alexq1 29.05.06, 11:19 Ile osob na 1 miejsce na ten kierunek?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maturzysta Re: technologia chem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 08:51 W tamtym roku na Poitechnike Krakowska było 1,7 na miejsce, a na AGH, na wydziale Inżynierii Materiałowej i Ceramiki było 1,1 na miejsce, a na wydziale Paliw i Energii było 1,2 osoby na miejsce. To jest dobry podobno kierunek, kurcze,szkoda, że obok matmy nie zdawałem chemii, pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexq Re: technologia chem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 09:43 ale wystarczy 1 przedmiot albo matma albo chemia. ja akurat zdawalam chemie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: technologia chem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 09:53 na agh na stówe wystarczy chemia sama, bo tam ci policza w takim razie 4 razy pkt z czemii (podstawa + rozszerzenie) + język(podstawa + rozszerzenie). A jakbys zdawał mmatme to tak samo by ci policzyli. Na Krakowskiej Politechnice sama chemia tez wystarczy tylko nie wiem jak tam liczą, ja własnie żałuje bo z tego co wiem to PK własnie trzeba było zdawac chemie na ten kierunek, a z matma nie biorą ale nie jestem tego na stówe pewien, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś