Dodaj do ulubionych

CAMPUS AKADEMICKI

02.08.05, 09:56
Jedzie ktos na adapciak do Miedzyzdrojow? Ja dzisiaj wypelniam zgloszenie.
Jestem z AM Wroclaw, a Wy???
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaaaaa Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:54
      ja chociaz nie dostalam sie na studia, to przyslali mi ulotke o obozie....
      ktyos inny tez dostal ja, chociaz sie nei dostal?
      • Gość: kaś Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 12:04
        ja dostalam pelno tych ulotek ale wcale sie nie wybieram. starsi znajomi
        mowili, ze nie opłaca sie. ogolnie zero programu i nic sie nie dzieje. ja
        planuje sie wybrac do Białego Dunajca ;-)
        • Gość: Gosia Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:14
          ja chyba jadę

ps: jak to zero programu? przecież tam piszą że jest pełno warsztatów i innych
          pierół. _-_
          • Gość: k Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 02.08.05, 23:58
            ja z AM wroc jade, szykujcie watroby :D
            • Gość: Gosia Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 18:35
              więc warto jechać czy nie?
              • Gość: kaszka86 Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:07
                masz lepsze propozycje??!! Bo ja nie, zawsze warto spróbować, w końcu spędzi
                się z tymi ludźmi 6 lat.
                PS: z jakiej jestes uczelni?
                • Gość: Goś Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:31
                  z politechniki śląskiej. niby ten obóz wydaje się być ok, ale już kilka osób mi
                  pisało że słyszeli, że nie opłaca się tam jechać...dlatego chciałabym znać
                  opinię kogoś, kto tam był.
                  • Gość: k Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 03.08.05, 21:05
                    ja slyszalem opinie ze jest zajebiscie , wiec jade tam ze 100% pewnoscia ze
                    bede sie dobrze bawil, zwlaszcza ze jedzie pare znajomych mi osob, z ktorymi
                    imprezy beda nieziemskie :D:D
                    • Gość: benia Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:12
                      ja moze pojade! jestem z AM - farmacja:D
                      • Gość: magda86 Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:17
                        ja jadę na ten obóz adaptacyjny 23-29. ale widzę, że jadą tam sami ludzie z AM,
                        a ja jestem z AE (Wrocław). ale i tak mam nadzieje, że bedzie niezła zabawa :D
                        • Gość: Goś Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:11
                          własnie że nie wszyscy są z AM bo ja jestem z politechniki _-_ tu raczej pasuje
                          stwierdzenie że wszyscy są z Wrocławia :D a ja nie jestem
                          • xsaser Re: CAMPUS AKADEMICKI 03.08.05, 22:17
                            a ja nie jadę bo mam głupi qrde egzam na prawko :( :/
                          • Gość: kaszka86 Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:18
                            na jaki ty obóz w końcu się wybierasz, bo ja jadę na campus do Międzyzdrojów
                            29.08-5.09
                            • Gość: k Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 03.08.05, 22:36
                              ja wlasnie na tez w tym terminie..
                              • Gość: Goś Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:11
                                a ja w innym terminie - 23-29
    • Gość: kaszka86 Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:35
      Jedziecie sami czy razem z grupa z Wroclawia? Bo slyszalam ze samarzad AM
      planuje imprezke przed wyjazdem :)
      • Gość: k Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 05.08.05, 10:34
        tak, a po tej imprezce mamy wszyscy jechac razem, mozliwe ze caly pociag bedzie
        wynajety = niezla impreza na szynach :D:D
    • Gość: re Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 11:23
      Jade :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka