malutkaa5 16.07.06, 18:59 Mam pytanie, a mianowicie na jakiej zasadzie odbywa sie druga rekrutacja? Osoby, które nieodstaly sie na studia musza pisac odwołania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Linijka Re: Druga rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:00 Automatycznie osoba spod kreski wskakuje na miejsce niezainteresowanej osoby znad kreski. Bez odwołania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, Re: Druga rekrutacja IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:14 Linijko wszędzie tak jest? Czy tylko na niektórych uczelniach. Ciągle słyszę to magiczne słowo 'odwołanie' a nigdzie nic nie ma na uczelniach jak je napisać:) proszę nas uświadomić, jeśli ktoś wie co to jest tak w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linijka Re: Druga rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:21 Jak pisze o drugiej rekrutacji to bez odwołań. Jak o niej nie pisze i jest 1 lista przyjętych to piszesz odwołanie. Najlepiej zadzwoń jutro do uczelni, która Cię interesuje. Gdzie skłądasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Odwołanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.06, 19:46 No właśnie... Ja na przykład składam na UW i słyszałam, że sporo osób dostało się właśnie "z odwołania". Przecież niektórzy ludzie którzy sie dostali na UW i złożyli swoje dokumenty na przykład nagle zmieniają uczelnie i wycofują papiery. Może się to zdarzyć nawet we wrześniu! Myślałam, ze takie odwołanie to sygnał dla uczelni, że jest się wciąż zainteresowanym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka* Re: Odwołanie IP: *.bochnia.pl 17.07.06, 17:39 To jak w końcu z tymi odwolaniami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Odwołanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:55 co do odwolan to o ile sie orientuje pisanie go ma sens gdy np. znalezlismy sie na liscie rezerwowej na miejscu np.20. a nie 150. ale jaka jest cala procedura odwolania i co w nim zawrzec..hm..tego dokladnie nie wiem...jesli ktos wie niech napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
karla25487 Re: Odwołanie 18.07.06, 12:11 mylicie odwolanie z listami rezerowymi..z rezerwowych wskakujesz automtycznie na miejsce kogos kto zrezygnowal ze studiowania tego kierunku..donosisz papiery i juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Druga rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:13 na CM UJ nie pisze sie odwołań, tylko wyciągają ludzi "spod kreski"... to tak jakby ktoś był zainteresowany;) pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meneva Re: Druga rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:38 odwołania pisze się wtedy, jak listy są juz ZAMKNIĘTE, czyli po zakończeniu rekrutacji. nie mylić z listami rezerwowymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mass a UJ ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:44 a czy ktos oreintuje sie moze jak jest na ujocie (ale nie na cm) ?? skladalam tam i na prawo i na administracje, zakladajac teoretycznie ze dostane sie na admin. od razu ale na prawko nie, to co ja wtedy zrobie? osoby z "odwolan" doatja sie dopiero wtedy kiedy minie termin przynoszenia dokumentow przez tych ktorzy sie zakwalifikowali od razu i chca tam studiowac.nie zrezygnuje z admin. bo nie wiem czy dostane sie z odwolania na prawo...nie zloze dokumentow na admin. bo nie bede wiedziec czy moze mam jednak sznase na to prawo... czy moze ktos wie jak to dokladnie jest czy moze ja cos mi sie uroiło w glowie od tych upałow juz? Odpowiedz Link Zgłoś