Dodaj do ulubionych

ta edukacja....

16.11.05, 23:40
nie wiem jak u was... ale u mnie w szkole to mało kto sie przejmuje cala ta
matura,studiami! a nauczyciele tez w sumie nas olewaja!mam wiecej nauki w tym
roku( klasa maturalna,8przedmiatow + łacina) niz przez poprzednie lata
edukacji;/ i jak miec czas na powtorzenie materialu, uzupelnieniu brakow;/
oczekuja od nas nie wiadomo czego na maturze, a tak naprawde nie umieja nas
dobrze przygotowac.I wiem ze jak sie sama bym nie wziela za nauke pod mature
to bym nie wiem czy bym sie dostala na jakie kolwiek studia ;/
Obserwuj wątek
    • danuta49 Programy układa ministerstwo, a nie szkoła! 17.11.05, 11:58
      To ministerstwo zadecydowało, że w liceum jest 15 przemiotów.I tam kieruj swoje
      pretensje!!!
      • angus871 Re: Programy układa ministerstwo, a nie szkoła! 17.11.05, 13:29
        no a dlaczego w innych LO jest tak ze maja do grudnia normalne zajecia ze
        wszytskich przedmiotow , a pozniej po nowym roku maja juz tylko zajecia z tego
        z czego zdaja mature to troche nie wporzadku wobec innych...
        • Gość: hmm Re: Programy układa ministerstwo, a nie szkoła! IP: 195.116.43.* 17.11.05, 15:11
          W sumie zgadzam sie z toba u mnie tez tak jest....
          • Gość: ! Re: Programy układa ministerstwo, a nie szkoła! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 15:41
            U mnie to samo. Totalna olewka. Samemu sie trzeba uczyc!
            • Gość: Zorientowana Programy układa ministerstwo, a nie szkoła! ale IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.05, 17:56
              Ale dyrekcja szkoły układa siatkę godzin - ile zajęć w której klasie. Do niej
              więc należy kierować swoje żale.
              • Gość: smutna Re: Programy układa ministerstwo, a nie szkoła! a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 19:58
                a ja jestem na biol chemie i mam histe i wos do konca roku i jaka tu
                sprawiedliwosc??jak humany skonczyly biole,chemie i fize juz w 2 klasie:(
                • Gość: gienio Re: Programy układa ministerstwo, a nie szkoła! a IP: *.astral.lodz.pl 17.11.05, 21:50
                  ale zalamka z wami :// matura sie martwia :DDD Ja sie nie martwilem,olewalem i
                  jakos jestem tam gdzie chcialem :D IiE UŁ pozdrawia ! Wiecej luzu :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka