na temat mieszkanka/pokoju :-)Bo
        ja jestem na etapie poszukiwań :-)
        • Gość: just_me Re: śam - obóz? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.05, 19:26
          Kurde, ja to się chyba trochę pospieszylam z tym mieszkaniem, ale większość
          ogloszeń na które dzwonilam bylo już nieaktualnych i się przestraszylam że nic
          nie znajdę... Dlatego wylądowalam w przeplaconej kawalerce.
          Do agaty_85: czytalaś może mój post troszkę wyżej? Jedziesz na ten obozik?
          • agata_85 Re: śam - obóz? 01.08.05, 19:30
            Tak jade :-) Hej widze, ze jesteś teraz w necie :-) Może pogadamy? :-) Mój gg:
            5930802
            :-)
            • Gość: just_me Re: śam - obóz? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.05, 19:37
              Bardzo chętnie, ale dziś jestem chwilkę, bo sie trochę spieszę. Może się
              umówimy kiedyś? Może być w środę wieczorkiem? Jeśli nie to zaproponuj inny
              termin.
              • agata_85 Re: śam - obóz? 01.08.05, 19:41
                Myślę, że tak. Środa wieczorem jest ok- o ile nic mi nie wypadnie. Jeśli możesz
                to podaj mi też swój nr gg :-)
                • Gość: just_me Re: śam - obóz? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.05, 19:18
                  Sorki, że nie podalam tego numeru wczoraj 1720681. W takim razie do jutra! Pa
    • Gość: zdziska Re: śam - obóz? IP: 195.116.43.* 07.08.05, 00:08
      Czy jest ktos kto bedzie studiowac w Sosnowcu?Jesli tak to akademik czy
      mieszkanie?Wiecie cos o akademikach?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka