maly-patyczek 18.07.06, 11:39 i to ja robie zamieszanie na forum?? uspokójcie się zaczekajcie aż naprawde wywieszą listy!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: salimali Re: spokój!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:40 patyczku i co ??? a jak rzeczywiscie sa takie progi???? Odpowiedz Link Zgłoś
maly-patyczek Re: spokój!! 18.07.06, 11:41 to zaczekajcie do oficjalnych progow a nie kisiel w majtkach i placz :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: spokój!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:43 "a nie kisiel w majtkach" obrzydliwa baba!fuj, o czym ona mysli;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly-patyczek Re: spokój!! 18.07.06, 11:43 moze jedyna tutaj potrafie zachowac spokoj?? a nie panikowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seulange Re: spokój!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:46 a ja dzis dzwonilam do tej komisji rekrutacyjnej do katowic i facet mi powiedzial ze jutro na 100% będą listy. Progi znają tylko oni ale nie mogą udzielać jakichkolwiek informacji... wiec to wszystko co pisze na tym forum to brednie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
maly-patyczek Re: spokój!! 18.07.06, 11:48 Gość portalu: seulange napisał(a): > a ja dzis dzwonilam do tej komisji rekrutacyjnej do katowic i facet mi > powiedzial ze jutro na 100% będą listy. Progi znają tylko oni ale nie mogą > udzielać jakichkolwiek informacji... wiec to wszystko co pisze na tym forum to > brednie i tyle ja to wiem ale moi znajomi panikuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paparapa Re: spokój!! IP: *.man.busko.pl 18.07.06, 11:50 niestety czekolada i kawa i co? 186 pk Odpowiedz Link Zgłoś
maly-patyczek Re: spokój!! 18.07.06, 11:51 Gość portalu: paparapa napisał(a): > niestety > > czekolada i kawa > i co? > > 186 pk nie rozumiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
maly-patyczek Re: spokój!! 18.07.06, 11:53 Gość portalu: maria napisał(a): > Cześc, dzwoniłam przed chwilą do dziakanatu. Listy jeszcze nie wiszą. Na temat > progów pani mi nic nie powiedziała. I to jest jedyna prawdziwa na tę chwilą > odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seulange Re: spokój!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:51 ah... ci ludzie, ja zastanawiam sie czy nie zacząc panikować po tym co piszą na tym forum. Sama mam 202 i chcialabym sie dostac za 1 razem i z głowy- i uważam to za całkiem realne... progi po 250... śmiech na sali. i to jeszcze 'prawdziwa' informacja od pań z dziekanatu... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: spokój!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:51 Oczywiscie. Nie pochlebiaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: spokój!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:00 A rob co chcesz. Ty sposkoju i tak nie zaprowadzisz) Odpowiedz Link Zgłoś
maly-patyczek Re: spokój!! 18.07.06, 12:01 no masz racje przez wrednych ludzi ktorzy podnosza panike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: spokój!! IP: *.astra-net.com 18.07.06, 12:06 Patyczek - przyznaję rację. Panika, z której śmieją się sami jej autorzy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maly-patyczek Re: spokój!! 18.07.06, 12:37 juz wole u lekarza brak kultury niz brak opanowania jak bedziecie kogos kroic to tez bedziecie tak panikowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: spokój!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:11 Patyczku, wydaje mi sie, ze większość tych panikarzy odpadnie na studiach, bo zniszczy ich nieumiejętność opanowania stresu...a reszta zyska zimną krew... trochę wiary!!(albo fatalizmu)w każdym razie SPOKÓJ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: spokój!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:09 ech...przecież panika i tak nic nie zmieni..wiec jaki sens tak bić pianę?? rozumiem, ja też się denerwuję trochę, to raczej normalne, choć racjonalnie rzecz ujmując nie powinnam, bo mam dość wysoki wynik. ale takie nakręcanie się?? to po prostu niezdrowe... idźcie sobie lepiej na spacer, albo coś pozdrawiam trzeźwo myślących!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ficca Re: spokój!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:10 "idźcie sobie lepiej na spacer, albo coś" Ja wybieram to coś i powqrwiam ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: spokój!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:22 a rób co chcesz:) mnie tam już nic nie rusza w tym temacie...szkoda mi tylko tych co się tak strasznie miotają..no ale cóż... więcej luzu, kochani!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś