Dodaj do ulubionych

Psychologia UAM - wasze wyniki matury

11.07.06, 18:47
Kandydaci na psychologie na UAM wpisujcie swoje wyniki (najlepiej od razu
wyliczona srednia z calej matury,sumujac wszytkie poziomy i dzielac przez
ilosc zdawanych przedmiotow) Bedzie nam łatwiej ocenic swoje szanse ( np.nie
robic sobie niepotrzebnie nadziei:) bo oficjalne listy przyjetych dopiero w
pierwszej polowie sierpnia :/

Moje wyniki
średnia z całej matury 83,75%
polski 83%/78% (podst./rozsz.)
angol 96/83
biola 86/84
chemia 88/72
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Psychologia UAM - wasze wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 19:02
      Na forum psychologii admin jakiś czas temu napisał, że średnia będzie brana pod
      uwagę z tego poziomu, który wypadł lepiej. Zatem chyba źle to obliczyłaś -
      jeśli te słowa się sprawdzą, wynik będziesz mieć lepszy :)
      • Gość: serialny Re: Psychologia UAM - wasze wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 19:04
        ejj kolgeo "ja" podaj link do tego forum...co za sciema!!!
    • Gość: arku Re: Psychologia UAM - wasze wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 19:03
      75,5...sa szanse??
    • psyche333 Re: Psychologia UAM - wasze wyniki matury 11.07.06, 19:18
      byłam w dziekanacie i pytalam sie o zasady liczenia tej sredniej z matury-
      wszytkie poziomy sa tak samo wazne i nie ma czegos takiego jak wliczanie tylko
      tych lepszych wynikow do sredniej,niestety. wiec nawet jesli ktos tak pisal na
      forum to mysle ze informacje z dziekanatu sa bardziej wiarygodne:)
      • Gość: monia Re: Psychologia UAM - wasze wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:41
        ejj..na uam biora tez ustne???bo ja nie wiem;/ile macie:)a roz i podstawa
        liczone tak samo??
    • Gość: mystic Re: Psychologia UAM - wasze wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:55
      moja srednia 76 % ,zobaczymy..
    • Gość: Aga Re: Psychologia UAM - wasze wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 23:02
      Poczekajcie na staromaturzystów. Za szybko ustalacie progi, i to na dodatek
      sami!
    • Gość: karol Re: Psychologia UAM - wasze wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:47
      pol 80 i 70, ang 92 i 85, hista 87 i 79,wos 90
      • Gość: esnorquita Re: Psychologia UAM - wasze wyniki matury IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:12
        Moja średnia to 84,8.. Wyników nie podaję, powiem tylko, że z jednego poziomu
        miałam 40(sic!)%, normalnie mi wstyd.. Nadrobiłam na szczęście resztą koło 100 i
        może to mnie uratuje.. Liczę na to! I to prawda, że liczą wszystkie poziomy
        (trochę nie na rękę tym, którzy ambitnie zdawali na rozszerzeniu - zwykle tu są
        niższe wyniki; komisja nie pomyślała i zamiast być nagrodzeni, tracimy na tym).
        Pozdrawiam:)
    • Gość: Hanka Re: Psychologia UAM - wasze wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:17
      Korzystajac z okazji kilka pytan do kandydatow na psycho uam:
      -->gdzies znalazlam taka wielka tabele ktora mowila ze na psycho liczy sie
      srednia wazona (mnozy rozne poziomy i przedmioty przez rozne
      wspolczynniki),teraz jednak nigdzie tego nie widze,wiec czy chdzi o zwykla
      srednia przedmiotow ktore sie zdawalo?
      -->czy wpisujemy przedmioty w punkcie 12. ("Do postepowania kwalifikacyjnego
      wybieram przedmioty...)? Jako ze kaza wpisywac "kiedy ma sie wybor"?
      -->dla pewnosci-do 17.07 skladamy WSZYSTKIE papiery (odpis,orzeczenie lek itd)?
      I czy musimy osobiscie...?

Gdyby ktos mila pewne info na ten temat to bede wdzieczna za rozwianie moich
      watpliwosci,lepiej na zimne dmuchac niz sie nie dostac z powodu bledow
      proceduralnych ;)

Moja srednia ok 84%,jezeli liczona tym prostszym sposobem :)
      • Gość: Aga Re: Psychologia UAM - wasze wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:08
        Dodajesz wszystkie przedmioty i dzielisz przez liczbe arkuszy np.
        polski podst 60% i rozsz 70%, biologia 66% i 78% angielski 80% i 96%, czyli 60+
        70+ 66+ 78+ 80+ 96/ 6 = wychodzi wynik jaki uzyskałas.

Do 17.07 musisz złozyc podanie, dowod wpłaty i wyniki maturalne, natomiast cała
        reszta jak orzeczenie i zdjecia przynosisz wtedy kiedy sie dostaniesz(nie wiem
        czy Wy naprawde nie potraficie czytac?)
    • Gość: page Re: Psychologia UAM - wasze wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:17
      jestem zirytowana okrutnie
      wzielam sobie dla zabawy tak o.. historie sztuki na maturze. napisalam ja na 61
      i 66 co i tak bylo dla mnie wielkim zaskoczeniem ;p ale teraz okazuje sie ze
      zaniza mi ona srednia w tej kretynskiej rekrutacji na UAM... no ale na gdanski
      sie chociaz dostane ;]

moje wyniki:
      polski 77 60
      niemiecki 100 100
      matma 94 84
      historia 88 82
      sztuka 61 66

moja srednia:
      81,2
      dla jeszcze wiekszej samoirytacji policzylam sobie srednia bez hisotrii sztuki:
      85,62

;/
      • Gość: Jolka Re: Psychologia UAM - wasze wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:32
        Idz na gdanski, na UAM jest okropnie. Nie warto.
        • Gość: krew Re: Psychologia UAM - wasze wyniki matury IP: *.icpnet.pl 13.07.06, 18:20
          dlaczego jest okropnie?
    • leonidas1987 Re: Psychologia UAM - wasze wyniki matury 14.07.06, 16:30
      n
    • Gość: lolo Re: Psychologia UAM - wasze wyniki matury IP: *.uninet.net.pl / *.unipol.net.pl 14.07.06, 18:46
      kurde aby się dostać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka