Dodaj do ulubionych

aaaaaa!!! wariuje...

18.06.06, 13:07
i im blizej wynikow tym bardziej sie denerwuje, maluje sobie przed oczami
coraz czarniejsze scenariusze i wmawiam sobie, ze wlasnie tak musi byc

a Wy? jak znosicie 2 miechy czekania na wyniki? bo mnie cholera ponosi, ze
polski i historia, czyli przedmioty ktore pisalam, sa juz sprawdzone, a do
wynikow jeszcze 3 tygodnie:/
Obserwuj wątek
    • oxy_gen_86 Re: aaaaaa!!! wariuje... 18.06.06, 13:27
      Kochana przede wszystkim s p o k o j n i e !!! :))

Nooo wlasnie jeszcze miesiac do wynikow wiec korzystaj z zycia:D a martwic sie
      bedziemy dzien "przed" i stojac w kolejce do sekretariatu;P
      Takie zamarwianie sie przed czasem nie wyjdzie Ci na dobre (a wiem cos o
      tym;P). Bo jak juz wszystcy wiedza ja urodzona panikara jestem :D

Ja (choc sama sobie sie sie dziwie!) znosze to ze spokojem. Na co dzien nie
      pamietam o tych wszystkich poprawach, czekaniu, studiach itede. Zyje sobie z
      dnia na dzien;P

NAwt jesli zaczelabym sie gorliwiej modlic, chozdzi 3 razy dziennie do
      kosciola... to i tak nic nie da!
      Co ma byc to bedzie (niebo znajde wszedzie;P....) i widocznie studia dzienne
      nie sa mi pisane! (ale to akurat mnie nie cieszy:()

I co najdziwniejsze.... tak w ogole to czuje sie tak jak bym miala juz
      indeks :D:D;P;P

Gorrace pozdrowienia przeslyam ;>

• gosioolek Re: aaaaaa!!! wariuje... 18.06.06, 16:51
        violatress...
        ja mam tak samo.marze o warszawie a jak mysle ze moge zostac tu kolejny rok to
        strasznie sie boje. teraz tylko mam wrazenie ze nie zrobiłam wszystkiego co
        mogłam...mimo ze zaliczyłam pierwszy rok na psychologii i poprawiłam w zimie
        mature z historii i niemca ale ta matma z majowej nie daje mi spac... takie
        głupie błędy a naprawde ja umiałam...ale to sie przeciez nie liczy;/ liczy sie
        wy7nik...
        • akne1 Re: aaaaaa!!! wariuje... 18.06.06, 20:00
          Seria pytań:
          Studiujesz psychologię?
          Gdzie?
          Dziennie? Wieczorowo? Zaocznie?
          Czemu poprawiasz maturę?
    • ana7777 Re: aaaaaa!!! wariuje... 18.06.06, 19:18
      dobrze was rozumiem. ostatni przedmiot pisalam miesiac temu a tu jeszcze 23 dni
      czekania...prawde mowiac mam dosc.
    • akne1 Re: aaaaaa!!! wariuje... 18.06.06, 20:02
      Mam tak samo.
      Jeszcze tydzień wcześniej byłam spokojna. A teraz - teraz wszelkie szczęście świata przeznaczone dla mnie uzależniam od tej matury i od tego czy będę we Wrocławiu czy nie. A jak nie matura to jedynie taki malutki cud jest mi w stanie pomóc. Eeech ;(
    • gosioolek Re: aaaaaa!!! wariuje... 18.06.06, 21:56
      kuurcze. naprawde sie boje. myslalm ze to inaczej bedzie. przeciez jestem juz na
      studiach... ale tak sie boej:( poza tym te wakacje miały byc takiepiekne po
      sesji miałam jezdzic na rowerze pojechac nad jezioro bawic sie i cieszy sie
      latem a tu noge złamałam 4 tygodnie temu i niezle sobie kostke skopałam i teraz
      jeszcze miesiac gipsu a pozniej prawie wszytsko co przyjemne zakazane. skakanie
      tanczenie jazda na rowerze... eh:( jestem taka strasznie zawiedziona. od dwoch
      lat nic prawie mi sie nie udaje. moze ta rekrutacja odwróci passe;/?
      • violatress Re: aaaaaa!!! wariuje... 18.06.06, 23:48
        Gosioolek -> rehabilitaja po zlamanej nodze chyba nie jest taka straszna,
        przynajmniej sobie wypoczniesz "nieaktywnie" - to tez niezly relaks, wbrew
        pozorom, tak sobie lezec i nic nie robic - ja lubie:)
    • violatress Re: aaaaaa!!! wariuje... 18.06.06, 23:50
      pomyslec, ze rok temu prawie mielismy juz wyniki! mam ochote wypruc komus flaki
      z powodu tego, ze tak sie to wszystko przedluza :/ i chyba nie tylko ja. Mialo
      byc tak pieknie :(
      • akne1 Re: aaaaaa!!! wariuje... 19.06.06, 12:05
        Wczoraj doszłam do wniosku, że niby nie mogę się doczekać na wyniki, a... teraz ja już wcale ich nie chce. Bo jak je dostanę to już będę wiedziała, że jest źle (lub jakimś cudem ok). I wtedy już nawet nadziei nie będzie można mieć...
        • oxy_gen_86 Re: aaaaaa!!! wariuje... 19.06.06, 12:35
          Noooo dziewczyny!!! To ja zawsze byalm od schizowania i "czarnych mysli". Co z
          Wami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka