shaleya86 28.05.06, 14:24 moze ktos z Was sie wybiera na ten niezwykly kierunek??? :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krasnal Re: etnologia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 14:27 wos i gegre zdajesz? ciężko się tam dostać, cześć Odpowiedz Link Zgłoś
violatress Re: etnologia:) 28.05.06, 14:33 jeszcze nie wiem, skladam chyba awaryjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: etnologia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 16:05 ja też na UW :) Odpowiedz Link Zgłoś
sopcia Re: etnologia:) 28.05.06, 16:17 Hehe jak miło :) Jak chcesz wymienić opinie, napisz na sopcia@gazeta.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaleya86 Re: etnologia:) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.06, 10:55 tak pytam bo sama tam studiuje(wlasnie koncze pierwszy rok i jestem niezywkle zadowolona z kierunku) i się zastanawiam ilu w tym roku szaleńców i innych młodych idealistów się tam wybiera:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: etnologia:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 19:28 o...a ile trzeba bylo miec pkt zeby sie dostac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-))) Re: etnologia:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 10:28 oo.. ja też jestem zainteresowana :)) mogłabyś powiedzieć parę słów na temat tego kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaleya Re: etnologia:) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.06, 11:30 przepraszam za takie przerwy, ale rzadko teraz w domu bywam:( w zesłym roku próg był jakich dziwny i przeliczeniowy, ale chyba 70% rozszerzonej matury wystarczy( ja miałam 80 i 77 i byłam chyba 10 na liscie a przyjmuja koło 50 osób) a w razie czego- piszcie odwołania, z nich się strasznie dużo osób podostawało. a sam kierunek jest niezwykły naprawde polecam, ale chyba tylko dla pasjonatów, bo trzeba pierwszy rok jakos przybrnąć, który straszy m.in. takimi atrkakcjami jak hist społ gosp czy archeologia:) no i nie można sie wystrasznyć że każdy mówi że po etnologii nic nie można robic...:P pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helenka Re: etnologia:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:07 Z samą historią tam się nie dostanę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleshzemnie Re: etnologia:) IP: *.krj.com.pl / 80.51.131.* 18.07.06, 12:41 też składałam między innymi na etnologie na UŁ, to jest bardzo ciekawy kierunek, szkoda tylko, że dobrze płatną pracę ciężko znaleźć :( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś