Dodaj do ulubionych

co sądzicie o kursach OPTIMI ELATURI??

16.09.05, 17:17
zastanawiam sie nad nimi , wiec co mi radzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: enja Re: co sądzicie o kursach OPTIMI ELATURI?? IP: 80.244.140.* 18.09.05, 11:26
      a co to jest ?? odp pliss
      • bbiedrooneczkaa Re: co sądzicie o kursach OPTIMI ELATURI?? 18.09.05, 12:02
        Gość portalu: enja napisał(a):
        > a co to jest ?? odp pliss

www.maturzysta.pl <
    • Gość: wino Re: co sądzicie o kursach OPTIMI ELATURI?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 12:51
      czy jest ktos, kto juz na nie chodzil? ja sie wybieram w tym roku, ale ilosc
      osob grupie mnie rozwalila (15-20, nawet do 30), watpie, czy mi to da
      cokolwiek wiecej niz w szkole
      • Gość: Lukasz Re: co sądzicie o kursach OPTIMI ELATURI?? IP: *.parkitka.prenet.pl 24.09.05, 15:05
        Ja proponuje wziasc sie za ksiazki,a nie placic za jakis gownowarty kurs,ktory
        nic wam nie da ,albo da tyle co otwarcie ksiazki i nauka!!!Smieszne jest to ze
        kazdy mysli ze po takim kursie cos bedzie mial:)A dlaczego tak pisze??bo tez
        tak myslalem,wydalem 1300 zl(kase z 18) na kurs ktory na jedenym z
        Uniwersytetow,prowadzony przez dr profesorow itp.I co mi dal??:) NIC podobnie
        jak moim znajomym ,ktorzy chodzili na kursy UJ-tu,Uni Wroclawskiego itp.Gowno
        warte to wszystko jest,po tym kursie siadelem do ksiazki i stwierdzielem ze
        malo umiem..heh,wogole nie wiem skad ta moda na kursy!Bylo to zrozumiale w
        niektorych przypadkach gdy sie pisalo egzmin na uczelni na ktora sie chodzilo
        na te kursy ale teraz gdy liczy sie tylko matura,to tylko strata kasy i zysk
        dla ludzi ktorzy to orgaznizuja,jezeli chodzi o jezyk obcy zdawny na
        rozszezonym czy matma,w takim przypadku rozumiem zamiar uczestniczenia na taki
        kurs,bo nie spob,czy tez ciezko nadrobic z tych przedmiotw zaleglosci,ale jak
        ktos chodzi na korki czy kursy z histy wosu polskiego!!to jest poprostu
        KPINA,polecam isc do biblioteki i macie kurs z ksiazka za free..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka