doyourthing 17.09.05, 14:00 na jakie studia można się dostać zdając wos i geografię (rozszerzone) na nowej maturze?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n_nicky Re: WOS & GEOGRAFIA 17.09.05, 22:48 poszukaj na forum-było już mnóstwo wątków na ten temat przejrzyj nowe zasady rekrutacji na stronach internetowych uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
bw.com Re: WOS & GEOGRAFIA 20.09.05, 11:32 Ja zdawałam właśnie te 2 przedmioty na poz. rozsz. i powiem szczerze, że one oba do niczego mi się nie przydały. Najwyżej pojedynczo (raz wos, raz gegra). Jeśli masz trochę wiedzy i odwagi to do geografii dodaj matematykę, będziesz miała więcej możliwości. A te 2 przedmioty ci się przydadza tylko wtedy, gdy np. na jakiejś uczelni będzie np. j.polski, język obcy, wos, dodatkowy przedmiot. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: WOS & GEOGRAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:49 Ja zdając te + historię dostalem się na Tir i gegre na UAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: WOS & GEOGRAFIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:50 Jednakże lepiej zdawać samą gegrę i napisać ją piorunująco dobrze wtedy nie będziesz musiała składać odwołań tak jak ja za 1. razem dostałem się na gegre. Pozdro 4U Odpowiedz Link Zgłoś