swetty 12.05.06, 21:30 O co chodzi z tym podziałem na grupy? Czy to na każdym przedmiocie tak było? A czym różniły się arkusze - pojedynczymi zadaniami czy każdy arkusz był inny? W odpowiedziach na stronie cke jest tylko 1 wersja z rozwiązaniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emusia Re: ...Podział na grupy... 12.05.06, 22:26 grupy były tylko w językach. polegały na przemieszaniu odpowiedzi. czyli np. do tego samego pytnia odpowiedzi wyglądały: gr 1 odp A: xxxxxxxxxxxx odp B: yyyyyyyyyyyy odp C: zzzzzzzzzzzz a w drugiej grupie odp A: zzzzzzzzzzzzz odp B: xxxxxxxxxxxxx odp C: yyyyyyyyyyyyy W ten poprawna odpowiedz w 1 grupie to A, a w drugiej B. Wersja z rozwiązaniami jest niestety jedna (ci co strzelali, nie pamiętają w co strzelili i nie wiedzączy zdali :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
ewela19 Re: ...Podział na grupy... 12.05.06, 22:36 podział na grupy to polegało na zmianie pytan w pojedynczych zadaniach.. np. na angolu w jednym zadaniu na podstawie była na słuchanie ze konkurs organizowany jest przez 3 sponsorów wiec ja zaznaczyłam false... a inni mieli ze przez 2 i zaznaczyli true.. wiec kazdy ma racje ..... Odpowiedz Link Zgłoś