Dodaj do ulubionych

SHP na SGHu!!!!!!!!!!!!!!!!!

05.08.05, 19:56
ma ktos już jakieś informacje na temat przyjęć na śtudencki Hufiec Pracy na
SGHu???
Obserwuj wątek
    • agul86 Re: SHP na SGHu!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.05, 20:10
      Ja cale szczescie jestem na dziennych, ale czasem troche zazdroszcze SHPowcom :P

A informacje znajdziesz w serwisie rektora akson.sgh.waw.pl/rektor/odpowiedzi.phtml poczytaj dokladnie tam jest prawie wszystko :/
      • Gość: nowaczek Re: SHP na SGHu!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:10
        1. Agul86 może nawiążemy kontakt, ja też jestem na dziennych, a w sumie niekogo nie nie znam :( (gg. 3332869)
        2. Hmmm co do SHP to mam miesznane uczucia. Z jednej strony jest to praca za darmo, samemu trzeba się utrzymać w Warszawie. Z drugiej jednak SHP ma coś czego niegdy nie posiądą gościę z dziennych. Chodzi mi mianowicie o stałą grupę znajomych, od razu zaczynasz poznawać "Wielką Różową" od środka. Owszem na początku jest im trudniej, ale po tym jak przechodzą na dzienne, to oni rozdają karty (są po prostu najbardziej zaradni, a i znajomości zawarte podczas tej pracy się przydają). Podsumowując, jeżeli byłbym z Wawy to bym się dość ostro nad tym zastanawiał. W innym przypadku dość ciężko mi się ustosunkować. Pamiętaj jednak, że studia to nie tylko nauka i kucie, ale właśnie pewna elastyczność, zaradność i um. radzenia sobie w nietypowych sytuacjach

Pozdrawiam
        • agul86 Re: SHP na SGHu!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.08.05, 11:54
          hey Nowaczek, juz napisalam do Ciebie na gg wiec teraz Ty sie odezwij :) pozdrowienia dla wszystkich sghowcow
          • Gość: nowaczek Do agul86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 20:54
            Sorry, ale coś mi się psuje z gg, bo nic nie dostałem...
            E-mail: przemek.nowaczek@neostrada.pl
            mobile phone: 606944259

Plizzzzz odezwij się jeszcze raz:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka