Dodaj do ulubionych

jedna wielka sciema!! AM

26.06.06, 19:42
Eh dowiedzialam sie dzisiaj, ze w tym roku na PAM w Szczecinie nie będzie kierunku: ratownictwo medyczne,
bardzo się zdenerwowałam poniewaz na stronie owej uczelni wyraznie jest napisane:

„Pomorska Akademia Medyczna w Szczecinie przeprowadza rekrutację na I rok studiów w roku akademickim 2006/2007 na studia na
Wydziale Nauk o Zdrowiu:
- studia stacjonarne pierwszego stopnia (pielęgniarstwo, położnictwo, ratownictwo medyczne)

Kandydaci ubiegający się o przyjęcie na studia pierwszego stopnia stacjonarne
o specjalności ratownictwo medyczne w roku akademickim 2006/2007, będą przyjmowani na różnych zasadach w zależności od tego, w
jakim systemie zdawali egzamin maturalny.”

Dlaczego tak waznej wiadomości nie ma na tej stronie? Czy chodzi o to aby „zebrac” jak najwięcej pieniędzy? Bo
przeciez osoby które wplaca oplate rekrutacyjna i dopiero pozniej dowiedza się ze takiego kierunku nie będzie pieniędzy nie
odzyskaja! Ja na szczescie do tych osob nie naleze, ale zapewne jest ich wiele, ponieważ nie każdy ma możliwość osobiście
odwiedzic uczelnie.

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: rubisco Re: jedna wielka sciema!! AM IP: *.chello.pl 26.06.06, 19:46
      mysle ze ludzie sie na to nie nabiora kochanie...nice try!!!
      • diabeleczka87 Re: jedna wielka sciema!! AM 26.06.06, 19:59
        > mysle ze ludzie sie na to nie nabiora kochanie...nice try!!!

Ale o co ci chodzi? po prostu pisze co sie dowiedzialam.
    • Gość: :) Re: jedna wielka sciema!! AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:52
      kto ci powiedział, ze nie ma ratownictwa?
      masz koszmary?
      a moze postepujaca schizofrenia?
      • diabeleczka87 Re: jedna wielka sciema!! AM 26.06.06, 19:57
        wiem bo bylam zaniesc papiery no i dowiedzialam sie, ze ratownictwo bedzie dopiero za rok! Bez sensu to wszystko bo nawet nie bralam tego pod uwage:(
    • Gość: :) Re: jedna wielka sciema!! AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:08
      www.pam.szczecin.pl/index.php?cid=390&unroll=390
      Faktycznie, zwracam honor!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka