31.05.06, 14:45
hej, mam pytanie do tych ktorzy poprawiali w styczniu mature: czy
dostawaliscie tylko 1 aneks czy rowniez odpis aneksu, jakas dodatkowa kopie
itp... bo do normalnego swiadectwa dojrzalosci jest rowniez odpis.
Obserwuj wątek
    • oxy_gen_86 Re: aneksy 31.05.06, 15:36
      Oczywiscie. Dostalismy aneks i odpis aneksu (czyli 2 sztuki).
      Nie martw sie.

Pozdrawiam:)
      • klops_miesny Re: aneksy 31.05.06, 16:28
        a ja nie dostalam odpisu.. ej?
        • oxy_gen_86 Nie??? Dziwne, ja dostalam. Powaznie! 01.06.06, 10:26
          • amlam Re: Nie??? Dziwne, ja dostalam. Powaznie! 01.06.06, 21:56
            ja tez dostałem odpis aneksu jesli to kogoś interesuje :)
            wkurza mnie strasznie ze tyle trwa teraz czekane :/ (nie chodzi o stres czy coś w tym stylu tylko o to ze wziąłbym paiery zawiózł i koniec a nie teraz mam egzaminy potem niby tydzien wakacji i znowu: szkoła, uczelnia itd. :/)
            echh człowiek musi tak czasem na forum publicznym wyrzucić coś z siebie :)
            pzdr
            • ana7777 Re: Nie??? Dziwne, ja dostalam. Powaznie! 01.06.06, 22:54
              a ja nie. oke waw. Ktos dostal w waw?
              • klops_miesny Re: Nie??? Dziwne, ja dostalam. Powaznie! 02.06.06, 09:58
                waw = warszawa? :P bo ja tez z warszawy.
                Ale czy ten odpis to tylko w razie studiowania drugiego kierunku, czy jeszcze po
                cos?
    • niznik Re: aneksy 16.06.06, 00:42
      Wydaje mi się, że wszyscy taki odpis powinni otrzymać bez względu na OKE której podlegają. Powinnaś zgłosić się do szkoły i wyjaśnić sprawę. Sam podlegam pod OKE Warszawa i odpis mam.
    • ana7777 Re: aneksy 16.06.06, 17:16
      a wiec okewaw twierdzi ze nie wydala odpisow do aneksow a cke twierdzi ze byl
      obowiazek wydac. coz...ja nie mam
      • ana7777 Re: aneksy 06.07.06, 12:19
        a wiec: oke ktore w piatek twierdzilo ze nie wydalo odpisow w poniedzialek juz
        mowilo ze wydalo je w lutym. oke zadzwonilo do mojej cudnej szkoly. okazalo sie
        ze moj odpis tam lezal od marca. ze szkoly zadzwonili do mnie z pretensjami o
        to ze najpierw nie zadzwonilam do nich. i to jest klamstwo. bylam po aneks,
        pytalam, przed matura dzwonilam pytalam czy NIc NOWEGO, w koncu oddawalam
        kalkulator, i w konu bylam tam 5 razy pisac mature. Czay to za malo? w koncu
        dostalam odpis.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka