Dodaj do ulubionych

Druga rekrutacja

16.07.06, 18:59
Mam pytanie, a mianowicie na jakiej zasadzie odbywa sie druga rekrutacja?
Osoby, które nieodstaly sie na studia musza pisac odwołania?
Obserwuj wątek
    • Gość: Linijka Re: Druga rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:00
      Automatycznie osoba spod kreski wskakuje na miejsce niezainteresowanej osoby
      znad kreski. Bez odwołania.
      • Gość: ,,, Re: Druga rekrutacja IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:14
        Linijko wszędzie tak jest? Czy tylko na niektórych uczelniach. Ciągle słyszę to
        magiczne słowo 'odwołanie' a nigdzie nic nie ma na uczelniach jak je napisać:)
        proszę nas uświadomić, jeśli ktoś wie co to jest tak w ogóle.
        • Gość: Linijka Re: Druga rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:21
          Jak pisze o drugiej rekrutacji to bez odwołań. Jak o niej nie pisze i jest 1
          lista przyjętych to piszesz odwołanie.
          Najlepiej zadzwoń jutro do uczelni, która Cię interesuje.
          Gdzie skłądasz?
          • Gość: Olka Odwołanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.06, 19:46
            No właśnie... Ja na przykład składam na UW i słyszałam, że sporo osób dostało
            się właśnie "z odwołania". Przecież niektórzy ludzie którzy sie dostali na UW i
            złożyli swoje dokumenty na przykład nagle zmieniają uczelnie i wycofują
            papiery. Może się to zdarzyć nawet we wrześniu! Myślałam, ze takie odwołanie to
            sygnał dla uczelni, że jest się wciąż zainteresowanym :)
            • Gość: Malutka* Re: Odwołanie IP: *.bochnia.pl 17.07.06, 17:39
              To jak w końcu z tymi odwolaniami??
              • Gość: Monika Re: Odwołanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:55
                co do odwolan to o ile sie orientuje pisanie go ma sens gdy np. znalezlismy sie
                na liscie rezerwowej na miejscu np.20. a nie 150. ale jaka jest cala procedura
                odwolania i co w nim zawrzec..hm..tego dokladnie nie wiem...jesli ktos wie niech
                napisze...
                • karla25487 Re: Odwołanie 18.07.06, 12:11
                  mylicie odwolanie z listami rezerowymi..z rezerwowych wskakujesz automtycznie
                  na miejsce kogos kto zrezygnowal ze studiowania tego kierunku..donosisz papiery
                  i juz
    • Gość: kaśka Re: Druga rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:13
      na CM UJ nie pisze sie odwołań, tylko wyciągają ludzi "spod kreski"...
      to tak jakby ktoś był zainteresowany;)

pozdro!!
      • Gość: meneva Re: Druga rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:38
        odwołania pisze się wtedy, jak listy są juz ZAMKNIĘTE, czyli po zakończeniu
        rekrutacji. nie mylić z listami rezerwowymi :)
        • Gość: mass a UJ ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:44
          a czy ktos oreintuje sie moze jak jest na ujocie (ale nie na cm) ?? skladalam
          tam i na prawo i na administracje, zakladajac teoretycznie ze dostane sie na
          admin. od razu ale na prawko nie, to co ja wtedy zrobie? osoby z "odwolan"
          doatja sie dopiero wtedy kiedy minie termin przynoszenia dokumentow przez tych
          ktorzy sie zakwalifikowali od razu i chca tam studiowac.nie zrezygnuje z admin.
          bo nie wiem czy dostane sie z odwolania na prawo...nie zloze dokumentow na
          admin. bo nie bede wiedziec czy moze mam jednak sznase na to prawo... czy moze
          ktos wie jak to dokladnie jest czy moze ja cos mi sie uroiło w glowie od tych
          upałow juz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka