sandruskaaa 23.05.06, 09:29 Miał ktoś z was taki temat? Jutro zdaje mature ustną i jestem słaba z polaka;/ Dlatego jak ktoś miał taki temat to bardzo prosze, możecie napisać pytania jakie zadawała wam komisja? Z góry dzięki z pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: longer163@wp.pl Re: motyw matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 11:45 ema!ja mialem ten temat!mialem pytania 1 cechy idealnej matki!2 zinterpretuj cytat(mialem taki w pracy, to byla opinia jakegos czlenia z jakiegos opracowania-nie wiem dokladnie bo sam tego nie pisalem...:p 3 dlaczego dzieci sa niewdzieczne dla swych matek i dlaczego ciagle chca wiecej? zdalem na 16pkt... a uczylem sie tylko trzy dni po pare godz:) dzasz rade!!trzymam kciuki!!powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majew163@wp.pl Re: motyw matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 11:47 no i jeszcze pytali tak ogulnie!!czy jestem taki dla swojej matki...i wogule o obecne postawy macierzynskie...!to wszystko!!jeszcze raz powodzenia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandruskaaa Re: motyw matki IP: *.euro-net.pl 23.05.06, 11:52 dzięki za informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: motyw matki IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 23.05.06, 12:11 witam ja równiez miałam ten temat rok temu :) pytania lajtowe 1.dlaczego wybrałam ten temat:D 2.ktore z wybranych kreacji matek jest mi najblizsza 3. która z wybranych kreacji matek jest najbliższa wspólczesnemu portretowi :D dostałam 20 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majew163@wp.pl Re: motyw matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 18:00 no i jak ci poszlo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: motyw matki IP: *.68.65.215.kutno65.tnp.pl 24.05.06, 19:03 bennadziejne te pytania zadaja:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandruskaaa Re: motyw matki IP: *.euro-net.pl 24.05.06, 19:04 dzięki, 18 pkt:) ciesze się baaardzo bo mocno sie bałam... pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś