danko04 05.08.05, 16:33 hej! na ktorej liscie rezerwowej i na ktorym miejscu bylas na AR w Krakowie???? ...................dzieki.................(: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: danko Re: do biala91!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:49 napisz prosze.....(; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biala91 Re: do biala91!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 19:29 czesc byłam na 13 miejscu na liście rezerwowej nowa matura i dostałam we wtorek pismo i jakieś dokumenty że mnie przyjęli i ciesze sie z tego powodu bo to była moja ostatnia szansa :) mam nadzieje że i Tobie sie powiedzie a jaki masz miejsce na liśćie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biala91 Re: do biala91!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 19:34 aha już widziałm gdzieś że 47 jesteś ale nie załamuj sie tam chyba bedzie jeszcze wrześniowe przyjmowanie bo ja dostałm jeszcze taka karteczkę którą teraz musiałam odesłać że wybieram te studia ..tak więc nawet ci którzy zostali przyjęci z rezerwy to mogą jeszcze zrezygnować i lista sie bedzie przesówać w Twoją strone :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danko Re: do biala91!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 14:55 mam nadzieje,to tez moja ostatnia szans odwolanie dalam na AE Krakow jeszcze,tam mam 62ptk...no ale tam w dziwny sposob przyjmuja z odwolan..(: POZDRAWIAM DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś