wiktor89 19.07.06, 16:42 Niedługo wszystko się okaże, jak narazie dużo kandydatów. Wpisujcie tutaj swoje wyniki z historii brane pod uwagę na UŚ. Ja 70% Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:07 93% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 17:36 to chyba nie mam szans:P :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:02 93% z podstawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:27 to widze ze same wyniki po 80 i 90 procent no to ładnie :( ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:29 To te 4% maturzystów z przedziału 84-100%matury z histy składa na UŚ spoko :( ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:31 prawo Uś to jakaś komedia...o kwalifikacji ma decydować tylko jeden krótki egzamin z podstaw historii? o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:33 albo z podstawy albo z rozsz- który wyższy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:36 to ja mam 80 z histori podstawowej ale na Uś nie idę bo dzięki wosowi i ang mam średnią 86 % z 5 przedmiotów i startuję na uw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:37 czyli mógłbym do was się nie dostać ale co innego na inne lepsze uniwerki np. UJ o_O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:37 do ee wyobraz sobie ze kiedys tzn. SM obowiazujejeden krótki tescik z historii z elementami wiedzy o społeczenstwie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:41 ee ale sie z Toba zgadzam w 100%. Ja na ban nie mam szans bo tutaj wszyscy składali z przedziału 84-100% czyli z klasy "najwyzszej" w/g danych cke. Zgadzam sie z toba bo ja mam wieksze szanse gdzie indziej bo dobrze mam polaka i ruski zdany nawet very good. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:43 no właśnie dziwi mnie że przeprowadzają taką przypadkową całkowicie rekrutację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:42 Wielka szkoda ale my z 70% możemy już szukać roboty :( ;(. Z tego co tu widać 80 i 90 nas wypra i koniec. Tyle że na 70 z histy to trzeba bardzo duzo sie uczyć-naprawde. Ale ten kraj jest po******. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajdar Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:09 77 trzeba liczyć, że ci wszyscy z naszego regionu z najwyższymi wynikami na uś składają tylko awaryjnie, a naprawdę mają zamiar iść na uj lub uwr ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 12:47 zajdar dzieki troche podniosłes mnie na duchu. Ale w I rekrutacji nie mamy szans dopiero z odwołania moze ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:21 ja na przykład mam te moje 93% (nie wiem, czy to takie najwyższe znowu, ale powiedzmy, że dość wysokie) acz jak się dostanę na UJ, to tam właśnie pójdę :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:03 Ja mam 90% z podstaw i rozszerzonego i też wybiorę Jagielloński jak sie tam dostanę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:28 a ile masz z wosu i z podstawowego języka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.euro-net.pl 20.07.06, 19:37 ku..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 jak narzie (rekrutacja do jutra) przyjmuja od 92% fuck fuck fuck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: ? IP: *.net.pl / *.lubin.dialog.net.pl 20.07.06, 20:08 Ja stawiam od 130% ale moze byc jeszzce wyzszy:D skad takie informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do figa Re: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:32 Do figa: a niby skąd masz takie informacje, panie z sekretariatu tobie powiedziały, no patrz a ja myśłałam że nie udziela sie takich informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: ? IP: *.euro-net.pl 20.07.06, 20:43 nie moge i nie chce powiedziec skad ma te informacje bo na kogos moznaby tym samym sciagnac klopoty. Nie chcecie to nie wierzcie. Przekonacie sie 28. To moja zyciowa porazka, zmuszono mnie tym samym do pojscia na zaoczne:( Zycze mimo wszystko udanego drugiego podejscia (druga rekrutacja) poniewaz , w tamtym roku z 250 przyjetych na 2 rekrutacje zwolnilo sie, za 126 miejsc. Takze mmysle, ze ludzie oscylujacy miedzy 89-92 moga byc spokojni. Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:43 do figa wiesz co rekrutacja jest od 95 % ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:47 po pierwsze primo droga figo jak mozesz wiedziec od kogo kolwiek o progu jak do jutra mozna składac papiery!!!! A moze jutro przed 12 złoza sami z 100% i co wtedy :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:17 Od dzisiaj tj. 21.07 zamieszczaja na necie listy przyjętych na studia w UŚ. Pisze ze ze wzgledu na specyfikę działania Komisji Rekrutacyjnych nie wiadomo jakie kierunki opublikuja dzisiaj. Nastepna publikacja 27/28.07 oraz 4/5.08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajdar Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:25 skad ta informacja? nigdzie jej nie znajduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajdar Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:29 a, juz widze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:47 Zajdar ciekawe czy na prawo dzis zamieszcza, watpie w to :(. A gdzie składałes jeszcze jak mozna wiedziec?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajdar Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:07 dzisiaj już nie ma szans - planowo wygląda na to, że miały pojawić się listy na studia magisterskie i to też jest logiczne, skoro ciągle trwa na stronie irk odliczanie do końca czasu, gdy można potwierdzać rejestrację. ja składałem jeszcze na prawo do opola (tam mam o wiele większe szanse na dostanie się, bo biorą pod uwagę polski, który poszedł mi świetnie) - z obliczeń na podstawie wzoru wychodzi mi 74,8 pkt, ale dla mnie to ostateczność, nie wiem, czy jest sens w studiowaniu na tej uczelni. poza tym historia na uś (2 x rozsz. hist + podst. polski + podst. język, wychodzi mi razem 294 pkt, co dzieli się wg wzoru przez 4 - w zeszłym roku z wynikami podobnymi do moich ludzie spokojnie się dostawali), to pozwoliłoby mi się jakoś przygotować przez rok do poprawy matury i jeszcze raz w próbowaniu na prawo. no i składałem jeszcze na politologię do krakowa, ale to akurat dla mnie niewiadoma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:29 chcialbym zeby nas przyjeli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajdar Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:31 nie miałbym nic przeciwko ;D. a Ty gdzie jeszcze składałeś papiery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:33 na histre na uś i na umk na prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:30 zajdar to mówisz ze listy beda 27.07 hmhmhm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajdar Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:33 tak stawiam, a możliwe, że przy tak dużej ilości chętnych będzie to dopiero 28. 26 opole ogłasza listy, mam nadzieję, że dzięki temu będę już spokojniejszy ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:34 ale zajdar cos mysle ze nasze szanse na uś sa małe ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajdar Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:37 też tak myślę, dlatego jakoś bardziej nastawiam się na tę historię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:39 wydaje mi se ze próg bedzie od 85 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajdar Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:43 w pierwszym terminie pewnie tak, ale później próg pewnie się obniży. tylko pytanie o ile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:46 zajdar a myslisz ze ktos zrezygnuje z uŚ zeby z owolania wbić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajdar Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:52 ktoś tu już przecież wcześniej pisał (zeszłoroczna kandydatka), że w zeszłym roku lista przesunęła się o prawie 130 miejsc. poza tym logicznym mi się wydaje, że duża część osób startująćych na uj, czy uwr, na uś złożyła awaryjnie - na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajdar Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:53 mam wrażenie, że w tej dyskusji zaczynamy się kręcić w kółko ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: Rekrutacja na prawo UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:09 katowice.naszemiasto.wp.pl/wydarzenia/626059.html Odpowiedz Link Zgłoś