Dodaj do ulubionych

pielegniarstwo- trudno???

17.05.06, 23:11
czy trudno sie dostac na pielegnairstwo??
Obserwuj wątek
    • Gość: meneva Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:23
      nie trudno :) moja koleżanka dostała sie na to do wrocka, miała z bioli roz
      70pare % i z chemii 40pare. ale chcesz to studiowac? :/
      • Gość: alexq11 Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:27
        no chce i slyszlaam ze biora podsstawe
        • Gość: meneva Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:32
          no ja nie weim ile ona miaął z podst. ale na pewno jest łatwo sie dostac, bo
          ludzie nie chcą iść na pielegniarstwo///
          • Gość: kasia:) Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.comes.com.pl / *.cosmosnet.pl 18.05.06, 12:34
            Ja też się tam wybieram z tym, że z podst biologii mam ok 64 % a co do
            rozszerzonej to tak ok 36-42% może trochę więcej, zalezy jak mi policzą.
            Myslicie że mam szanse?
            • Gość: magduska Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.isiedlce.pl 18.05.06, 13:17
              hejka...ja tez sie wybieram na pielegniarstwo...tylko nie wiem czy sie
              dostane..z bioli bede miala tak oko ze 68%aa rozsz moze 56..nie wiem ...biora
              tam ustne pod uwage???
              • Gość: ;] Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 15:25
                helou.. no ja tak samo!
                a do jakich miast sie wybieracie??
                ja planuje Wrocław;];]
                • Gość: Inka Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 15:27
                  hej) to moze mi tez sie uda, ja mam z podstawy : 72% a rozszerzony tak okolo
                  66% pozdrowki
                  • Gość: aS Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 18.05.06, 16:34
                    na pielegniarstwo jest bardzo latwo sie dostac:)na AM Lublin próg to ok 66 pkt:)
                    • Gość: anka Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.nat.renicom.pl 18.05.06, 17:20
                      teraz sie to zmienia ten próg,nie radze iść na AM do Lublina na pielegniarstow
                      wybierajcie bardziej Wrocek i Gdańsk.Naprawde
                      • Gość: kasia:) Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.comes.com.pl / *.cosmosnet.pl 18.05.06, 19:43
                        Ja startuje na UM w Łodzi i jeszcze zastanawiam się pomiędzy Lublinem a
                        Poznaniem. Do Poznania biorą pod uwagę z tego co tam pisze podstawe z bioli i
                        podst z anglika( pisemny). A w Łodzi biologię podst a jak ktoś pisał rozsz to
                        liczą podwójnie. Nie wiem gdzie są największe szanse się dostać;/
          • Gość: sAS Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:09
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka