anulka_s 08.11.05, 15:02 Mam wielką prośbe do osób które zdawaly lub zdają Wos na maturze.Czy możecie polecic mi jakiś dobry podręcznik do Wosu lub repetytorium albo coŚ jeszcze innego.Wpisujcie swoje propozycje.Z góry b. dziękuje:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frodo Re: DOBRY PODRĘCZNIK DO WOSU-> WASZE PROPOZYC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 16:36 Ja korzystam z 2 czesci Operony, Nowej Ery i wydawnictwa Lexis Nexis. Mysle, ze wystarczy tyle z podrecznikow. Odpowiedz Link Zgłoś
bbiedrooneczkaa Re: DOBRY PODRĘCZNIK DO WOSU-> WASZE PROPOZYC 08.11.05, 16:37 Dobra rada: przeszukaj archiwum - znajdziesz kilkadziesiąt odp. na swoje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
klinika_pediatryczna Re: DOBRY PODRĘCZNIK DO WOSU-> WASZE PROPOZYC 08.11.05, 23:01 dokładnie biedroneczkaa ma racje, ten temat był maglowany z trzy razy. nie ma co się powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaccus Re: DOBRY PODRĘCZNIK DO WOSU-> WASZE PROPOZYC 19.12.05, 12:06 POLECAM PODRĘCZNIK WOJTASZCZYKA "WSTĘP DO NAUKI O PAŃSTWIE I PRAWIE" DUPNA KSIĘGA ALE PRZYDATNA I PO LUDZKU NAPISANA. PRZYDA SIĘ NA KIER. POLITOLOGIA ITP. GORĄCO POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith18 Re: DOBRY PODRĘCZNIK DO WOSU-> WASZE PROPOZYC 19.12.05, 14:22 Ale nie krzycz... Odpowiedz Link Zgłoś