Dodaj do ulubionych

patyczek=mały patyczek

29.06.06, 22:51
To straszna podszywaczka. Uwielbia sie podszywac pod inne nicki. Mysli ze
nikt tego nie zauwazy.
uwazajcie na nia.
Z pewnoscia załozy temat o mnie, bo to osoba msciwa. Nie potrafi sie przyznac
do błedu, mysli ze tylko ona ma racje. Kłóci sie z kazdym kto powie inaczej
niz ona tego oczekuje. Ta osoba jest zdolna do wszystkiego.
Obserwuj wątek
    • maly-patyczek litości!! 29.06.06, 22:59
      :)
      nie zrobie
      az tak zalosna nie jestem
      • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:01
        Załozyłem to forum aby nie zasmiecac innych, wiec to nie ja jestem załosny.
        Choc wiem ze Ty i tak bedziesz sie kłócic gdzie popadnie!
        • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:04
          raczej watek a nie forum
          ja ide spac
          • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:05
            Interpretuj to jak chcesz.
            Idz moze jutro bedziesz miała lepszy humor. Dzis przeszłas sama siebie.
            • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:07
              jak się kłócisz to jesteś w swoim żywiole??

jutro od rana mam syżur w hospicjum
              wiec pewnie będę popołudniu

lepiej napisz do mnie na gg
              • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:08
                Kłotnia to Twoj zywioł. Przeciez Ty sie kłócisz z kazdym, a ja tylko z Toba.
                Idz i nie wracaj
                Pa.
                • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:10
                  tak bo ty uważasz, że każdy kto stanie po mojej stronie to jestem ja
                  • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:10
                    Zegnaj kłotliwa panienko.
                    • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:12
                      żegnaj kłotliwy mężczyzno do towarzystwa
                      • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:14
                        Zegnaj.

ps. pokazałas swoje IQ (czyt. granice 70), jedyne co potrafisz to odtwarzac.
                        Pozdrawiam.
                        • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:15
                          widzisz inteligencji emocjonalnej nie da sie zmiezyc za pomoca IQ
                          powiniens to wiedziec

papapa
                          • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:17
                            "widzisz inteligencji emocjonalnej nie da sie zmiezyc za pomoca IQ
                            > powiniens to wiedziec"

Nie pisze o inteligencji emocjonalnej ale ogolnej:)
                            Poza tym inteligencji społecznej tez nie masz wykształconej:)

a Ty panienko znasz tylko pojecie inteligencji emocjonalnej? smieszne.
                            • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:22
                              znam a ja mowie o typie ktorego nie da sdie zmiezyc za pomoca IQ
                              • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:24
                                Ja pisałem o ogolnym IQ mierzonym za pomoca Skali Inteligencji Wechslera. Poza
                                tym jak pisze ze IQ wynosi np 70 , to chyba logiczne ze pisze o czyms co da sie
                                zmierzyc, nie?
                                • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:25
                                  ale sa typy inteligencji gdzie nie da sie tgo zmierzyc
                                  sa chyba 2 typy gdzie sie to mierzy
                                  • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:26
                                    Panienko, ja pisze i inteligencji ogolnej mierzonej SKALA INTELIGENCJI
                                    WECHSLERA. czytaj uwaznie, prosze, bo nie mam siły juz Ci tłumaczyc.
                                    • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:29
                                      Dlatego współcześnie termin "inteligencja" stosuje się szerzej i wyróżnia takie
                                      jej typy jak:

* inteligencja kognitywna (albo abstrakcyjna) - sprowadza się do sprawności
                                      umysłowych, czyli umiejętności analizowania i syntezy danych które da się
                                      zawrzeć w formie znaków. Obejmuje ona zdolność kojarzenia faktów,
                                      przeprowadzania operacji prostych przekształceń językowych, dokonywania obliczeń
                                      liczbowych i prostych symbolicznych. Inteligencję tę można mierzyć za pomocą
                                      specjalnych testów.
                                      * inteligencja werbalna - zdolność formułowania wypowiedzi, szybkiego i
                                      adekwatnego znajdowania słów, dobrego rozumienia tekstu wypowiadanego lub
                                      pisanego. Bardzo wysoką inteligencją werbalną charakteryzują się na przykład
                                      poeci, potrafiący improwizować wiersze.
                                      * inteligencja emocjonalna - polega przede wszystkim na umiejętności
                                      radzenia sobie ze swoimi emocjami, nazywania ich oraz zauważania i wpływania na
                                      emocje innych. Wiążą się z nią takie umiejętności umysłowe jak empatia i
                                      asertywność.
                                      * inteligencja społeczna - pokrewna inteligencji emocjonalnej zdolność
                                      przystosowania się i wpływania na środowisko społeczne człowieka.
                                      * inteligencja twórcza - czyli zdolność do generowania nowych pojęć lub ich
                                      nieoczekiwanych połączeń. Inteligencji twórczej nie da się mierzyć, nie ulega
                                      jednak wątpliwości, że ludzie posiadają różny jej poziom.
                                      • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:30
                                        A skad to wziełas? A gdzie inteligencje wielorakie? Gdzie inteligencja
                                        praktyczna?
                                        • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:31
                                          Iloraz inteligencji - (IQ - od Intelligence quotient) to wartość liczbowa testu
                                          psychometrycznego, którego celem jest pomiar inteligencji kognitywnej - czyli
                                          polegającej na umiejętności kojarzenia informacji i operacji na symbolach.

Wartość ta nie jest absolutną miarą inteligencji, lecz ma zawsze charakter
                                          relatywny. (patrz test inteligencji)

Wartość IQ jest często traktowana jako obiektywna miara. Jednak ze względu na
                                          to, że inteligencję jest trudno precyzyjnie zdefiniować istnieją liczne
                                          kontrowersje na temat tego, co właściwie mierzą testy IQ (i czy rzeczywiście
                                          mierzą jakąś obiektywną wartość).
                                          • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:32
                                            DZiecko po co mi to piszesz, przeciez ja to wiem. Wolałbym wiedziec na jakich
                                            ksiazkach bazujesz?
                                            • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:34
                                              chyba raczej nie wiedziales
                                              • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:34
                                                Wiem, ale chce wiedziec z czego korzystasz?
                                          • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:33
                                            Iloraz inteligencji, tradycyjnie- wiek umysłowy/ wiek życia* 100.
                                        • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:33
                                          Krytyka testów IQ

Wielu psychologów uważa, że wszelkie testy psychometryczne dają zafałszowany i
                                          nadmiernie uproszczony obraz umiejętności umysłowych i emocjonalnych ludzi,
                                          sztucznie ich selekcjonując na „lepszych” i „gorszych”. Np.: w książce The
                                          Mismeasure of Man profesor Stephen Jay Gould poddał druzgocącej krytyce podstawy
                                          naukowe testów psychometrycznych i dowodził, że są one wręcz rodzajem „rasizmu
                                          naukowego”, zwłaszcza, jeśli są stosowane, aby udowodnić „wyższość” jakiejś
                                          grupy społecznej nad innymi (np.: wyższość mężczyzn nad kobietami, czy „rasy
                                          białej” nad „czarną”). (zob. norma (psychologia)). Z podobnych powodów w ZSRR od
                                          1936 stosowanie testów było zakazane.

Jakkolwiek same testy IQ są ciągle zagadnieniem bardzo kontrowersyjnym z
                                          naukowego i społecznego punktu widzenia, są one wciąż dość szeroko stosowane w
                                          badaniach psychologicznych i socjologicznych, głównie z braku innych, lepszych
                                          narzędzi pomiarowych. Naukowcy stosujący je do badań mają zwykle świadomość ich
                                          braków, natomiast inni ludzie mają często tendencję do przeceniania uzyskiwanych
                                          dzięki nim wyników.
                                          • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:34
                                            Faktycznie jestes chora. Ja sobie z google tez moge wklejac. Wolałbym abys
                                            zaczeła byc tworcza a nie ciagle odtworcza.
                                    • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:29
                                      * często inteligencja taka jest bardzo trudna do zmierzenia
                                      * istniejące testy zawsze wykazują korelację od dość dużej do bardzo dużej z
                                      wynikami standardowych testów na inteligencję
                                    • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:30
                                      Są to zdolności odmienne od inteligencji poznawczej, czyli umiejętności czysto
                                      intelektualnych, mierzonych ilorazem inteligencji, ale je uzupełniające. Na
                                      inteligencję emocjonalną składają się podstawowe kompetencje emocjonalne i
                                      społeczne.
                          • Gość: muchomor Re: litości!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:20
                            patyczku, nie dyskutuj z ta osoba, bo chyba nie ma sensu. nie wiadomo kto sie
                            tak naprawde ukrywa tam po drugiej stronie monitora. najwyraźniej jakis psychol,
                            skoro caly dzien upłynął mu na kłótniach. idź lepiej spać i nie denerwuj się, bo
                            złość piękności szkodzi =) jakiś debil cię osaczył, a ty się niepotrzebnie
                            dajesz prowokować. w sumie żałuję,że pisałem w tamtym wątku, ale wszystko
                            traktowałem z humorem, bo nie wiedziałem,że dojdzie aż do takiego czegoś. śpij
                            smacznie i nie przejmuj się. pozdrawiam.
                            • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:21
                              och jak pan szybko zmienia postawe...ciekawy przypadek.
                            • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:24
                              dziekuje bardzo

ja tez to traktowalam jako zabawe
                              jutro powinno to wszystko zniknac

slodkich snow :)
                              3maj sie i powodzenia podczas rekrutacji
                              • Gość: muchomor Re: litości!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:37
                                tobie też powodzenia na rekrutacji =)

aha i jeszcze jedno, co do nas to: kto sie czubi ten się lubi (a kali to czub
                                =PP a to 41 przy nicku sugeruje jego wiek i zwroty typu 'dziecko' równiez. jest
                                to osoba co najmniej podjerzana i wątpię,że studiuje na AM, bo niby jaki student
                                chciałby czytać tutejsze wątki. zresztą nieważne. śpij smacznie patyczku.
                                • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:39
                                  już niejedno czytałam na tym forum :)

też się zastanawiałam co student robi na forum o maturze

pozdrawiam serdecznie :)
                                  • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:41
                                    ooo patyczek sie podniecił, bo jakis tam muchomor teraz broni patyka....haha.
                                    • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:41
                                      litości

dobranoc
                                      • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:42
                                        Wołaj do Boga aby troche rozumku Ci zesłał.
                                        • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:44
                                          kali41 napisał:

> Wołaj do Boga aby troche rozumku Ci zesłał.

jesteś katolikiem?? takich rzeczy sie nie pisze
                                          miej szacunek chociaż do Niego
                                          • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:45
                                            Nie ma to nic wspolnego z wyznaniem.
                                            Wołaj, wołaj!
                                            • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:46
                                              1. to jest grzech :P
                                              2. nie masz zadnych autorytetów??
                                              • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:47
                                                1.grzech? a kto Ci tak powiedział? ksiadz na religii?
                                                2. mam
                                                • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:48
                                                  sumienie

to już zaszło zadaleko
                                                  • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:49
                                                    "sumienie"
                                                    tez mam

" to już zaszło zadaleko"
                                                    za daleko to zaszło gdyz zaczałem z Toba gadac. poza tym, tak na marginesie..za
                                                    daleko (czyt. pisze sie oddzielnie)
                                                  • muchomor19 Re: litości!! 29.06.06, 23:50
                                                    patyczku idź już spać, nie daj się prowokować, naprawdę szkoda twoich nerwów.
                                                  • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:51
                                                    Idz TY, bo zanudzasz.
                                  • Gość: muchomor Re: litości!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:42
                                    a kali się tak wkurzył,że aż literówke zrobił :DDD
                                    i wiesz patyczku, jakże mi przykro,że napisał,że ze mna nie gada. czyżbym ja do
                                    niego coś mówił?
                                    • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:44
                                      Muchomorze, wiec nie pisz na moj temat. Moze Ty jestes tego pokroju co patyk i
                                      nie jest dla ciebie logiczne ze jak ktos Cie obraza to automatycznie zaczynasz
                                      sie bronic. No tak...to wasze IQ...
                                      • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:45
                                        to twoje IQ
                                        • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:46
                                          Moje jest w normie...:)a nawet powyzej normy:)
                                        • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:46
                                          Normy...powyzej przecietnej, bo Wy macie norme;0
                                    • maly-patyczek Re: litości!! 29.06.06, 23:44
                                      ja już nie karmię trolla
                                      • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:45
                                        Wiec musisz przestac jesc. Sama jestes trollem.
                                • kali41 Re: litości!! 29.06.06, 23:40
                                  muchomorze, gratulacje...
                                  41 przy nicku nic nie sugeruje, nie było wolnego kali, wiec miałem do wyboru
                                  kali 41, 51, 61. Wziałem pierwsze z brzegu.
                                  A to czy watpisz czy studiuje czy nie, nie mj problem.
                                  To samo pisałes patykowi, wiec jutro moze sie zmienic twoja postawa. Nie licze
                                  sie ze zdaniem fałszywych ludzi.
                                  Zegnaj. Z Toba nie gadam.
    • kali41 Re: patyczek=mały patyczek 29.06.06, 23:25
      oo patyczek zadowolony, bo ktos przeszedł na jej strone...ehm, załosne, a
      wczesniej go wyzywała...oboje sa siebie warci.
    • kali41 Re: patyczek=mały patyczek 29.06.06, 23:36
      Poza tym pojecie inteligencji jest rozumiane na bardzo rozny sposob w
      zaleznosci od autora, jak wiekszosc rzeczy w psychologii.
      • maly-patyczek Re: patyczek=mały patyczek 29.06.06, 23:37
        podobno studiujesz medycyne a nie psychologie :)
        • kali41 Re: patyczek=mały patyczek 29.06.06, 23:38
          Ale takie rzeczy sie wie. Czekam z czego korzystałas przepisujac to wszystko.
          • maly-patyczek Re: patyczek=mały patyczek 29.06.06, 23:40
            kopiując

poszukaj sobie to banalne
            • kali41 Re: patyczek=mały patyczek 29.06.06, 23:41
              wiec nie pisz czegos czego nie wiesz.
              • maly-patyczek Re: patyczek=mały patyczek 29.06.06, 23:42
                marna prowokacja
                dobranoc
                • kali41 Re: patyczek=mały patyczek 29.06.06, 23:43
                  A to była prowokacja?
                  • maly-patyczek Re: patyczek=mały patyczek 29.06.06, 23:50
                    ależ skąd
                    to były życzenia wielkanocne
                    • kali41 Re: patyczek=mały patyczek 29.06.06, 23:52
                      Z mojej strony nie była to prowokacja...odbierasz to w taki sposob jak chcesz.
                      A zyczenia wielkanocne? hmm...lepiej z okazji Bozego Narodzenia, bo sa szybciej.
    • kali41 patyczek odpowiadaj 29.06.06, 23:37
      A nie teraz szukasz a google jakie sa ksiazki psychologiczne...
      • maly-patyczek Re: patyczek odpowiadaj 29.06.06, 23:38
        znalezienie tego w necie jest banalne

i jako osoba z wysokim IQ powinienes sobie poradzic
        • kali41 Re: patyczek odpowiadaj 29.06.06, 23:42
          Myslałem ze skoro uwazasz sie za tak madra osobe, to zaczniesz pisac od siebie,
          ale chyba to co pisałem odnosnie Twojego IQ jest prawdziwe. Odtwarzasz jedynie,
          sama nic nie potrafisz.
          • maly-patyczek Re: patyczek odpowiadaj 29.06.06, 23:49
            przynajmniej umiem wyszukać potrzebne mi informacje

ja już naprawde ide
            • kali41 Re: patyczek odpowiadaj 29.06.06, 23:50
              Tak to umiesz; ODTWARZAC, jedynie to nic wiecej.
    • kali41 Prosze o zamkniecie 29.06.06, 23:56
      Prosze o zamkniecie tego watku. Dla mnie sprawa jest zakonczona. Dziekuje.
      • maly-patyczek Re: Prosze o zamkniecie 30.06.06, 04:58
        ciebie moge zamknąć :P
        • kali41 Re: Prosze o zamkniecie 30.06.06, 10:49
          Odbij dziewczyno, bo widze ze szukasz zaczepki. Uwielbiasz sie kłócic.
          Pa.
          • Gość: patyczek Re: Prosze o zamkniecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:38
            teraz twoja wypowiedz zwaliła mnie z nóg
            • kali41 Re: Prosze o zamkniecie 30.06.06, 12:41
              Super.
    • Gość: ,. Co z tego wynika? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:33
      Będzie z was idealna para :)
      • Gość: patyczek Re: Co z tego wynika? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:36
        chociaz ty sie zlituj

co z tymi adminkami??
        • kali41 Re: Co z tego wynika? 30.06.06, 14:40
          Dobra patyku skoncz. Przestan w ogole tu pisac, zagladac...itp.
          Pa.
          • Gość: filo Re: Co z tego wynika? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:03
            Fascynujący wątek:D A już tym bardziej liczba wypowiedzi, hehe:p
            • Gość: patyczek Re: Co z tego wynika? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:13
              no cóz dwa debile :)
          • Gość: patyczek Re: Co z tego wynika? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:14
            bo co??
            zbijsz mnie??
            • kali41 Re: Co z tego wynika? 30.06.06, 21:42
              Żegnam Cie.
              • Gość: patyczek Re: Co z tego wynika? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:27
                a ić :)
                • kali41 Re: Co z tego wynika? 30.06.06, 22:44
                  Żegnaj.Pa.

ps. Nie szukaj zaczepki, nie komentuj wszystkiego.
                  Pa/
                  • Gość: patyczek Re: Co z tego wynika? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:38
                    pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka