Dodaj do ulubionych

AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaaaaaaa

03.08.05, 16:39
co o niej wiecie
Obserwuj wątek
    • Gość: kraków_maturzystka Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.autocom.pl 03.08.05, 20:07
      tyle, że wszędzie są pozajmowane miejsca i trudno się jest dostać:((( pełno
      ludzi, spora konkurencja, mało miejsc:((( i cholera wie, czy na zaoczne chociaż
      się człowiek dostanie - tego nie wie nikt:(((
    • Gość: HellHax Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.visp.energis.pl 03.08.05, 21:21
      zalezy na ktorym wydziale...ja jestem na eaie i mysle ze to bardzo dobry
      kier...zwłaszcza interesujące sa specjalnosci: informatyka w systemach
      sterowania (sterowniki do urządzen& komputerowe sterowani maszynami) &
      informatyka w produkcji i administracji (architektura tworzenie i obsluga
      ststemów informatycznych w administracji i przedsiębiorstwach <to co w ComArchu
      robią:)>
      • Gość: krzys Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:00
        oczywiscie ze na eaiie najciekawsze jest to ze w zeszlym roku 30%miejsc
        zajeli tam olimpijczycy co jest chyba rekordem a w tym bylo sie latwiej dostac
        niz na zwykla informatyke w zeszlym moze tez ale nie wiem
      • Gość: asia do hellhaxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:10
        no wlasnie skad tyle wiesz o tym kierunku na tym wydziale
      • Gość: sara Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:16
        ja tez nie wiem
    • Gość: maro Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:02
      hellhax ile miales pkt i z czego ja mialem 172 z maty 140 z ang 72 z
      infy i 96 z testu kompetecyjnego w sumie 1112
      • Gość: HellHax Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.visp.energis.pl 07.08.05, 21:50
        ja mialem 134 z matemy (nie poszła:)) 189 ang 112 inf 91 test komp:) a wiem tak
        duzo bo bylem na dniach otwartych i rozdawali ulotki z opisem kazdego kierunku
        (w tym opis specjalnosci na kierunku) na eaie:) i moge powiedziec ze inf stos
        jest jak dla mnie baaardzo ciekawa i ciesze sie ze bede tam studiowal:)
        zobaczymy sie w pazdzierniku bo jest nas tylko 90:)
    • Gość: dar Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:07
      kurde to ja chyba zle zrobilem przechodzac na infe hellhax skad masz takie dane
      gdzie to znalazles ale przynajmniej jesem na tym samym wydziale
    • Gość: jakub86 Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:02
      ja prawie nic
    • Gość: gospel Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:48
      malo szczerzew mowiac bardzo malo ale to z olimpijczykami to fakt tam na
      wydziale eaie na is jest najwieksza eliotarna smietanka towarzyska
    • Gość: nasfa Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:23
      czemu nikt nie odpowiada
    • Gość: dfa Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:02
      wszyscy co sie wpisuja nic o niej nie wiedza spoko ja sam nie wiem
    • Gość: as Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:06
      no piszcie
    • Gość: sa Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 09:29
      ciekawy kierunek
      • Gość: grzyb Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.milaty.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 17:03
        Tylko nikt nie precyzuje dlaczego ciekawy?
        Ale też się na niego dostałem;-) gg:1116887
        • Gość: HellHax Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.visp.energis.pl 07.08.05, 22:02
          przepisal bym wam ulotke ale nie mam swiatla w pokoju <lol> (serio) wiec moze
          jurto:) ciekawe czy bedzie duzo kolezanek:DD
          • Gość: grzyb Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.milaty.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:06
            No własnie... ale nie liczyłbym na to... będzie to największy minus tego
            kierunku...
    • Gość: HellHax Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.visp.energis.pl 08.08.05, 12:05
      oto ulotka na temat kierunku informatyka stosowana na EAIE na AGH ktora dostalem
      na dnioach otwartych. olalem wszystkie znaki interpunkcyjne i beledy milej
      lektury nie musze chyba mowic ze specjalnosc wybiera sie po 3 latach...

kierunek Informatyka Stosowana
      charakterystyka specjalnoci

Informatyka w Medycynie i systemach multimedialnych

Specjalnosc ksztalci absolwentow wszychstronnie przygotowanych w zakresie
      projektowania i uzytkowania nowoczesnych interaktywnych systemow informatycznych
      stosowanych w medycynie i telemedycynie a takze w szeroko rozumianych systemach
      multimedialnych: dla potrzeb tworzenia i prezentacji w internecie rozmaitych
      publikacji, dla celow nowoczesnej reklamy cyfrowych mediów komputerowo
      wspomaganego nauczania permanentnego. Student zdobywa teoretyczne praktyczne
      kwalifikacje w zakresie multimedialnych interfejsow komputerowych a takze
      umiejetnosci w zakresie przetwarzania kompresji analizy i automatycznej
      klasyfikacji(rozpoznawania) roznych sygnalow cyfrowych w tym glownie analizy i
      syntezy mowy oraz innychsygnalow akustycznych a takze wszechstronnnego
      przetwarzania i rozpoznawania obrazow cyfrowych. Waznym skladnikiem
      wykszatlcenie w prezentowanej specjalnosci jest wykorzystanie informatyki w
      medycynie biocybernetyce znajmomosc aparatury medycznej systemow diagnostycznych
      implementacji programowo-sprzetowych specjalistycznych urzadzen dla potrzeb
      medycyny oraz systemow archiwizacji i transmisji sygnalow medycznych.

Informatyka w systemach sterowania

Absolwent tej specjalnosci bedzie charakteryzowal sie rozszerzoną wiedzą w
      dziedinie inzynierii oprogramowania oraz przygotowanie w obszarze konstyuowania
      szeroko rozumianych systemow sterowania tzn.projektowania programowania i
      wdrazania oprogramowania implemteujacego te systemy. wspomniana wiedza w
      dziediznie inzynierii oprogramowania dotyczyc bedzie w glownym nurcie tzw.
      systemow czsu rzeczywistego wystepujacych tak w sterownikach programowalnych jak
      i w kompleksowych systemach sterowania i monitoringu scada dla potrzeb
      technologii przemyslowej(linie technologiczne robotyka) systemow telekomunikacji
      i transportu Problematyka oprogramowania czasu rzeczywistego obejmuje tez
      zagadnieniea konstrukcji baz danych projektowania i administrowaniae sieciami i
      systemami rozporszonymi oraz technologiami internetowymi.

systemy informatyczne w Produkcji i Administracji

Absolwent tej specjalnosci bedzie posiadal umiejetnosci teoretyczne praktyczne i
      metodologiczne w zakresie tworzenia wdrazania i ekspolatacji systemow
      informaycznych przeznaczonych dla:
      # przedsiebiorstw produkcyjnych jedno i wieloodzailowych
      # sektora administracji i instytucji uzytecznosci publicznej(urzedy panstwowe i
      samorzadowe banki gielda sadownictwo itp)
      absolwent bedzie posiadal wiedze i doswiadczenie w zakresie projettowania
      korporacyjnymi sieciami komputerowymi systemami wymiany informacji (zarzadzania
      dokumentami i inforamcja ) i narzedziami programowymi pracy grupowej oraz
      umiejetnosc obslugi systemow MRPII/ERp obslugujacych dzialalnosc produkcyjana
      finansowa kadrowa remontowa i logistyczna) Student zostanie tez zaznajomiony z
      technologiami informatycznymi pozwalajacymi na wspolprace za pomoca internetu
      przedsiebiorstwa z jego otoczeniem (problematyka e-biznesu) Wiedza ta umozliwi
      admionistrowanie systemami informatycznymi oraz ich obsluge i pielegnacje jek
      tez prace w firmach informatycznych projektujacych i rozwijajacych takie systemy

Informatyka w Procesach Przemyslowych

Absolwenci laczyc beda gruntowna wiedze informatyczna z umiejetnoscia jej
      aplikacji do projektowania konstrukcji i ekspolatacji przemyslowych systemow
      pomiarow i sterowania a takze w procesach akwizycji i przetwarzania danych
      pomiarowych w celu estymacji badz identyfikacji charakterystyk oraz parametrow
      obiektow pomiarowych . Odnosic sie to w szczegolnosci do systemow pomiarow i
      sterowania ukladami energoelektronicznymi (uklady napedow, uklady kompensacji
      mocy biernej uklady eliminacji harmonicznych) oraz duzych obiektow przemyslowych
      takich jak wielkie piece walcownie itd.
      • Gość: ziom;) Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:59
        Wielkie dzieki Hell , że tacy ludzie jeszcze istnieją ;-)Mam nadzieje ze miło
        nam bedzie sie studiować na tym kierunku.
      • Gość: jestem18 Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:16
        hejka wszystkim. ja tez sie dostalam na infe stosowana:) i jestem chyba pierwsza
        dziewczyna ktora sie tu wpisuje!!dosc duzo pisza o tym kierunku na googlu=>
        grupy dyskusyjne. a poza tym bylam tez na dniach otwartych i wlasnie mialam
        wtedy duzo dylemat czy wybrac infe czysta, czy wlasnie stosowana. i spotkalam
        taka bardzo fajna kobitke, pracownika agh, i powiedziala mi ze duzo osob na
        czystej infie zaczyna na 3 roku jeszcze aut. i rob. bo brakuje im techniki, itd.
        < wiadomo o co chodzi>. a infa stosowana laczy teorie z praktyka. pozdrawiam
        ,ajk cos znajde w necie odnosnie infy stos. to wkleje. nio i do zobaczenia w
        pazdzierniku:)
      • Gość: jestem18 Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:46
        anna 30 Maj 14:14 pokaż opcje
        Grupa dyskusyjna: alt.pl.studia
        Od: "anna" <ja_i__...@vp.pl> - Znajdź wiadomości tego autora
        Data: Mon, 30 May 2005 14:14:21 +0200
        Lokalna: Pon 30 Maj 2005 14:14
        Temat: Re: [AGH] Porównanie informatyk
        Odpowiedz autorowi | Przekieruj | Drukuj | Wiadomość prywatna | Pokaż oryginalną
        wiadomość | Zgłoś naruszenie prawa lub regulaminu

Ja jestem studentka pierwszego roku Informatyki Stosowanej na EAIiE na AGH.
        Jestem zadowolana z trego kierunku.
        Jesli chodzi Ci o nacisk kładziony na programowanie, tak jak pisałeś, to
        polecam ten kierunek.
        Fizyki mamy tylko semestr, matematyki dyskretnej semestr, analizy m
        atematycznej tez jeden semestr, nie ma alebry, ale mamy za to rachunek
        macierowy i równania rózniczkowe, całkiem miły przedmiot, opócz tewgo na
        pierwszym roku z programowania był Pascal (sem I) , C (sem I), C++ (sem II)
        Java (sem II). No i na pierwszym roku sa jeszcze przedmioty typu algorytmy i
        struktury danychj, wstęp do Unixa...
        Ogólnie jestem zadowolona,
        No i ciekawe sa jeszcze specialności ktore sie wybiera na czwartym roku :-)
        • Gość: jestem18 Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 21:57
          ludzie, to moze ktos zna jaki byl prog po 2 turze na infe stosowana??jak ktos
          zna niech poda:)
      • Gość: jestem18 Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:47
        Witam
        Dzisiaj w Gazecie Wyborczej ukazal sie artykul o szturmie na wyzsze
        uczelnie. Podane takze zostaly statystyki 'ilu kandydatow na miejsce' w
        AGH. Nie podano nazwy wydzialu ale podejrzewam ze chodzi w wiekszosci o
        EAiE. Oto te dane:

iformatyka stosowana: 7,53
        informatyka: 7,36
        automatyka i robotyka: 6,4
        socjologia: 5,0
        elektronika i telekomunikacja: 4,3
        • Gość: do jestem18 Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 18:58
          na ktorej stronie w wyborczej sa te dane
        • Gość: jestem18 Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 22:00
          no to genialnie, dobrze ze bedzie wiecej dziewczyn:D bo sama bym
          chyba=>schlopiala, i w ogole:P. ja to skopiowalam z googla=>katalog, ludzie tma
          wypisuja rozne rzeczy i czasami znajda sie dosc ciekawe:) a wlasnie znacie prog
          na infe stos. po 2 turze??ciekawa jestem jaki byl ostatecznie!! i wlasnie moze
          wiecie ile tak ok. jest dziewczyn na 1 roku??:):) milo sie bedzie spotkac w
          pazdzierniku.3majcie sie, wyjezdzam juz jutro,ale postaram sie wchodzic na neta
          i cos pisac, jak temat sie rozwinie
        • Gość: jestem18 Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 14:36
          no to juz sa 3kobitki:)
          moze sie jakos wiecej popiszemy na gg...moj numer 1953359
    • Gość: HellHax Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.visp.energis.pl 09.08.05, 21:09
      milo ze bedzie chociaz jedna kolezanka:DD
      • Gość: Mrs.Lovett Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.pp.htv.fi 10.08.05, 18:25
        a ja sadze, ze bedzie wiecej (np. ja :) )
        • Gość: C4 Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 14:43
          Tak infa stosowana jes ciekawa na kierunku eaiie ale na innych to trudno
          powiedziec troche ludzi sie burzyło ze agh pootwierał infe stosowana na 5 czy 6
          wydziałach po prostu z rozmowy z pewnymi profesorami dowiedzialem sie ze czasy
          swietlności AGh powoli mijaja poza tak elitarnymi wydziałami jak EAIiE po
          któtrym jest praca podobno, jednak z tego co mowil znajomy to tez da sie
          przeslizgnąc z malym nakładem nauki. ednak zobaczymy jak bedziecie chwalic
          polecam Infe stos na EAIiE i na FiIS jednak na pozostałych wydziałach odradzam.
          Jesli chcecie wiedziec dlaczego to popatrzcie na plan studiów oraz popytajcie
          tam studiujacych.
          • Gość: jestem18 Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.09.05, 11:21
            pocieszenie dla facetow, dowiedzialam sie ze w 1 turze na infe stosowana
            dostaly sie az...4 dziewczny, wiec po 2 turze moze bedzie...8-10:)do zobaczenia
            w pazdzierniku:)a co do krzysia to raczej w necie nie zamieszczam dokladnej
            mojej rekrutacji:)ale z testu mialam 88. z chemii ktora nie byla liczona 90 i
            80:)3maj sie pap
            • Gość: HellHax Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.visp.energis.pl 09.09.05, 20:55
              Gr8:))
          • Gość: jestem18 Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.09.05, 19:12
            www.eaie.agh.edu.pl/stu?art_id=99 wklejam bo moze sie komus przyda:)jak
            macie jakies adresy odnosnie programu czy planu to tez wklejajcie
    • Gość: t widze ze asia, hellhax i c4 utrzymują to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 16:54
      serdeczne dzieki podtrzymujcie ten watek wkleje tu inne forum o is na eaiie
      • Co myślicie o informatyce stos. na AGH na EAIiE??
      matmatmat 30.07.2005 13:26 + odpowiedz

Co myślicie o informatyce stosowanej na AGH na wydziale EAIiE. Czy to jest
      dobry kierunek? Niektórzy mówią, ze na tym wydziale dobra jest tylko
      Informatyka ogólna. Co wy o tym sądzicie?

• Re: Co myślicie o informatyce stos. na AGH na EAI IP: *.internetdsl.tpnet.pl
      Gość: on 30.07.2005 20:47 + odpowiedz

napiszcie ja tez jestem ciekaw

• Re: Co myślicie o informatyce stos. na AGH na EAI IP: *.access.as9105.com
      Gość: przyjeta 05.08.2005 10:03 + odpowiedz

ja tez jestem ciekawa:)

• Re: Co myślicie o informatyce stos. na AGH na EAI IP:
      *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: maro 05.08.2005 14:04 + odpowiedz

najciekawsze jest to ze w zeszlym roku 18 na 60 miejsc zajeli olimpijczycy
      specjalnosci ciekawe ale nie wiem co tam jest dokladnie

*.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: maro 05.08.2005 14:05 + odpowiedz

no i podtrzymujcie ten watek tak zebysmy sie cos dowiedzieli

*.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: sab 06.08.2005 09:30 + odpowiedz

chyba fajnie bedzie

• Re: Co myślicie o informatyce stos. na AGH na EAI IP: *.bts.net.pl /
      *.internetdsl.tpnet.pl
      Gość: Goś 07.08.2005 11:49 + odpowiedz

informatyka stosowana to taka "gorsza" informatyka. to że łatwiej się tam
      dostać mówi samo za siebie.

