Dodaj do ulubionych

motyw matki

23.05.06, 09:29
Miał ktoś z was taki temat? Jutro zdaje mature ustną i jestem słaba z
polaka;/ Dlatego jak ktoś miał taki temat to bardzo prosze, możecie napisać
pytania jakie zadawała wam komisja? Z góry dzięki z pomoc:)
Obserwuj wątek
    • Gość: longer163@wp.pl Re: motyw matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 11:45
      ema!ja mialem ten temat!mialem pytania 1 cechy idealnej matki!2 zinterpretuj cytat(mialem taki w pracy, to byla opinia jakegos czlenia z jakiegos opracowania-nie wiem dokladnie bo sam tego nie pisalem...:p 3 dlaczego dzieci sa niewdzieczne dla swych matek i dlaczego ciagle chca wiecej? zdalem na 16pkt... a uczylem sie tylko trzy dni po pare godz:) dzasz rade!!trzymam kciuki!!powodzenia...
      • Gość: majew163@wp.pl Re: motyw matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 11:47
        no i jeszcze pytali tak ogulnie!!czy jestem taki dla swojej matki...i wogule o obecne postawy macierzynskie...!to wszystko!!jeszcze raz powodzenia...:)
        • Gość: sandruskaaa Re: motyw matki IP: *.euro-net.pl 23.05.06, 11:52
          dzięki za informacje:)
          • Gość: asiek Re: motyw matki IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 23.05.06, 12:11
            witam ja równiez miałam ten temat rok temu :) pytania lajtowe 1.dlaczego
            wybrałam ten temat:D 2.ktore z wybranych kreacji matek jest mi najblizsza 3.
            która z wybranych kreacji matek jest najbliższa wspólczesnemu portretowi :D
            dostałam 20 pkt
          • Gość: majew163@wp.pl Re: motyw matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 18:00
            no i jak ci poszlo??
            • Gość: gosia Re: motyw matki IP: *.68.65.215.kutno65.tnp.pl 24.05.06, 19:03
              bennadziejne te pytania zadaja:|
            • Gość: sandruskaaa Re: motyw matki IP: *.euro-net.pl 24.05.06, 19:04
              dzięki, 18 pkt:) ciesze się baaardzo bo mocno sie bałam... pozdrawiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka