karolinaaa86 31.05.06, 14:45 hej, mam pytanie do tych ktorzy poprawiali w styczniu mature: czy dostawaliscie tylko 1 aneks czy rowniez odpis aneksu, jakas dodatkowa kopie itp... bo do normalnego swiadectwa dojrzalosci jest rowniez odpis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxy_gen_86 Re: aneksy 31.05.06, 15:36 Oczywiscie. Dostalismy aneks i odpis aneksu (czyli 2 sztuki). Nie martw sie. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
amlam Re: Nie??? Dziwne, ja dostalam. Powaznie! 01.06.06, 21:56 ja tez dostałem odpis aneksu jesli to kogoś interesuje :) wkurza mnie strasznie ze tyle trwa teraz czekane :/ (nie chodzi o stres czy coś w tym stylu tylko o to ze wziąłbym paiery zawiózł i koniec a nie teraz mam egzaminy potem niby tydzien wakacji i znowu: szkoła, uczelnia itd. :/) echh człowiek musi tak czasem na forum publicznym wyrzucić coś z siebie :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ana7777 Re: Nie??? Dziwne, ja dostalam. Powaznie! 01.06.06, 22:54 a ja nie. oke waw. Ktos dostal w waw? Odpowiedz Link Zgłoś
klops_miesny Re: Nie??? Dziwne, ja dostalam. Powaznie! 02.06.06, 09:58 waw = warszawa? :P bo ja tez z warszawy. Ale czy ten odpis to tylko w razie studiowania drugiego kierunku, czy jeszcze po cos? Odpowiedz Link Zgłoś
niznik Re: aneksy 16.06.06, 00:42 Wydaje mi się, że wszyscy taki odpis powinni otrzymać bez względu na OKE której podlegają. Powinnaś zgłosić się do szkoły i wyjaśnić sprawę. Sam podlegam pod OKE Warszawa i odpis mam. Odpowiedz Link Zgłoś
ana7777 Re: aneksy 16.06.06, 17:16 a wiec okewaw twierdzi ze nie wydala odpisow do aneksow a cke twierdzi ze byl obowiazek wydac. coz...ja nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
ana7777 Re: aneksy 06.07.06, 12:19 a wiec: oke ktore w piatek twierdzilo ze nie wydalo odpisow w poniedzialek juz mowilo ze wydalo je w lutym. oke zadzwonilo do mojej cudnej szkoly. okazalo sie ze moj odpis tam lezal od marca. ze szkoly zadzwonili do mnie z pretensjami o to ze najpierw nie zadzwonilam do nich. i to jest klamstwo. bylam po aneks, pytalam, przed matura dzwonilam pytalam czy NIc NOWEGO, w koncu oddawalam kalkulator, i w konu bylam tam 5 razy pisac mature. Czay to za malo? w koncu dostalam odpis. Odpowiedz Link Zgłoś