• Re: Co myślicie o informatyce stos. na AGH na EAI IP: *.astral.lodz.pl
      Gość: gienio 07.08.2005 12:17 + odpowiedz

LOOOOOOOL na mechanike i bude maszyn tez sie latwo dostac (chyba najlatwiej) a
      studia te sa chyba najtrudniejsze na wszystkich polibudach .. takze twoj
      argument jest ch uja warty !!

• Re: Co myślicie o informatyce stos. na AGH na EAI IP: *.visp.energis.pl
      Gość: HellHax 07.08.2005 22:11 + odpowiedz

gorsza informatyka? no comments...<co za matol>

• Re: Co myślicie o informatyce stos. na AGH na EAI IP: *.astral.lodz.pl
      Gość: gienio 08.08.2005 14:05 + odpowiedz

a tak wogole co za roznica gdzie konczysz infe ?? rozumiem podzial uniwerek-
      polibuda.
      1.po uni robish w firmach o profilu biznes-IT ,generalnie sprawy ekonomiczne.
      2.po polibudzie robisz wshedzie :D
      Generalnie dla mnie infa to infa (jesli chodzi o polibudy:D)
      ja dostalem sie na infe na uniwerku ale tylko dlatego ze nie kumam fizy :D
    • Gość: tomek no i ja tez tylko caly czas zmieniam nick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:05
      wklejam tu drugie forum. Bardzo mi się podobały 4 kierunki z tego wydziału poza
      elektrotechniką. Elektronika i telekomunikacja ma nieciekawy plan zajec,
      szkoda ze nie ma jeszcze planu informatyki stosowanej moze ktos pojdzie na
      wydzial zrobi komorka zdjecia i umiesci w internecie. Ja mieszkam w bielsku
      wiec mam daleko. Ciekawe jest to ze na informatyke stosowana łatwiej się było
      dostać niż na informatykę a w zeszłym roku az 18 miejsc na 60 zajeli
      olimpijczycy podczas gdy na czystej tylko 13. Co trzeba wziąć ze sobą żeby
      zapisać się w domu studenckim?
    • Gość: tomek inne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:07
      to co wkleil hellhax jest w informatorze ale i tak dzieki

• co wiecie o informat stos na wydziale eaiie na agh IP:
      *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: KRZYS 07.08.2005 18:24 + odpowiedz

ja wiem tyle ze w 2004 roku bylo 60 miejsc z czego 18 zajeli olimpijczycy
      postanowilem wiec tam isc choc ciekawe byly 4 kierunki na tym wydziale
      znacie moze program studiów, czym to się różni od zwykłej informatyki,
      jeszcze mam pytanie do kiedy trzeba dac podanie o przyjecie do domu
      studenckiego i jakie trzeba spelnic wymogi aby dostac
      dofinansowanie do akademika lub stypendium socjalne dzieki wszystkim za
      odpowiedz

• Re: co wiecie o informat stos na wydziale eaiie n IP:
      *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: magda 07.08.2005 18:28 + odpowiedz

jest tam chyba 5 osob na 1 miejsce wydzial jest genialny a kierunek innowacyjny
      ale skoro zwiekszyli liczbe z
      60 do 90 to cos w tym musi byc
      niejaki hellhax mowi ze to rewelacyjny kierunek

• Re: co wiecie o informat stos na wydziale eaiie n IP: *.mt.pl / *.mt.pl
      Gość: zabiello 08.08.2005 00:30 + odpowiedz

zajebisty kierunek stary. Spoko sprawa, mniej matmy, duzo przedmiotów
      informatycznych, jak sama nazwa wskazuje, informatyka Stosowana. Bardzo
      wszechstronne... sam bym tu poszedl..

*.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: as 08.08.2005 09:37 + odpowiedz

to ile miales pkt zabiello nie przyjeli cie czy co dziwne zeby
      ktos byl tak obiektywny i reklamowal inny kierunek

• hm IP: *.mt.pl / *.mt.pl
      Gość: zabiello 08.08.2005 10:02 + odpowiedz

Niestety brakło mi niewiele do bariery 1000 punktów, a jak wiadomo, przyjmowali
      od tysiąca stu iluśtam.. ale brałem to pod uwagę. Dostałem się za to gdzie
      indziej, z czego jestem bardzo zadowolony. Ten kierunek jest na prawdę świetny,
      to było moje marzenie i chociaż nie do końca się spełniło. Wiem,ze to dobry
      kierunek, bo jestem jednym z tych, którzy z matmy są raczej średni, ale mają
      duże doświadczenie min. w programowaniu itd, ogolnie w pracy z komputerami, mój
      brat studiuje na tym wydziale i kierunku, widzę jakie ma przedmioty, jak dużo
      się nauczył w ciągu roku.. na prawdę świetny wybór i strzął w dziesiątkę. Bez
      ohyby.

• do zabellio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: as 08.08.2005 11:48 + odpowiedz

co masz brata o rok starszego bo ten kierunek wszedl w zeszlym roku
      i co ciekawe łatwiej sie na niego dostac niz na informatyke mimo iz jest na nim
      duzo wiecej olimpijczykow

• Re: co wiecie o informat stos na wydziale eaiie n IP: *.visp.energis.pl
      Gość: HellHax 08.08.2005 12:15 + odpowiedz

niejaki:D dobre

na forum "o maturze " wrzucilem ulotke o tym kier z dni otwartych

*.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: kasia 08.08.2005 11:53 + odpowiedz

to zabiello ile miales pkt i z czego ja mialam 1108 80 na 200 z inf
      140 na 200 z ang 172 z matmy i 93 z testu kompetencji
    • Gość: baisa Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:53
      znam cie naprwde nazywasz sie marek. jakie sa szanse dostania sie na akademik
      (wszyscy mi mowia ze tam jest beznadziejnie a szanse sa male)
      • Gość: C4 Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 02:21
        Nie chce szerzyc plotek ale AGH owskie akademiki sa chyba słynne na cała Polske
        jesli chodzi o impreski i o narkotyki. A tak btw ostatnio idac an moja uczelnie
        widziałem ze remontuja boczne schody na tych akademikach. Jesli masz dobry
        dochod to szanse sa duze poniewaz ogroman ilość ludzi woli isc do prywatnego
        mieszkania z kumplami.
        • Gość: ja Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 15:28
          wznawiam
        • Gość: jestem18 Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.08.05, 11:35
          jezeli krzys pyta mnie, to duzo sie zgadza, nazywam sie asia,ide na infe
          stosowana i bylam w kolonii,a skad to wiesz, bo jakos nie kojarze ciebie??teraz
          jestem w niemczech wiec nie bede mogla szybko odpisac.<jezeli pytanie bylo do
          mnie>. ide na infe stos. bo mnie interesuje. bylam na dniach otwartych i sie
          pytalam co lepsze itd. i zagadalam taka ajna kobitke, chyba wyklada na EAIEi
          pow. mi tak: duzo osob co jest na czystej infie na 3 orku idzie jeszcze na aut.
          i rob. bo brakuje im przygotowania technicznego=>to samo z UJ, i dodala mi,
          odpowiedz sobie teraz sama,co lepsze:D. ide na infe stos. bo jest polaczeniem
          czystej infe i aut. i rob, bez zbednych glupot, jest nastawiona na porzadne
          przygotowanie studenta. a progrma studiow jest zblozony do zachodnich, nio ale
          wiadomo duzo lepszy i na wyzszym poziomie. za jakis czas bedzie takze infa
          sots. bedzie wyzej stala od czystej,bo po prostu jest bardziej zyciowa i
          ciekawa. ja skladalamjeszcze na infe stos. na Wydzal Fizyki, tez sie dostalam,
          ale oczywisice ide na EAIE!!i bardzo sie ciesze do zobaczenia w pazdzierniku:D
        • Gość: jestem18 Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:10
          sa 3 dziewczyny na infie stosowanej,2 asie i 1 dorota..skontaktujcie sie ze mna
          gg 1953359 :) czeba sie jakos szybko poznac!!ja jestem w 2 grupie...jak wam sie
          nasz plan podob?
          • Gość: HellHax Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.visp.energis.pl 30.09.05, 11:13
            no to bedziemy w jednej grupie:) przynynajniej nie bedzie wątpliwosci ktora to
            bo jestes tam tylko jedna...no chyba ze sie przeniesiesz do grupy w ktorej są
            inne dziewczynki...a zresza jest jescze jakas Mirosława chyba wiec wydaje mi sie
            ze jest was 4...

a plan zajec to nie do konca rozumiem...(moze za glupi jestem)...ale
            przynajmienj w poniedzialek jest dosc luzno i nie ma cw2iczeń...
            • Gość: jestem18 Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 21:18
              nie martw sie ja tez wielu rzeczy na AGH nie rozumiem:D ponoc to kwestia czasu,
              wprawy i przebywania w tym srodowisku,bo jak juz wiemy jest specyficzne:)
              masz racje sa 4 dziewczyny:)pozdrawiam all 3majcie sie papa,trzeba cos wymyslec
              po wykladzie w poniedzialek i gdzies sie spotkac i lepiej poznac!do poniedzialku
    • Gość: krzys Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:09
      nazywasz sie asia tak i bylas w koloni? ile mialas pkt rekrutacyjnych i za co?
      piszesz dość ciekawie. na jakie uczelnie jeszcze startowalas i czemu wybralas
      infe stos. dzieki
    • Gość: szymon czy mozna sie zapisac jeszcze do domow studenckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:13
      bo kiedy to mialem zrobic skoro dostalem sie z 2 tury?
    • Gość: HellHax Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.net.autocom.pl 14.09.05, 23:30
      na stronie agh dali program do naszego wspanialego kierunku
      • Gość: HellHax Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.net.autocom.pl 14.09.05, 23:32
        mi sie podoba...jeszcze zeby tylko ładne koleznaki były:) nie wiem jak wy ale ja
        nie znam nikogo (no oprocz 1 goscia z mojej klasy w lo:)) ale mysle ze sie poznamy:)
      • Gość: jestem18 Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.09.05, 15:51
        jest super??tylko tyle:)moim zdaniem jest wypasny po prostu extra super i w
        ogole!!lepiej nie mozna...jestem w 7 niebie ze tam ide:)nio a wiecie cos o
        rozpoczeciu roku albo o planie??3majcie sie do 3 pazdziernika:)
        • Gość: Mrs. Lovett Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 19:07
          Mi tez się bardzo:)

Z tego co słyszałam na innym forum, to od 3.10 normalne zajęcia, inauguracja uczelniana bodajże 6.10. Planu podobno jeszcze nie ma. Za dwa tygodnie jadę do Krakowa po akademik, to wtedy sobie sprawdzę plan:)
    • Gość: HellHax Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.net.autocom.pl 15.09.05, 08:53
      choc w sumie cos mi tu nie styka...nic nie ma o wf anie o jezyku a ponoc (tak
      slyszalem) jezyk zalicza sie na starszych latach...a poza tym to mialy byc
      studia typu MY (dwustopniowe) a tam jest jednolite...niemiej jednak jesli chodzi
      o tresc nauczania to jest super:)
    • Gość: go Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:16
      sa 2 plaNY I TO ROZNE jeden na stronie automatyki drugi na stronie wydzialu ale
      nie ma tego najwazniejszego na uci dodatkowo te programy roznia sie
      • Gość: HellHax Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.net.autocom.pl 16.09.05, 20:51
        jednak zauktualizowali i juz jest wf...a na stronie wydzialu jest to samo tylko
        ze z rozbiciem na godziny i dla 2 semstru (ciekawe dlaczego)...na stronie
        automatyki robotyki nic nie znalazłem...
      • Gość: HellHax Re: AGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH-inf stosowanaaaaaaaa IP: *.net.autocom.pl 16.09.05, 21:04
        no jednak jezyk tez jest - czyli wszystko jasne...na uci jest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka