kaszka86 02.08.05, 09:56 Jedzie ktos na adapciak do Miedzyzdrojow? Ja dzisiaj wypelniam zgloszenie. Jestem z AM Wroclaw, a Wy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaaaa Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:54 ja chociaz nie dostalam sie na studia, to przyslali mi ulotke o obozie.... ktyos inny tez dostal ja, chociaz sie nei dostal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 12:04 ja dostalam pelno tych ulotek ale wcale sie nie wybieram. starsi znajomi mowili, ze nie opłaca sie. ogolnie zero programu i nic sie nie dzieje. ja planuje sie wybrac do Białego Dunajca ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:14 ja chyba jadę ps: jak to zero programu? przecież tam piszą że jest pełno warsztatów i innych pierół. _-_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 02.08.05, 23:58 ja z AM wroc jade, szykujcie watroby :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 18:35 więc warto jechać czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszka86 Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:07 masz lepsze propozycje??!! Bo ja nie, zawsze warto spróbować, w końcu spędzi się z tymi ludźmi 6 lat. PS: z jakiej jestes uczelni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goś Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:31 z politechniki śląskiej. niby ten obóz wydaje się być ok, ale już kilka osób mi pisało że słyszeli, że nie opłaca się tam jechać...dlatego chciałabym znać opinię kogoś, kto tam był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 03.08.05, 21:05 ja slyszalem opinie ze jest zajebiscie , wiec jade tam ze 100% pewnoscia ze bede sie dobrze bawil, zwlaszcza ze jedzie pare znajomych mi osob, z ktorymi imprezy beda nieziemskie :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benia Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:12 ja moze pojade! jestem z AM - farmacja:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda86 Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:17 ja jadę na ten obóz adaptacyjny 23-29. ale widzę, że jadą tam sami ludzie z AM, a ja jestem z AE (Wrocław). ale i tak mam nadzieje, że bedzie niezła zabawa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goś Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:11 własnie że nie wszyscy są z AM bo ja jestem z politechniki _-_ tu raczej pasuje stwierdzenie że wszyscy są z Wrocławia :D a ja nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: CAMPUS AKADEMICKI 03.08.05, 22:17 a ja nie jadę bo mam głupi qrde egzam na prawko :( :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszka86 Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:18 na jaki ty obóz w końcu się wybierasz, bo ja jadę na campus do Międzyzdrojów 29.08-5.09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 03.08.05, 22:36 ja wlasnie na tez w tym terminie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goś Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:11 a ja w innym terminie - 23-29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszka86 Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:35 Jedziecie sami czy razem z grupa z Wroclawia? Bo slyszalam ze samarzad AM planuje imprezke przed wyjazdem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 05.08.05, 10:34 tak, a po tej imprezce mamy wszyscy jechac razem, mozliwe ze caly pociag bedzie wynajety = niezla impreza na szynach :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: CAMPUS AKADEMICKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 11:23 Jade :) Odpowiedz Link Zgłoś