belice 09.08.05, 23:13 Czesc...W maju zdaje mature,wiec postanowilam sie dolaczyc do forum. Macie moze tematy z polskiego na ustna? Z tego co wiem, to czesc szkol juz ma. Ja chodze do lo 8 we Wroclawiu... My nie dostalismy jeszcze :( Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myslak Re: Tematy na polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:27 Wg przepisów powinny być ogłoszone na początku września. To baaardzo dużo czasu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Tematy na polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 01:09 I tak zaczniecie to pisac miesiac przed matura :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tematy na polski IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 10.08.05, 20:10 o przepraszam!! ja pisac prace zaczelam juz w pazdzierniku:P ale moja praca to byla wciagajaca i pasjonujaca:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: Tematy na polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 08:18 U nas jeszcze tez nie ma tematow. Z czego piszesz maturke. Ja matma, ang (rozsz) i polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tematy na polski IP: 80.51.153.* 10.08.05, 10:00 a ja napisałam już w wakacje.(86) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Tematy na polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 10:04 to ciekawe, skad niby mialas tematy? Odpowiedz Link Zgłoś
tearjearker Re: Tematy na polski 10.08.05, 10:42 mogla swoj wymyslic i sie modlic cale wakacje ze go zaakceptują :) btw - napisze prace na dowolny temat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: Tematy na polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 12:47 w niektorzych szkolach rok temu podawali juz w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
belice Re: Tematy na polski 10.08.05, 13:09 No, ja pisze z 5 przedmiotow (wszystkie rozszerzone): polski, angielski, niemiecki, historia i wos (z wosu musze zdac caly poprzedni rok, bo nie chodzilam na fakultety)...Nie wiem, jak ja tego dokonam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Tematy na polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 13:11 tez zakłądałam, ze bede zdawac 5 przemiotow (w tym dwa j. obce), to, ze po drodze zmienialam deklaracje to juz inna sprawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
raggio.del.sole Re: Tematy na polski 10.08.05, 13:58 a ja mialam temat "dramaty małżeńskie w utworach roznych epok' praca oceniona ofkoz na maxa,moge CI odstapic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. do belice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 14:37 belice: zdawalam z tych samych 5 przedmiotow (polski, angielski,niemiecki, historia i wos - wszytsko rozszerzone). ale gdybym miala wybrac jeszcze raz to zamienilambym jeden z jezykow na matme. naprawde by sie przydala,chociazby podstawowa. MNOSTWO kierunkow chce wynikow z matmy. matura z historii to nieporozumienie,ale moze wam pojdzie lepiej :-) powodzenia,pomysl ze ktos musi zdawac fiz+chem+biologie - twoje 5 przedmiotow to i tak lepsza sytuacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 43 Re: do belice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 14:47 nie musi, tylko chce. teraz nic sie nie musi :) Odpowiedz Link Zgłoś