emanu87 30.03.06, 10:04 czy ktos mi moze powiedziec, na ile my tak wlasciwie kierunkow mozemy skladac? i kiedys dostaniemy wyniki matur? pogubiłam sie:* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gfsgsd Re: na ile kierunkow? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:21 na 20 i kiedys tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: na ile kierunkow? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:22 Jak Ci wystarczy swiadectw i kasy za oplate rekrutacyjna to na kazdy kierunek mozesz zlozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Re: na ile kierunkow? IP: *.acn.waw.pl 30.03.06, 17:23 na tyle na ile chcesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naleczowianka18 Re: na ile kierunkow? IP: *.telpol.net.pl 26.04.06, 15:41 mozesz zlozyc na tyle kierunkowmile chcesz ale placisz za kazde zlowzenie ok 8o zl . zalezy od uczelni. A wyniki matur pisemnych sa 11 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naleczowianka18 Re: na ile kierunkow? IP: *.telpol.net.pl 26.04.06, 15:42 ok 80 zl . mialo byc. a nie 8:PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: na ile kierunkow? IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.04.06, 21:03 za kazdy wydzial 80zl, czyli np. na przyrodniczym mozesz skladac na biologie, geografie i geologie za jedna cene Odpowiedz Link Zgłoś
sosek_s Re: na ile kierunkow? 29.04.06, 22:05 Gość portalu: J napisał(a): > za kazdy wydzial 80zl, czyli np. na przyrodniczym mozesz skladac na biologie, > geografie i geologie za jedna cene no wlasnie ze nie po pierwsze chyba nie ma czegos takiego jak wydzial przyrodniczy :D po drugie nawet jak ja ide na wydzial nauk geograficznych to za kazdy kierunek sie placi osobno przynajmniej tak w poznaniu jest :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misha Re: na ile kierunkow? IP: *.chello.pl 30.04.06, 13:07 sosek_s napisał: > po pierwsze chyba nie ma czegos takiego jak wydzial przyrodniczy :D jest,ale kazda uczelnia ma swoje nazwy ;) a uczelni w polsce duuuuzo Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: na ile kierunkow? 30.04.06, 13:49 Gość portalu: J napisał(a): > za kazdy wydzial 80zl, czyli np. na przyrodniczym mozesz skladac na biologie, > geografie i geologie za jedna cene A gdzie tak jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: na ile kierunkow? IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.05.06, 18:12 na UWr podobno ;) Odpowiedz Link Zgłoś