alexq1 09.05.06, 19:02 Zdaje biole i chemie na rozszerzonej ale niestety nie czuje zebym dobrze to napisala. wiec pomozcie mi wybrac jakies studia gdzie nie ma duzych wymagan ale maja byc zwiazane z biola i chemia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilek19 Re: Studia- ale jakie 09.05.06, 19:35 Mam identyczny dylemat jak Ty, takze mialem zamiar zalozyc post tego typu. No coz, na technologia zywnosci z tego co ludzie mowia nie jest trudno sie dostac. Jak jestes ambitniejsza to Weterynaria, Analityka i inne. W sumie ja Ci nie opomoge, fajnie by bylo gdyby kltos odpisal kto ma na ten temat jakas orientacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PoLdiNkA Re: Studia- ale jakie IP: *.stg.pl 09.05.06, 20:20 Czesc! mialam ten sam dylemat i chyba w chwili obecnej stawiam na pielegniarstwo:) jeszcze mi sie podobala farmacja i kosmetologia ale strasznie sie trudno tam dostac:( i uwaga PO ANALITYCE PRAWIE WCALE NIE MA PRACY. tak ogolnie to pielegniarstwo nie jest takie zle. Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś