alexq1 17.05.06, 23:11 czy trudno sie dostac na pielegnairstwo?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meneva Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:23 nie trudno :) moja koleżanka dostała sie na to do wrocka, miała z bioli roz 70pare % i z chemii 40pare. ale chcesz to studiowac? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexq11 Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:27 no chce i slyszlaam ze biora podsstawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meneva Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:32 no ja nie weim ile ona miaął z podst. ale na pewno jest łatwo sie dostac, bo ludzie nie chcą iść na pielegniarstwo/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia:) Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.comes.com.pl / *.cosmosnet.pl 18.05.06, 12:34 Ja też się tam wybieram z tym, że z podst biologii mam ok 64 % a co do rozszerzonej to tak ok 36-42% może trochę więcej, zalezy jak mi policzą. Myslicie że mam szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magduska Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.isiedlce.pl 18.05.06, 13:17 hejka...ja tez sie wybieram na pielegniarstwo...tylko nie wiem czy sie dostane..z bioli bede miala tak oko ze 68%aa rozsz moze 56..nie wiem ...biora tam ustne pod uwage??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 15:25 helou.. no ja tak samo! a do jakich miast sie wybieracie?? ja planuje Wrocław;];] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 15:27 hej) to moze mi tez sie uda, ja mam z podstawy : 72% a rozszerzony tak okolo 66% pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aS Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 18.05.06, 16:34 na pielegniarstwo jest bardzo latwo sie dostac:)na AM Lublin próg to ok 66 pkt:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.nat.renicom.pl 18.05.06, 17:20 teraz sie to zmienia ten próg,nie radze iść na AM do Lublina na pielegniarstow wybierajcie bardziej Wrocek i Gdańsk.Naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia:) Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.comes.com.pl / *.cosmosnet.pl 18.05.06, 19:43 Ja startuje na UM w Łodzi i jeszcze zastanawiam się pomiędzy Lublinem a Poznaniem. Do Poznania biorą pod uwagę z tego co tam pisze podstawe z bioli i podst z anglika( pisemny). A w Łodzi biologię podst a jak ktoś pisał rozsz to liczą podwójnie. Nie wiem gdzie są największe szanse się dostać;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sAS Re: pielegniarstwo- trudno??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:09 Odpowiedz Link Zgłoś